• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak Partili Gençlerden İlginç 'Mülteci' Protestosu

ben orda o kırmızı tişörtü giyipte orda yatan hiç kimsenin o çocuğa üzüldüğünü düşünmüyorum, üzülmüş olsa onu yapamaz çünkü, sadece akıllıca bir malzeme olacağını düşündüler, ve her zaman ki gibi akıllıca değildi
Kesinlikle bu sefer balta ve taş hikâyesi katılıyorum tamamen shov ...

Dana gibi yatmışlar.:KK14:Protesto için o çocuğun ölmesini niye beklediler acaba?Ondan önce neredelermiş.Ölüden siyaset yapıyorlar.

hayır.. zaten yaz günündeyiz..
madem gercekcilik adına kırmızı tişört giymişsiniz bari denize girip , ıslanıvereydiniz :KK25:

Eylem cok gereksiz akillari sira dikkat cekmek istemisler ama kendileri ilgi cekmisler
Ama haber sayfasinda paylasilan asagilayici ve hakarete varan yorumlari agzima bile almiyrm.
Ne sinir oluyrum su karsisindakilere hakaret etme kisiliksizligini kendilerinde bulanlara
Her internet ortaminda var bu

eylem çok mantıksız, mantıklı olsa nolur ki? şuan senin benim yapabileceğimiz hangi eylem o çocuğu geri getirir yada bundan sonra olacakları engeller ki?

Eylem geyik gibi olmuş resmen.. Ölüyü taklit etmenin bir çocuk cesedini taklit etmenin mantığını neresinden bakarsam bakayım göremiyorum.

Allah akıl fikir versin içinde silah olan tırların önüne yatsaydılar ya önceden

Buna sebep olanları görmeyip anca böyle saçma bir şekilde protesto edersiniz işte, yazık..

Bu kadar beyin özürlüylee neden aynı havayı solumak zorundayız? Hele burda yorum yapan biri varki o küçücük beyniyle sınırlarını zorluyor ama zor tutuyorum kendimi...ampül kafalı neticede ...

bu akplilerde yatmaya ne meraklı arkadas bakanı rezanın önüne yatar trolleri kuma..

Bu ne ya ne itici yorumlar var
Yapilan şu eylem bile daha sevimli kalır yanınızda

bu kefenlilerden de ancak bu beklenirdi.önce kefenlendiler, sonra ölü taklidi yaptılar.dahası ne olur ki:KK14:

Back
X