- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Aynen ama öyle böyle değil bide dalga geçmeler alaycı yazı stilleri,,Simdi cimcime açınca konuları gına gelir tabii..nasıl oluyormuş. Hep aynı yorumları dinlemek,Bizde akp yle alakalı hep aynı yorumları okuyoruz bizimde fenalıktan buhar olmamız gerekirdi.
Tabisiii sen dostum!
Annen baban sana bırakmışsa o mirası. Çatır Çatır harcayıp borcunu da ödeyeceksin.
Ister borç ödersin, ister gemicik alırsın.
Su doğru laflarin varya hükümet gibi kadınsin.. Ve kazen asla senin gibi adilini bulamaz..BravoooooKonu tekrarı olan Konuları bildirin, aynı andan birden fazla üye aynı konuyu açıyorsa karışıklık olmasın diye kapatıyoruz tekrar Konuları.
Kaynak linki üyeler kendi belirler, buna karışmayız ki, o linkin haberlerine inanıyordur onu kopyalar, kusura bakılmasın ama burada odatv, sol haber gibi kaynaklarda sık kullanılır, onedio sitesi sık kullanılır.
Arada önemli konular kaynıyor denmiş, kavun kokusu dedi sanırım, iyi de o Konuları okuyup yorumlarsanız arada kalmaz.
Konu burada aslında partiye tahammülün kalmamış olması.
İçiniz rahat edecekse ben size çok yakından tanıdığım bi kaç kişinin örneğini vereyim. Mesela üniversitelerdeki öğretim görevlisi alım ilanlarına bi bakın bakalım neler varNe hikmetse o torpil bi bana vurmuyor bu kadar bariz hukumet yanlisiyken
13 Yıldır zaten televizyon reklamlarında, seçim meydanlarında, pankartlarda dinliyoruz zaten aynı şeyleri.Aynen ama öyle böyle değil bide dalga geçmeler alaycı yazı stilleri,,Simdi cimcime açınca konuları gına gelir tabii..nasıl oluyormuş. Hep aynı yorumları dinlemek,
Teşekkür ederim, adil olmak ağır bir sorumluluk, ben bu sorumluluğu yüklenemem, her adil denildiğinde dile getiriyorum bunu ama demokratik ve objektif olmaya gayret gösteriyorum.Su doğru laflarin varya hükümet gibi kadınsin.. Ve kazen asla senin gibi adilini bulamaz..Bravooooo
Dediğim gibi bir bana denk gelmedi. Devlete başvurduğum halde ülkücü dayimi araya söktüğüm halde ve şu anda özel soktorteyim ve anam ağladı buraya girene kadar...İçiniz rahat edecekse ben size çok yakından tanıdığım bi kaç kişinin örneğini vereyim. Mesela üniversitelerdeki öğretim görevlisi alım ilanlarına bi bakın bakalım neler var
Siyasi görüşü çok net olan üniversiteler kişiye özel kontenjan açıyorlar
Buna emek hırsızlığı denir. Allah yapanın da, göz yumanın da, sebep olanın da yapılanları yanına koymasın.
Ve karar verildiğinde de boynumuz kıldan incedir.. Buda böyle bilineTeşekkür ederim, adil olmak ağır bir sorumluluk, ben bu sorumluluğu yüklenemem, her adil denildiğinde dile getiriyorum bunu ama demokratik ve objektif olmaya gayret gösteriyorum.
Buradaki talepleri de Kazen'in incelemesini istedim bu arada, ben karar vermiyorum, Varolan kararları uygulayıcımın sadece.
Kendisi okur, talepleri değerlendirir bize kararını bildirir bizde uygularız.
Bunun cevabını pazartesi vereceğim hayyal nedeni de su anda herifimin hadi kapat demesidir affına sığınarak pazartesi girişmek üzere13 Yıldır zaten televizyon reklamlarında, seçim meydanlarında, pankartlarda dinliyoruz zaten aynı şeyleri.
Ekonomik faaliyetler bir yana ülkenin istikbali hakkında da bayanlar vardı.
Mesela kaç senedir anaların gözyaşı durdu gibilerinden bir seçim propogandası vardı.
Hani şu seçimden hemen önce söylenip duran ve seçimin bir gün sonrası unutulan.
O Yorumları tekrar dinlemek isterdim açıkçası.
Hatta sen çok iyi hatırlıyorum hdp meclise girsin kendini ifade etsin çok isterdim diyordun. Seçim sonrası sonuçlarda ise nerde o chpliyim deyip hdp ye oy verenler demiştin.
Mesela bu tutarsızlık değil mi sence de? Sormak istedim de...
Dediğim gibi bir bana denk gelmedi. Devlete başvurduğum halde ülkücü dayimi araya söktüğüm halde ve şu anda özel soktorteyim ve anam ağladı buraya girene kadar...
Konuyu olduğundan çok başka yere getirdiniz, talepleriniz vardı madem niye konu sahibesini rencide ederek ve de konuyu farklı yerlere taşımak yerine Kazen'e birer mesaj atmadınız?
Diyorum yine diyeceğim, kaynaklar üyelerin seçimleridir, onlara "telif hakları" yasal zorunluluk vb bağlayıcı durumlar olmadığı sürece kaynaklarınız şu olacak diyemeyiz.
Burada sorunda zaten kullanılan kaynak değil, bahsi geçen partiyle ilgili hisler...
Lütfen Kazen'e mesaj gönderin.
Merhaba,
Dileyen kaynak gösterip istediği kadar konu açabilir. Eleştirirken biraz da acaba ben bu eleştiriye kendim uyuyormuyum diye bakın lütfen. Kaynaklar veya haberler size göre taraf geliyor ise ilgili haberi okumazsınız olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?