AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Tabisiii sen dostum!
Annen baban sana bırakmışsa o mirası. Çatır Çatır harcayıp borcunu da ödeyeceksin.
Ister borç ödersin, ister gemicik alırsın.

Ama sorun şurda. Anneni babanı inkar edersen onları hiçe sayarsan o miras sana haram olur.
O mirasla ülkeye katkı sağlayacağına saray yaptırırsan gemicikler alırsan yine haramdır yine hak yemektir. Sende biliyorsun

Su doğru laflarin varya hükümet gibi kadınsin.. Ve kazen asla senin gibi adilini bulamaz..Bravooooo

Ne hikmetse o torpil bi bana vurmuyor bu kadar bariz hukumet yanlisiyken
İçiniz rahat edecekse ben size çok yakından tanıdığım bi kaç kişinin örneğini vereyim. Mesela üniversitelerdeki öğretim görevlisi alım ilanlarına bi bakın bakalım neler var
Siyasi görüşü çok net olan üniversiteler kişiye özel kontenjan açıyorlar
Buna emek hırsızlığı denir. Allah yapanın da, göz yumanın da, sebep olanın da yapılanları yanına koymasın.

Aynen ama öyle böyle değil bide dalga geçmeler alaycı yazı stilleri,,Simdi cimcime açınca konuları gına gelir tabii..nasıl oluyormuş. Hep aynı yorumları dinlemek,
13 Yıldır zaten televizyon reklamlarında, seçim meydanlarında, pankartlarda dinliyoruz zaten aynı şeyleri.
Ekonomik faaliyetler bir yana ülkenin istikbali hakkında da beyanlar vardı.
Mesela kaç senedir anaların gözyaşı durdu gibilerinden bir seçim propogandası vardı.
Hani şu seçimden hemen önce söylenip duran ve seçimin bir gün sonrası unutulan.
O Yorumları tekrar dinlemek isterdim açıkçası.
Hatta sen çok iyi hatırlıyorum hdp meclise girsin kendini ifade etsin çok isterdim diyordun. Seçim sonrası sonuçlarda ise nerde o chpliyim deyip hdp ye oy verenler demiştin.
Mesela bu tutarsızlık değil mi sence de? Sormak istedim de...

Son düzenleyen: Moderatör:
Su doğru laflarin varya hükümet gibi kadınsin.. Ve kazen asla senin gibi adilini bulamaz..Bravooooo
Teşekkür ederim, adil olmak ağır bir sorumluluk, ben bu sorumluluğu yüklenemem, her adil denildiğinde dile getiriyorum bunu ama demokratik ve objektif olmaya gayret gösteriyorum.

Buradaki talepleri de Kazen'in incelemesini istedim bu arada, ben karar vermiyorum, Varolan kararları uygulayıcıyım sadece.
Kendisi okur, talepleri değerlendirir bize kararını bildirir bizde uygularız.

Dediğim gibi bir bana denk gelmedi. Devlete başvurduğum halde ülkücü dayimi araya söktüğüm halde ve şu anda özel soktorteyim ve anam ağladı buraya girene kadar...

Ve karar verildiğinde de boynumuz kıldan incedir.. Buda böyle biline

Bunun cevabını pazartesi vereceğim hayyal nedeni de su anda herifimin hadi kapat demesidir affına sığınarak pazartesi girişmek üzere

Dediğim gibi bir bana denk gelmedi. Devlete başvurduğum halde ülkücü dayimi araya söktüğüm halde ve şu anda özel soktorteyim ve anam ağladı buraya girene kadar...

Anneannem her gün ezan okunurken ellerini kaldırıp 'torunumun önüne torpille geçmeye çalışanların iki yakasını bir araya getirme Rabbim' diye dua ediyor ondandır

Bir de ekonomiyi böyle haberlerden duymakla olmaz cebimizden biliriz değil mi? Mesela geçen sene maaşıma 60 tl kadar zam oldu. Kirama 100 tl, benzin elektrik su doğalgaz temel gıdalar bunları saymıyorum bile. Ee ne oldu şimdi. Baya eksiye düştüm ben. Karnem zayıf geldi. Ee nolcak şimdi nerde bu ekonomideki artış bana niye eksi olarak geliyor.

Ben gecenlerde bir oneriyle geldim bu konuyla alakali sizleri tagleyeyerek tabi ne kadar degerlendirilebilir bilmiyorum.Uyelere gunluk konu acma limiti getirilebilir seklinde.

Gerci konu o degil iyice kaymis ta Cimcime gel sen ilk sayfalarda yazdigin gicik etmek icin ak trollmus gibi davraniyorum tavrindan vazgec.Oyleymis gibi degil de ta kendisiymis gibi bir izlenim vermemis olursun bizlere.Etki tepki meselesi bu.Burada herkes icin konusuyorum nasil davraniyorsak karsiligini da ayni sekilde aliyoruz...Nacizane tavsiyem.

Önce ak partiden gına geldi tarzı yorumlar sonra da ayy cimcimegfb çok konu açıyorsun. Bu kadar rahatsız oluyorsanız içeriğine bakmazsınız olur biter bir kaç kişinin isteğine göre mi hareket edilecek anlamış değilim bu ne tahammülsüzlüktür. Bu ikinci sanırım

Merhaba,
Dileyen kaynak gösterip istediği kadar konu açabilir. Eleştirirken biraz da acaba ben bu eleştiriye kendim uyuyormuyum diye bakın lütfen. Kaynaklar veya haberler size göre taraf geliyor ise ilgili haberi okumazsınız olur biter.

Tesekkurler aciklik getirdiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…