Ak Parti’nin reklam filmi çok konuşulacak! AK Parti’den Nevruz için bir ilk

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
AK Parti’den Nevruz için bir ilk

20 Mart 2015
28434239.jpg

AK Parti ilk kez Nevruz’la ilgili bir reklam filmi hazırladı.
Ak Parti’nin hazırladığı Nevruz reklamı, ulusal ve yerel TV kanallarında gösterilecek.

AK Parti’den yapılan açıklamada, “Türkiye’nin bütün değerlerini, renklerini, sevinçlerini, heyecanını aynı ekranda buluşturan “Biz Birlikte Türkiye’yiz” reklam filmi, güçlü bir şekilde birlik ve beraberlik vurgusu yapıyor” ifadeleri kullanıldı.
Buna göre, “Türkiye’nin her bölgesinden ve farklı coğrafyalardan muhteşem insan ve doğa manzaraları sunan reklam filmi, kalabalık oyuncu kadrosu, görüntüleri, müziği ve ilettiği mesaj ile izleyenleri baharın sevinci ve coşkusuyla buluşturuyor.” Baharın ve yenilenmenin başlangıcı olarak kabul edilen nevruz şenliğinin, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 2009 yılında “Dünya Nevruz Bayramı” olarak ilan edildiği belirtilirken Birleşmiş Milletler Manevi Kültür Mirası Koruma Kurulu’nun Nevruz’u, Dünya Manevi Kültür Mirası Listesi 'ne dâhil ettiği de hatırlatıldı.

Video:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28511366.asp

adamın sesi dışında çok beğendim çekimler çok güzel....
türkiye gerçekten her milletten insanın barındığı bir ülke ne mutlu...

Reklam iyi de Vanda, Batmanda, Sirnakta daha dun nevruzda gazlanan, tazyikli sularla yikanan vatandasa sormak lazim bir de bu reklam hakkinda ne dusunuyorlarmis diye.. Ya da nevruz kutlamalarinda polise tas atan, yaralayan, polis araci yakan, lastik yakip yol kesen PKK yandaslarina.. Belediye baskanlari dogudaki her sehirde konusmalar yapip Imrali ile muzakerelerin bir an once sonuclandirilmasi ve ozgurluk taleplerini acikladilar nevruz konusmalarinda.. Buyuk bir cesaretle Turkiyeden ozgur Kurdistani istiyorlar, bebek katili onderliginde.. Sorun cozulmemis, hala ortada iken goz boyamak da neyin nesi boyle? Secim yatirimi mi?
28411934.jpg

Reklamı izlerken sag tarafımda sandık olsa AKP ye vericektim . O kadar milli duyguları yükseklere taşıyoruz EVET BİZ TÜRKÜZ BİRİZ HEPİMİZİZ dedirtiyor ki reklam bitene kadar ...
Ama gerçekler Banu Avar ın dediği gibi topraklarımız parsel parsel gidiyor . Ben sahsen hiç bir partiyi tutmuyorum . chp nin Mustafa Kemal Atatürk ü kullanması Akp nin İslamiyeti kullanması maalesef birliğimizi bölmüştür. Yazık olacak yarınlarımıza ....

Reklamı izlerken sag tarafımda sandık olsa AKP ye vericektim . O kadar milli duyguları yükseklere taşıyoruz EVET BİZ TÜRKÜZ BİRİZ HEPİMİZİZ dedirtiyor ki reklam bitene kadar ...
Ama gerçekler Banu Avar ın dediği gibi topraklarımız parsel parsel gidiyor . Ben sahsen hiç bir partiyi tutmuyorum . chp nin Mustafa Kemal Atatürk ü kullanması Akp nin İslamiyeti kullanması maalesef birliğimizi bölmüştür. Yazık olacak yarınlarımıza ....
arkadasim mesele osmanliyi yeniden diriltmek halifeligi geri getirme kurt sorunu çözüm sureci vs degil öyle bir algı oluşturuluyor alttan alta ulke elden gidiyor büyük ortadogu projesi işliyor kimse farkinda değil umarim ilerde suriye filistin gibi olmayiz

Küçük kız çocuğunda neden eşarp var ilk otuz saniyede ki bölüm.. Bilinç altı mesaj mı ? Hiç beğenmedim reklamı .

Secim reklamlarinda dini mesaj yasagi var ama takan kim ? Ilk saniyelerde yesillik gostermis bir de cevrecinin daniskalari.Biz de yedik.

senin görüşün artik :) bence yanlis degil ama daha derin mevzular var malesef ben de renkli balonlarin arkasinda sari kirmizi yeşil balonlarin gizlenmesiolayina takıldım ki bir zamanlar belcikada sanirim pkk roj tv diye kanal acmisti ulkece kapattirmaya calisiyorduk simdi kendi elimizle devlet kanali verdik

ve bugün sayin Öcalan'ın (!) barış mektubu okunavak selahattin Demirtaş tarafindan meydanlarda

Diyarbakır da nevruz kutlamalarinda su an Kürdistan bayraklari dalgalaniyor uyu Türkiye m uyu daha dun 18 mart sehitler gunumuzu kutlamistik

Beni hiç çekmedi bu reklam
Adamın sesi, anlatışı çok itici, döver gibi.
Birde arka fon müziği de etkileyici değil.
Verdiği mesajlara o kadar dikkat edemedim kulağımı tırmaladığı için.

hic etkilendmedim hatta cok sıktı bitmedi bi turlu samimi gelmiyor yapılanlarla secim yaklasınca verilen reklalar birbirini tutmuyor

X