Yaklaşık bir saattir yazdıgım yorumu gönderdigimde site dısında buldum kendimi ama azimliyim tekrar yazacagım.
Akalın icin cok iyi görüslere sahip olabilirsiniz ama ben nişanini cok yeni yapmıs biri olarak size bazı uyarılarda bulunacagım.
Haklarınızı savunun, size vaad edilen herseyi isteyin, nişan-nikah şekerlerinize sahip cıkın ve asa ordaki görevlilere teslim etmeyin cünkü çalınıyor ve rezil oluyorsunuz herkese.,bahsis baskısına gelmeyin ve bahsisi gün sonunda kısıtlı verin. eger birine para verirseniz giden gelen eksik olmuyor.
nişan-dügün sahibinin basına dikilip meyhanede kulagınıza klarket çalan adamlar gibi baskı yapıyorlar size.
nişan şekerlerimin tüllerini istanbuldan getirdim,drajelerimi en tazesini bulup aldım ve lokumluklarını yöre bakırdan aldım. 3 gün urastım baglayıp hazırladım.. sonuc? 240 şekerden 50-60 ı (ki bence daha azı) misafirlerde geri kalanı servis sırasında masalardan toplanmıs ve kayıp. garsonlar itina ile masalardan toplayıp resmen bir hırsızlıga imza attılar. İdareciler bu durumu özür dilemekle gecistirdiler ve buna alışkın olduklarını anladım :) orda dizginler garsonların elinde. o size güler yüzle konuşan görevli hanımı ilk yarım saat sonrasında tekrar göremiyorsunuz.
Fotograf stüdyosu ile pazarlıgınızı sıkı yapıp fiyatı iyi alın. 3 farklı kisi 3 farklı fiyat verdi bize
onların her istedigi pozu vermeyin maymun gibi cıktıgınız fotograflarınız olabiliyor
Saç: ümitköy armada kuaförde yapıldı ve rüya gibi oldu. 150 lira ödedik
Makyaj: Dilek balcı tarafından yapıldı ve muhteşem oldu. ben profesyonel anlamda makyaj yapan biri olarak cok memnun kaldım
.
Ayakkabı: Elbisemin kumasından yapıldı ve dolgu topuk olarak yapıldı. kazımkarabekir caddesi ortaklar işmerkezi liza ayakkabı istediginiz ayakkabıyı 140 liraya yapıyor

o işmerkezinde erkekler icin de inanılmaz ayakkabılar var
taşlı tokalar strazburg caddesindeki kuaför malzemecilerinden alındı :)
akalına dikkat edin
organizasyon sonrası misafirlerinize rezil olmayın
.
sevgiler...