Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cenrum recai pabuççu diyorum
canım bende çok araştırdım yaklaşık 1,5 sene boyunca hangi doktora gideceğime karar veremediğimden tedavimi erteledim, ama aralık ayında başladım tedaviye ankara centrum clinic te yani recai hocada... transferim yapıldı , şuan 8. gündeyim, gebelik testim için 4 gün var, şunu söyleyebilirimki recai hoca gerçekten bilgi bir doktor. İçim o kadar rahatki klinik tercihimden dolayı. zaten kalan embriyolarımı dondurduk, tutmazsa tekrar recai hocaya gideceğim. şiddetle tavsiye ederim recai papuçcuyu
bende ilk bebeğimi özel ankara tüp bebek merkezine yaptırmışdım.memnun kaldım.şuan ikinciyi yaptıracağız araştırıyorum.yine aynı yeri düşünüyorum.samsunda yaşıyorum buradada yapan yerler var aslunda kararsızım.şu an fiyatlardanda hiç haberim senin yaptırdığın yer ne kadar
Arkadaslar merhaba ben de tüp bebek için araştırmalar yapıyorum hiç aranızdan Hakan Satiroglu'nda tedavi olan yada hakkında bişeyler duyan var mı ?
canım bende çok araştırdım yaklaşık 1,5 sene boyunca hangi doktora gideceğime karar veremediğimden tedavimi erteledim, ama aralık ayında başladım tedaviye ankara centrum clinic te yani recai hocada... transferim yapıldı , şuan 8. gündeyim, gebelik testim için 4 gün var, şunu söyleyebilirimki recai hoca gerçekten bilgi bir doktor. İçim o kadar rahatki klinik tercihimden dolayı. zaten kalan embriyolarımı dondurduk, tutmazsa tekrar recai hocaya gideceğim. şiddetle tavsiye ederim recai papuçcuyu
canım merhaba duydum ama bende kararsızım çok araştırdım herkes istanbul çok iyi diyo özellikle semra hanım varmış ben de bitürlü karar veremedim.[/QUOTE
Nazyancim seni çok iyi anlıyorum benimde FSH yüksek o yüzden bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum İstanbul da bruksel tup bebeği iyi diye duydum ben de senin gibi Ankara İstanbul arasında bocaliyorum
canım sonucun ne oldu çok merak ettim inşallah güzel haberi verirsin bu moral bozukluğunda banada moral vermiş olursun öptm.
canım sonucum negatif çıktıama dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Doktorum içimi rahatlattı, seni burdan çocuğunla göndercem dedi. Eşim çok pinpirikli bir insandır, o bile recai hocaya sonsuz güveniyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Alllahım kucağımızı boş bırakmasın
canım merhaba duydum ama bende kararsızım çok araştırdım herkes istanbul çok iyi diyo özellikle semra hanım varmış ben de bitürlü karar veremedim.[/QUOTE
Nazyancim seni çok iyi anlıyorum benimde FSH yüksek o yüzden bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum İstanbul da bruksel tup bebeği iyi diye duydum ben de senin gibi Ankara İstanbul arasında bocaliyorum
Merhaba canım fsh kaç çıktı benim 17 doktor moralimi bozdu geç kalmışsınız dedi canım çok sıkıldı bir,de adetinin kaçıncı günü yaptın testi gün önemlimi? bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.
arkadaşlar doğunun bi ucundan ankaraya gelcem 2 hafta sonra ve ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz??? istanbul çok iyi diyolar ama benim ankarada kalacak yerim var. Nereye gitsem tüp bebek için bana yardım eder misinz??