• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla aynı evde yaşamak

PINARCIGIM

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
16
-50
1
28
Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşımdayım ve 2 aylık evliyim evliliğim normalin dışında oldu ailem karşı taraf Alevi diye vermek istemediği için bizde gizli nikah yaptık sonra ailemin yanına gittik ağladılar bağırdılar ama affettiler neyse gelelim diğer mevzuya evlenmeden önce eşim belli bir süre ailemin evinde yaşayacağız ama merak etme annem babam seni benden daha çok severler dedi ama hiç dediği gibi olmadı ilk bir kaç hafta her şey gayet iyiydi kaynanam görümcelerim normaldi ama zaman geçtikçe bir şeyler değişmeye başladı kaynanam sürekli bana laf sokar oldu onun evinde yaşıyorum ya ağzımızda açamıyorum sanki kaçarak ona ihanet etmişim gibi kendi ailem beni de eşimize bağrına bastı ama eşimin tarafı değişmeye başladı inanın bu evde yemek yiyeceğim zaman bile laf sokuluyor yemek yemeden kalktığım oldu masadan evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sevinmelerini geçiyorum neredeyse kaynanam üzüldü bile görümcem de hamile ona otur kızım yorulma kızım bana şu ağır kovayı sen getir temizliği sen yap yemeği sen yap bende hamileyim kızıda neyse ben stresten bebeğimi düşürdüm bir geçmiş olsun demediler düğünümüz olacak yakında bize bir iğne ucu almadılar benim ailem bana çeyiz düzdü kıza alınması gereken tüm eşyaları aldılar kaynanam hiç bir şey yapmadı maddi durumlarıda iyi sadece bir evleri kirada kiracıyı çıkaracaklar biz oturucaz ama tüm eşya masraflarını bize yüklediler geçen gün anne komada elimi açmiycam haberin olsun dedim açmazsan açma bir şey yok eline koyacağım sen bilirsin açmazsam kına yakılmaz dedi çünkü daha önce bana düğünde altın takmayacağını söylemişti ki benim annemler bana altın bile takıyor kaçmama rağmen neyse ben ne yapacağımı bilmiyorum aileme bir şey söyleyemiyorum çünkü kaçarak evlendim kocam sesini çıkartmıyor görümcelerim yüzünü asıp duruyor intiharın eşiğindeyim yani her gün ağlıyorum uyanmak istemiyorum yemek yemek istemiyorum ne yapacağım lütfen yardım edin

Keşke geri dönme imkanım olsa ailem affetmişte olsa boşanmama izin vermez ki bizde boşanma diye bir şey yok ailem de uzun yıllar çekmiş evet ama boşanamamış birde ben kaçarak evlendim boşanmama izin vermezler hadi boşandım diyelim yüzüme bir daha bakmazlar
Her zaman bir geri dönüş vardır. Ne zaman evlendiniz? Hiçkimse değişmiyor, şimdi böyle davranan ilerde daha da kaba ve kötü davranır.

Ailesi kabul etmediği takdirde de kaçmış. Ev kv nin olunca ve arkasında duran kocası olmayınca o mesafe hiç kurulmaz emin olun.
Tamamen katılıyorum. Onların evinde yaşamak, birlikte yaşamasanız bişe, sıkımtılara sebep olacaktır. Hele ki destek olmayan, laf sokan bile aile varken ortada. Eşinizde duruş olsa tüm dağlar aşılır ama hiçbir tepki verilmiyorsa bu böyle gider. Bazı erkekler ailesine bağımşı olmaktan kurtulamıyor maalesef.

evlenmeden önce eşim belli bir süre ailemin evinde yaşayacağız ama merak etme annem babam seni benden daha çok severler dedi

Su yalana inanmak için 0-8 yaş arasında olmalısınız. Hani uslu bir çocuk olduğunuzda şirinleri görebileceğinize inandığınız yaş aralığında.

sadece bir evleri kirada kiracıyı çıkaracaklar biz oturucaz ama tüm eşya masraflarını bize yüklediler geçen gün anne komada elimi açmiycam haberin olsun dedim açmazsan açma bir şey yok eline koyacağım dedi

Sadece bir ev mi verecekler size? Tüh tüh. Ev kiraları kaç para? Eşyayı elbette siz ödeyeceksiniz millet hem kirasını hem eşyasını ödüyor evlenirken. Büyük sözüme tövbe, oğlum böyle bi halt yese kiradaki evimdeki kiracıyı çıkarmam. Daha bir ev bile gecindiremeyecek 28lik bebeler de evlenmesin.

Kınada elinizi açıp açmayayı düşünüyorsunuz kaçmışsınız, adamın ailesinin evine oturmuşsunuz, hamile kalmışsınız bir de kına yapılacak ve siz de elinizi açmayacaksınız. Güleceğim ama çok da üzgün yazmışsınız gülemiyorım.

Size söyleyeyim tek şey çocuk yapmayın

Back
X