• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akasya Durağı - Kanal D

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
Melahat, kızı Tuğçe ve sanayici kocası Kemal ile birlikte rüya gibi zengin bir hayat sürmektedirler. Fakat Kemal’in işleri bozulur ve iflas eder. İflası gururuna yediremeyen Kemal intihar edince Melahat ve kızı Tuğçe bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalırlar. Evlerine ve bütün mal varlıklarına haciz gelmiştir. Melahat’ın ve kızının gidecek hiçbir yerleri yoktur. Kemal’in intiharını televizyondan öğrenen Nuri Baba, hemen Melahat’ın yardımına koşar. Nuri Baba, yıllar önce Kemal’in özel şoförü olarak çalışmıştır. Sonraları ayrılıp Akasya Durağı adında bir taksi durağı kurmuştur. Şimdi Kemal Bey’e ve ailesine olan vefa borcunu ödemek istemektedir. Melahat’a kendi taksi durağında şoförlük işi verir. Zaten şenlikli bir yer olan Akasya Durağı, Melahat’ın katılımıyla iyice şenlenir. Kimler yoktur ki bu durakta? Dalavereci çapkın Sinan, aksi ve sinirli bir şoför olan Osman, türkücü olmak için Güneydoğu’dan gelmiş Seyit, geçinmek için ek iş yapan öğretmen Mehmet, hukuk fakültesinde okuyabilmek için geceleri taksiye çıkan doktor lakaplı Murat ve Karadenizli saf bir çocuk olan çaycı Ali Kemal… :nazar:

çok keyifli bir dizi .ben çok beğendim.

Bence hiçte hoş değil "Çiçek Taksi" dizisinin tekrarı niteliğinde konu aynı kişilerin özellikleri bile aynı.
Çiçek Taksi dizisi seneler önce çok sevilmiş ve beğenilerek izlenmişti.

Bende izledim resmen çiçek taksinin kopyası ama izleyecek bişey yok işte ekranda onun için baktım tutabilir...

bende televizyonda hiçbir şey yok diye izledim ilk bölümü bir de Melek Baykal çok sevdiğim bir sanatçıdır diye bakıyım dedim ama çiçek taksi formatında bire bir aynı gibi hatta çekim yapılan durak bile orası sanıyorum ama tutabilir de çiçek takside sevilerek izlenmişti sonuçta en azından kan davaları aşiretler kim kimin çocuğu belli değil tarzında şeyler yok

çok şeker bir dizi melek baykal yine döktürüyo muhtesem bir oyuncu

evet çiçek taksiye çok benziyor ama oyuncuları gayet başarılı. konu tekrarı olsa bile özellikle melek baykal ve zeki alasya için seyredilir.en azından keyifli vakit geçirmeye yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

"Çakma Çiçek Taksi[/COLOR]",ama eglenceli.. orda"osman ve ailesi" çıkınca kanal değiştiriyorum çok iticiler...
çiçek taksinin devamı ordada bayan şofor vardı o nilgun belgundu sanırım,hukuk ögrencisi bi taksici daha vardı(şimdi doktorlarda oynuyo-zenanın sevgilisi)
eglenceli olabilir ama bizim tv yapımcıları-senaristler hiç geliştirmiyolar kendilerini eskiyi cover yapıp milletin önüne koyuyolar...

sadece ve sadece Cezmi Baskın için izlediğim dizi. Dizide Osman aga rolündeki trakyalı bi taksicyi canlandırıyo muhteşem bi oyunculuk gülerek izliyorum. bi de bu Osman aga'nın kurnaz eşi Safiye ve aklı bi karış havadaki kızının maceraları var evlere şenlik kaydirigubbakcemile2

Çiçek taksiye benzese de sevdim bu diziyiç özellikle melek baykal bayılıyorum o kadına. onun için izliyorum en fazla. Ama kızı rolündeki kızın konuşmasına sinir oluyorum. Zorla açtırıyorlar sanki ağzını.

çok keyifli bi dizi ya kaçıramıyorum artık gamyoncuiremsu
taksiciler çok komikler ya hele usman sırnaşık şey sinanın kaynanasıyla bölümleri çok hoşuma gidiyor kaydirigubbakcemile3
yakışıklı herif muratı da seviyorum :lepi:
hepsi ayrı bi güzeller valla cumartesıye alınmış bölüm -tatlicadiarzu-
hiç evde durmuyom ki :ecrin_bebek: tekrarı sahurdan önce :lepi:

murata uyus oldum ya, ahu göz göre göre asılıyo adamda fırsat veriyo delikafadulden
bu arada çiçek taksiye benzeyen tek yanı taksi durağı olması. çiçek takside müşterilerin sorunlarına çok fazla değiniliyordu, burda ise genellikle şoförlerin aileleriyle ilgili konular işleniyor.
güzel, komik eğlenceli çocuklarla izlenebilecek bir dizi bence. gamyoncuiremsu

Back
X