akay hastanesinde sezaryen dogum yapanlar acil

eylemsura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
331
2
46
Ankara
Arkadaşlar nasipse dogumuma 3 hafta kaldı .benim doktorum medicana,güven ve akay hastanesi ile anlaşması var.güvende 5.5 milyar,medicana 4,5 milyar,akay ise 3.2 milyar .medicanayı düşünüyordum fakat sgk ile anlaşması kalkmış.akay hastanesi hakkında hiç bilgim yok .yskın zamanda orada dogum yapmış olanlar ltf yardımcı olun.

Arkadaşlar nasipse dogumuma 3 hafta kaldı .benim doktorum medicana,güven ve akay hastanesi ile anlaşması var.güvende 5.5 milyar,medicana 4,5 milyar,akay ise 3.2 milyar .medicanayı düşünüyordum fakat sgk ile anlaşması kalkmış.akay hastanesi hakkında hiç bilgim yok .yskın zamanda orada dogum yapmış olanlar ltf yardımcı olun.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bildiğim kadarıyla Güveninde 1 kasımda bitiyormuş SGK anlaşması. ama bence bu hastaneler yaniler anlaşmasını. Yoksa ayakta kalamaz. Güveni görmüştüm temiz düzenli bir hastane

canım doktorun kim bende akay düşünüorumda ama hiç bilgim yok umarım tecrübeli arkadaşlar cevap verir.

ben akayda 2 sene önce yaptım doğumumu..hastaneden memnun kaldım..tawsiye edebilirim..

Arkadaşlar 2 kasımda AKAY hastahanesinde epudural sezeryenle dogum yaptım.dogum hikayemi ayrıca yazacagım.öncelikle çok rahat geçti hastane çalışanları çok ilgili.epudural takılınca hissetmiyorsunuz.sonrasıda çok cabuk geciyor.ben heyecanlanmadım bile kızımı aldılar ve ben uyumak istemedim okadar rahattı.hastane hemşireleri çok çok ilgili,hastane temiz.sadece çocuk doktoru dr.melih erden sipahiden hiç memnun kalmadım.kontrollerine 3 kez gittim memnun kalmadım daha sonra gatadan bir prof buldum ona gidince dr melih beyin nekadar yanlış ve eksik muayene ettigini gördüm.çocuk doktoru hariç akayı öneriyorum.

Back
X