Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi- Dr İlhami Atılgan

melek_ay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
1
0
6
35
Ankara
Akay Tüp bebek merkezine ilk adım attığım andan itibarn olumsuz hiçbirşey olmayacagına inandım son derece sıcak ve pozitif bir ortam.
ilginiz, yakınlığınız ile kendimi özel hissettirdiniz. çok teşekkür ederim. sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alacagma sayenizde inanıyorum. Tedavi süresince bana destek olan akay tüp bebek ekibine doktorum sayın ilhami atılgan hocama çok çok teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim. herkese tavsiye ederim.

Merhabalar akay tüp bebek merkezinde tedavi gören ve mutlu sona ulaşan yani ulaşmasına 4 ay kalan bir gebeyim. ilk geldiğim gündeki sıcaklılığı ve sevecenliği devam eden bir ekip. nasıl bu kadar içten oluyorlar anlamıyorum. hepsi birbirinden şefkatli, güzel insanlar. onlara minnettarım.

Merhabalar hanımlar, sizin adınıza gerçekten çok sevindğğimi belirtmek isterim. bende hayat hikayemi paylaşmak istedim. ben, 2 buçuk yıllık evliyim. Daha önce başka bir merkezde aşılama tedavisi gördüm. Olumsuz olarak sonuçlandı. Bu haberi alınca ruh halim alt üst olmuştu. Psikolojik baskıların üzerine olumsuz sonucu almak beni yıkıma uğratmıştı. Arkadaşım vasıtasıyla Akay tüp bebek merkezine gittim. Tedaviye tamamen olumsuz düşncelerle başladım. Sonucun pozitif olma fikri bana tamamen uzak geliyordu. Akay ekibinin ve İlhami hocamın olumlu davranışları birazda olsa fikirlerimi değiştirmeye başlamıştı. Ama yine de olumsuz sonuçla karşılaşmaya kendimi hazırlıyodum.
2 gün önce hayatımı değiştiren mutlu haberi aldım. Bugün merkeze kan vermeye gittiğimde bütün ekip kadronun hüznümü paylaştığı gibi mutluluğumu paylaşması beni gözyaşlarına boğdu ve hepsinin tek dileği bebeğimi sağlıklı olarak kucağma almam oldu. Hocama ve ekibine bana yeni bir umut verdikleri beni yaşayan ölü durumundan kurtardıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Artık bende Akay ailesinin bir bireyi olarak doktorumu ve ekibimi sizin gbi herkese tavsiye ediyorum diğer hastanelerden farklı bir karşılama göreceksiniz orada bir aile gibi kucaklayacaklar saracaklar sizi..

selam ben bir yıllık evliyim. 30 yaşındayım. evliliğimizin ilk gününden itibrn çocuk istegmiz vardı. altıncı aydan itibarn doktr kontrllerine gittim hiçbir sorun olmasıdıgı normal yolardn gebe kalabilecegmi söylediler internet üzerinde araştırma yaparken ilhami hocnın sitesini gördüm yapılan yorumlar ilgimi çekti randevu alıp görşmeye gittim. ilhami bey ve ekibinin ilgi ve alakalarından memnun kaldım. yapılan muayene ve tahlillerden sonra rahm filmi istendi ilm sonucunda tüplerimin tıkalı oldugunu ögrendk. teshisin kkonulması bana inanılmaz güven verdi. suanda transferim yapıldı. sonuc için bekliyorum. sonuc ne olursa olsun bana gösterdikleri yakınlıktan dolayı çok teşekkür ederim. sizlerle paylaşmayı bir borç bildm sizlerdende sonucun olumlu olması için dua istiyorum . hepinize şimdiden çok teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…