Merhabalar hanımlar, sizin adınıza gerçekten çok sevindğğimi belirtmek isterim. bende hayat hikayemi paylaşmak istedim. ben, 2 buçuk yıllık evliyim. Daha önce başka bir merkezde aşılama tedavisi gördüm. Olumsuz olarak sonuçlandı. Bu haberi alınca ruh halim alt üst olmuştu. Psikolojik baskıların üzerine olumsuz sonucu almak beni yıkıma uğratmıştı. Arkadaşım vasıtasıyla Akay tüp bebek merkezine gittim. Tedaviye tamamen olumsuz düşncelerle başladım. Sonucun pozitif olma fikri bana tamamen uzak geliyordu. Akay ekibinin ve İlhami hocamın olumlu davranışları birazda olsa fikirlerimi değiştirmeye başlamıştı. Ama yine de olumsuz sonuçla karşılaşmaya kendimi hazırlıyodum.
2 gün önce hayatımı değiştiren mutlu haberi aldım. Bugün merkeze kan vermeye gittiğimde bütün ekip kadronun hüznümü paylaştığı gibi mutluluğumu paylaşması beni gözyaşlarına boğdu ve hepsinin tek dileği bebeğimi sağlıklı olarak kucağma almam oldu. Hocama ve ekibine bana yeni bir umut verdikleri beni yaşayan ölü durumundan kurtardıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Artık bende Akay ailesinin bir bireyi olarak doktorumu ve ekibimi sizin gbi herkese tavsiye ediyorum diğer hastanelerden farklı bir karşılama göreceksiniz orada bir aile gibi kucaklayacaklar saracaklar sizi..