• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da Tolga Ecemiş hocada veya Hulusi Zeyneloğlu hocada tüp bebek tedavisi gören var mı ?

TheZe

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
38
10
613
- Yurtdışı
Merhaba hanımlar 🌺,

değerli fikirlerinize ihtiyacım var 🌺😇.

Ankarada tüp bebek tedavisi görmek istiyorum. Araştırmalarıma göre Tolga hoca ve Hulusi hoca bu konuda oldukça başarılı deniliyor.

İki doktorda tedavi süreci yaşamış olanlar yazarsa sevinirim 🫶. Bir karar vermem gerekiyor. Benim için burada yapılan gerçekçi paylaşımlar çok kıymetli 😇.

Merak ettiğim konular doktorların hastalarına olan tavır ve yaklaşımları, hemşirelerin destekleyen yapıda olup olmadıkları. Birde şehir dışından geleceğim için merkezlerin randevu ve hastayı bekletme konusundaki organizasyon kabiliyetleri.

Birde iki hocada sanırım özel çalışıyor. Bu durumda işlemleri nerede yapıyorlar? Sanırım Genart’la çalışıyorlar. Genart’ın labortuvarı erkek faktöründe başaralı mı ?

Hepinize çok teşekkür ederim 🌺

Merhabalar . Ben Tolga Ecemişte tedavi gördüm. Sorduğunuz sorular aslında bakış açısıyla alakalı ama bana göre Tolga hoca ve hemşiresi marina hanım çok ilgililer . Tolga hoca yaklaşım olarak çok duyarlı zaten . Moralinizi hep yüksek tutuyor. Marina hemşireye de bu süreçte ne zaman arasam ulaştım . Aklıma birşey takıldığında hep yardımcı oldu . Erkek faktöründe laboratuvar ne kadar başarılı onu bilmiyorum ama Tolga hocam gerçekten çok başarılı bir doktor 🫶

Merhabalar . Ben Tolga Ecemişte tedavi gördüm. Sorduğunuz sorular aslında bakış açısıyla alakalı ama bana göre Tolga hoca ve hemşiresi marina hanım çok ilgililer . Tolga hoca yaklaşım olarak çok duyarlı zaten . Moralinizi hep yüksek tutuyor. Marina hemşireye de bu süreçte ne zaman arasam ulaştım . Aklıma birşey takıldığında hep yardımcı oldu . Erkek faktöründe laboratuvar ne kadar başarılı onu bilmiyorum ama Tolga hocam gerçekten çok başarılı bir doktor 🫶
Merhaba,
vakit ayırıp tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim 🫶🫶. Doktorunuzun motivasyon verme yönü olmasını duymak güzel. Birde doktor ve hemşirenin ulaşılır olması benim için önemli bir kriter 😇.
Iyi günler 🌺

merhaba süreciniz hayırlı olsun 🌸 Tolga hocamın adını görünce yazmak istedim. ben aşırı memnun kaldım herkese de gönülden tavsiye ederim. hem tedavinin profesyonelliği, kişiye özel olması hemde ortamın samimiyeti her an ulaşılabilir olmaları açısından asla sıkıntı yaşamadım.
Ben 2.5 saatlik bir uzaklıktan gidip geldim hiç sıkıntı yaşamadım. işlemleri zaten genartta yapıyor. ankaranın en iyi laboratuvarlarından birisi.
Daha önce kayserinin en meşhur merkezinde berbat bi deneyim yaşayıp buldum Tolga hocamı. ilk gidişim çok tedirgindi ama sonra hep koşa koşa gittim psikolojik olarak çok rahatlatıyor ve profesyonelliği konusunda kafam hep rahattı. ahh canım hocam doktordan daha fazlası oldu bana Allah razı olsun ondan 😍🙏🏻

merhaba süreciniz hayırlı olsun 🌸 Tolga hocamın adını görünce yazmak istedim. ben aşırı memnun kaldım herkese de gönülden tavsiye ederim. hem tedavinin profesyonelliği, kişiye özel olması hemde ortamın samimiyeti her an ulaşılabilir olmaları açısından asla sıkıntı yaşamadım.
Ben 2.5 saatlik bir uzaklıktan gidip geldim hiç sıkıntı yaşamadım. işlemleri zaten genartta yapıyor. ankaranın en iyi laboratuvarlarından birisi.
Daha önce kayserinin en meşhur merkezinde berbat bi deneyim yaşayıp buldum Tolga hocamı. ilk gidişim çok tedirgindi ama sonra hep koşa koşa gittim psikolojik olarak çok rahatlatıyor ve profesyonelliği konusunda kafam hep rahattı. ahh canım hocam doktordan daha fazlası oldu bana Allah razı olsun ondan 😍🙏🏻

Merhabalar 😇,

çok teşekkür ederim sizede vakit ayırıp yazdığınız için 🫶🌺. Bu dediğiniz konu benim için çok önemli. Doktorun hastasını psikolojik olarak rahatabilmesi.
Tüp bebek zaten yeterince zor bir süreç. Doktorun insanım halinden anlıyor olması ne hoş 😇.

Ben iki doktorlada görüşüp ona göre bir karar vereceğim inşallah.

İnşallah hepimizin emekleri en güzel şekilde karşılık bulur 🍀🫶🍀🫶. Sizde inşallah bebeğinizi güle güle büyütürsünüz 🍀🍀🍀.
Sevgiler

Back
X