• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akay'da haftalk aylk eyal ev

aysen_balikesir

nazlı miray yaşam hediyem
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
96
Yer
Balıkesir
kızlar akçayda denize 5-10dk arası mesafede full eşyalı yeni bina hazır mutfak çamaşır makinası teras balkon temizlik önemlidir anam içinsengözlerimebaksanab ilgilenen olursa özele yazabilirsiniz günlük 60 ytl :kahve: resimleri ekliyorum kızLAR BAKABıLıRSıNıZ

Son düzenleme:
akçayda olsaydım çeker koyardım ama ben şu an bandırmadayım ayın 8inde bizde gidicezztatile o zaman çeker koyarım ama yeni bina zaten 4-5 yıllık beyaz eşya mevcut herşey tertemizdir:içelim: ben ordaykken gelinde görüşelim:sm_cool:

ben de akçaya gidiyorum her yaz siin ev nerede acaba bizimkine yakın mı merak ettim=???

ne kadar kalacaksınız akçayda
biz de 16 sında orda olacağız.bizim ev iki derenin arasında.daha ilerde yani.

:icecream: Kızlar ben de ayın 18 inde ordayım. Bizim ev de dalyan mahallesinde

kocemin memleketi :asigim:
2009 yazında ailecek ev tutalım diyoruz
seneye görüşelim tatlım :icecream:

bizde yeni geldik akçaydan, ama 1 hafta yetmedi, seneye bizde 1/2 aylığına ev tutmak istiyoruz, kısmetse seneye tutarız cnm

3 yıl önce gitmiştim bende akçay'a.

Güzel bir belde,herkes kendi halinde karışan yok eden yok.

Denizide güzeldi.

kızlar ben salı akşamından beri akçaydayım burası harika neyse resim çekip yollayacaktım ama bizim üst kat tutulmuş onlar gidince çekip koyucammm hepinize sevgilerr:1hug:

dış görünüş........................
resim015da4.th.jpg

Son düzenleme:
boşalmıştı ama dün gece birileri geldi onlarda salı günü çıkacaklar gelecek varsa salıdan sonra haberleşelim

Back
X