Almak kolay da nasıl bakacaksınız bakalım bu insanlara...
sonumuz kötü rabbim iyi etsin,ne sanıyor bu insanlar T.Cnin taşı toprağı altınmı sanıyorlar,çok kötü çok,kamplardan kaçanlar kayıt altına girmek iistemeyenler çocuklarını okula göndermiyor,ne olacak bu çocuklarKapilar acildikca Suriyeliler gelecektir. Siniri gecenler gecemeyenlere emsal teskil edecek, onlara verileni hak olarak kabul edecek, ayni haktan kendileri de yararlanmak isteyeceklerdir. Yeter dedigin anda sinirda cok daha buyuk arbede ve siddete varan kavgalar olacaktir, birine verdigin gecis hakkini oburu de isteyecek elbet.. Suriyeden kacanlarin onu arkasi kesilmez, kamplara yerlestirme de yok, saliyorlar sokaklara.. yakinda Suriye cumhuriyeti olursak hic sasirmam. Guvenlik bitirildi. Ne basibos bir ulke olduk yav..
burası almanyamı bizim ünüversiteli gençler zaten aylığı bin tl ye tamah ediyor iş bulamayınca biz ucuz iş gücündeyiz zatenBakmakla ilgilenen kim? Ucuz iş gücü...
asgari ücretin yarısına çalışanı duydum ekleyecek bir şeyim yok hakim beyburası almanyamı bizim ünüversiteli gençler zaten aylığı bin tl ye tamah ediyor iş bulamayınca biz ucuz iş gücündeyiz zaten
Hirsiz olacaklar, soyguncu olacaklar, uyusturucu saticisi olacaklar, mafya olacaklar, terorist olacaklar.. Baska ne olacaklar? "cocuguna cok soyleme arsiz edersin, ac birakma hirsiz edersin" diye bosuna dememis atalarimiz.. Bu ulke kendine yetemez duruma gelmis, uretmiyoruz, tuketiyoruz, onlar gelince ne uretecek de neyi tuketecekler? birbirimizi tuketecegiz maalesef.sonumuz kötü rabbim iyi etsin,ne sanıyor bu insanlar T.Cnin taşı toprağı altınmı sanıyorlar,çok kötü çok,kamplardan kaçanlar kayıt altına girmek iistemeyenler çocuklarını okula göndermiyor,ne olacak bu çocuklar
yemin ederim dün tüm gün hayır lokması yaptırılan pastanenin kadın işçilere ayda 400 verdiğini duydum burada..bizim inşaat işçilerinin günlüğü 100 tl suriyeliye 20 tlye yaptırıyorlarmış aynı işi,maalesef millet birbirini yiyecek yakındaasgari ücretin yarısına çalışanı duydum ekleyecek bir şeyim yok hakim bey
ve fakat MİT tırları bizi ilgilendirmez(!)yemin ederim dün tüm gün hayır lokması yaptırılan pastanenin kadın işçilere ayda 400 verdiğini duydum burada..bizim inşaat işçilerinin günlüğü 100 tl suriyeliye 20 tlye yaptırıyorlarmış aynı işi,maalesef millet birbirini yiyecek yakında
ve fakat MİT tırları bizi ilgilendirmez(!)
burası almanyamı bizim ünüversiteli gençler zaten aylığı bin tl ye tamah ediyor iş bulamayınca biz ucuz iş gücündeyiz zaten
Hirsiz olacaklar, soyguncu olacaklar, uyusturucu saticisi olacaklar, mafya olacaklar, terorist olacaklar.. Baska ne olacaklar? "cocuguna cok soyleme arsiz edersin, ac birakma hirsiz edersin" diye bosuna dememis atalarimiz.. Bu ulke kendine yetemez duruma gelmis, uretmiyoruz, tuketiyoruz, onlar gelince ne uretecek de neyi tuketecekler? birbirimizi tuketecegiz maalesef.
yemin ederim dün tüm gün hayır lokması yaptırılan pastanenin kadın işçilere ayda 400 verdiğini duydum burada..bizim inşaat işçilerinin günlüğü 100 tl suriyeliye 20 tlye yaptırıyorlarmış aynı işi,maalesef millet birbirini yiyecek yakında
Bir ulkenin en birinci onceligi ulkesinin ve halkinin guvenligi. Sinira yakin kamplar yapip onlari oralara yerlestirmesi gerekirdi devletin.. Butun dunyada yapilan uygulama bu. Milyonlarca insan, hirli mi hirsiz mi belli degil, kendi halkinin icine oylece salinir mi? Ac bilac sokaklarda bu insanlar, her turlu suc islemeye ortam uygun, dedigin gibi bireyin birincil ihtiyaci da yemek.. Bu insanlar ac kalmamak icin herseyi yapabilirler.. Insan dogasi.valla diyebilecek bir şey yok kızlar
onaylamıyorum ama aç kalan insanın gözü kuralı görmez
çünkü 1.l ihtiyaç zaten mantıklı düşünebilme yetisi de kaybolur
o zaman burada iş devlete düşüyor madem alıyorsun ülkene
huzuru sağlamak için aç bırakmayacaksın bu insanları
yazık değil mi ya.
bir de böyle deyince bizi zalim görenler oluyor
savaşta ölsünler mi napalım falan diyolar
Bir ulkenin en birinci onceligi ulkesinin ve halkinin guvenligi. Sinira yakin kamplar yapip onlari oralara yerlestirmesi gerekirdi devletin.. Butun dunyada yapilan uygulama bu. Milyonlarca insan, hirli mi hirsiz mi belli degil, kendi halkinin icine oylece salinir mi? Ac bilac sokaklarda bu insanlar, her turlu suc islemeye ortam uygun, dedigin gibi bireyin birincil ihtiyaci da yemek.. Bu insanlar ac kalmamak icin herseyi yapabilirler.. Insan dogasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?