Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar merhaba akcigerimde herhangi bir sorun gozikiyormu,acaba aranizda saglikci falan olan varsa yardimci olabilirmi gidip gosteremedim daha korkuyprumda ailemde kanser olan cok kisi var cok korkuyorum kizim daha cok kucuk 1 yasinda
Rapora bakilirsa ciddi bir rahatsizligi dusundurecek birsey belirtilmemisgozukuyor. Oyle olsa "kitle-nodul"gibi ifadeler yer alirdi, tabi en iyisini doktor degerlendirecektir gecmis olsun
Hanimlar merhaba akcigerimde herhangi bir sorun gozikiyormu,acaba aranizda saglikci falan olan varsa yardimci olabilirmi gidip gosteremedim daha korkuyprumda ailemde kanser olan cok kisi var cok korkuyorum kizim daha cok kucuk 1 yayasinda
Sikayetim.yoktu benim aile tarafimda kanser olan cok var en son kuzenim hicbir seyi yoktu herangi bir hadtaligida yoktu kusmaya basladi ve hastaneye gittiginde 4.evre mide kanseri oldugunu ogrendi bende korktum gittim oyle gelisti yani