Akciğerimde sorun mu var ?

Lina3434_

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2025
6
1
1
Hanimlar merhaba akcigerimde herhangi bir sorun gozikiyormu,acaba aranizda saglikci falan olan varsa yardimci olabilirmi gidip gosteremedim daha korkuyprumda ailemde kanser olan cok kisi var cok korkuyorum kizim daha cok kucuk 1 yasinda

Eklentiler

• 1000034320.webp
    1000034320.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000034319.webp
    1000034319.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 27
Rapora bakilirsa ciddi bir rahatsizligi dusundurecek birsey belirtilmemisgozukuyor. Oyle olsa "kitle-nodul"gibi ifadeler yer alirdi, tabi en iyisini doktor degerlendirecektir gecmis olsun

Hanimlar merhaba akcigerimde herhangi bir sorun gozikiyormu,acaba aranizda saglikci falan olan varsa yardimci olabilirmi gidip gosteremedim daha korkuyprumda ailemde kanser olan cok kisi var cok korkuyorum kizim daha cok kucuk 1 yayasinda

Yakin zamanda ust solunum yollari enfeksiyonu gecirdiniz mi?

Yok hic gecirmedim daha once hic oyle agir bir hastaligimda.olmadi guatr tek var oda takip altindaydim bir sure simdiye ameliyat olmak istiyorum

Neyse, akciger rontgeninizde kotu birsey yok merak etmeyin.

Yine de ne sikayetle gittiginizi bilmediğimden (agri, oksuruk?) rontgeni isteyen doktorunuza mutlaka sonucunu gösterin.

Neyse, akciger rontgeninizde kotu birsey yok merak etmeyin.

Yine de ne sikayetle gittiginizi bilmediğimden (agri, oksuruk?) rontgeni isteyen doktorunuza mutlaka sonucunu gösterin.
Sikayetim.yoktu benim aile tarafimda kanser olan cok var en son kuzenim hicbir seyi yoktu herangi bir hadtaligida yoktu kusmaya basladi ve hastaneye gittiginde 4.evre mide kanseri oldugunu ogrendi bende korktum gittim oyle gelisti yani

Back
X