akdeniz anemisi minör ve hamilelik

Hayırlı olsun canımmm şimdiden kan kaybım çok olmadı diye hiç takviye almadım gerek yok dedi doktorum doğum sana yazdıktan 4 saat sonra oldu çok şükür:KK200: :anne:
Ayyy hadi gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün.:KK200: Bir sorun çıkmamasına da çok sevindim.. Darısı da başıma olsun.:KK68:

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 5 ekim demiştin diye hatırlıyorum haberlerini bekliyorum :KK51:

Ya ben de burayi aradim taradim buldum sonunda. :) Dün bütün gun hastanedeydim. 2 unite kan aldim. Sonra doktorun yanina gittim. Haftaya cuma gel dedi anestezi tahlillerini yapalim,sana dogum icin icin gun vericem dedi. Kan takviyesinden once 8.95di kanim. 11'li rakamlara cikartalim dedi. Simdi 2 unite ile kanim kaç oldu bilmiyorum. Sana kan takviyesi demediler mi hala? 10'un altinda olmamasi gerekiyormus sanirim. Liz-zy Liz-zy
Merhaba siz yazali 2 sene olmus ama banada kan takilabilir ve acikcasi cok korkuyorum herhangi bir yan etkisini hissettiniz mi birde ozel hastanedemi taktirdiniz tesekkurler.

Back
X