Hamileliğinde TSH düşüklüğü yaşayanlar var mı?

bilgegocmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
2
0
1
31
Merhaba 8 haftalık hamileyim ve tsh ım 0.02 çıktı. Endokrinolojiye gittim ilaca başlamaya gerek olmadığını takip edileceğini söyledi fakat kadın doğumcum ilaca başlaması gerekiyordu diye düşünüyor şimdi yeni bi görüş almak için tekrar başka bir doktora gidicem. Aramızda hamileliğinde bunu yaşamış ve sağlıklı bebek sahibi olmuş kimseler var mıdır? Kendimi çok kötü hissediyorum zaman kaybediyor gibi hissediyorum lütfen bir cevap :(

Merak etme ilacını kullan hiçbirşey olmaz ama baska doktora git cunku ilaç kullanman gerekıyor

Her ay takıbım var benım zaten hamilelik oncesınde yuksektı benım tiroitlerim 16degerle basladım ilaca 125 mg a kadar dozum yukseltı duzene gırmıstı hamılelıkte tekrar yukseldı her ay kontrole gıdıyorum suan yıne yuksek öncesinde 6 ayda bırdı kontrolum ama gebelıkte heray gitmem gerekıyormus ladın dogum doktorumda soruyor gıttınmı napıyorsun dıye suan 150 mg kulllanıyorum bubay dozu yukselmedı sabıt kaldı degerım onumuzdekı aya artık kısmet ama tiroitler gebelikte cok onemli fonksıyor en az mg da olsa baslamaları gerkıyırdu gittiğinda hamile oldugunu soyluyormusun doktora kadın dogum doktoru kullanmam gerektıgını soyledı falan deyın

Back
X