- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Merhaba ,derdim çok sizi endiselendirmez olabilir elbette ama ben bu şekilde para kazanabiliyorum o yüzden benim için epey geçerli bir dert .
Ingilızceyi kendi imkanlarimla öğrendim Anadolu liseleri eskiden 5.sınıfta girilen sınavlarla olurdu onu kazanarak başladım. Sonra yurtdışında biraz daha ilerlettim ama istediğim seviyeye gelemiyorum ben bi türlü.
Akıcı,şakır şakır bir ingilizceyle konuşamamak canımı sıkıyor
Cümlelerin arasına eeeee immmmm ooooooo hassas ahahahaaha karıştırmak istemiyorum,aptal gibi ne diyo bu ya demek istemiyorum .
Bunu nasıl yenebilirim ben ya ?
Ikinci bir dil bildiğim için ortaya bazen çok saçma kelimeler çıkartıyorum,karşımdaki aval aval bakıyor,iki dil karışıyor neyse deyip geçiyorum.
Is yerinde hadi sen konuş witch deyip ortaya attıkları zaman geriliyorum .
Sıkılmadan,sırtımdan ter akmadan,esprili bir ingilizce istiyorum ben .
Kurs önerilerini kabul etmiyorum belki hiç bilmeyenler için olabilir ama ben anadil seviyesi istiyorum .
Teşekkürler..
Ingilızceyi kendi imkanlarimla öğrendim Anadolu liseleri eskiden 5.sınıfta girilen sınavlarla olurdu onu kazanarak başladım. Sonra yurtdışında biraz daha ilerlettim ama istediğim seviyeye gelemiyorum ben bi türlü.
Akıcı,şakır şakır bir ingilizceyle konuşamamak canımı sıkıyor

Cümlelerin arasına eeeee immmmm ooooooo hassas ahahahaaha karıştırmak istemiyorum,aptal gibi ne diyo bu ya demek istemiyorum .
Bunu nasıl yenebilirim ben ya ?
Ikinci bir dil bildiğim için ortaya bazen çok saçma kelimeler çıkartıyorum,karşımdaki aval aval bakıyor,iki dil karışıyor neyse deyip geçiyorum.
Is yerinde hadi sen konuş witch deyip ortaya attıkları zaman geriliyorum .
Sıkılmadan,sırtımdan ter akmadan,esprili bir ingilizce istiyorum ben .
Kurs önerilerini kabul etmiyorum belki hiç bilmeyenler için olabilir ama ben anadil seviyesi istiyorum .
Teşekkürler..