- Konu Sahibi twettygirl
Akil akildan ustundur diyerek buraya yaziyim dedim...Benimki dert sayilmaz ama kafam ciddi anlamda cok karisik ve ben bu durumun icinden cikamiyorum...Duygularimla hareket ettigim icin de mantigimi kullanamiyorum...Bir erkek arkadasim var seviyorum o da beni seviyor...Sevgisinden suphe etmiyorum..10 gun oncesinde benden ayrildi fix olan cumleleri kullandi.."Sen benim icin cok degerlisin,senin uzulmeni istemem"dedi ve benden ayrildi...Ayrilik icin gecerli bir sebebi yoktu hani baska bir bahane bulamadi..Ailelerimiz birbirine cok yakin,anlasiyoruz simdiye kadar kavga bile etmedik...Neyse ben onu aramadim o beni birkac defa aradi ne yaptigimi sordu,bende anlattim...Asil olay cumartesi beni aradi ve bana dediki sen benim kankamsin dedi...Bana neden boyle davrandigi konusunda az da olsa soyle bir fikrim var...2003 yilindan beri cok deger verdigim erkek arkadasim var..Unvnin ilk yillarindan beri taniyoruz birbirimizi..İyi gunde,kotu gunde herzaman birbirimizin yaninda olduk..Ailem de tanidigi icin bir ay once bize aksam yemegine geldi ve biz bu olay uzerine kavga ettik...Bunun etkisini hala yasiyor olabilir mi ya da beni istemiyor mu ben bunu anlayamiyorum