Akıl Almalıyım.Kreş Yaşı Hakkında

20 kişi var mı yaa ben daha az bekliyodum

sonuçta altını değiştiren kşinin tavrı tarzı nasıl bilemioruz doktorlar alt değişimi için bunu soyluyorlar bence zorunlu deilse verilmemeli aşağılayıcı sozler bile soyleyenler oluyormuş sonuçta bebeğin psikolojisi nasıl etkilenir bilemyiz..

evet sanırım daha mantıklı olacak yınedekarar veremedım sız kaç yasında vermıstınız krese

ben bezli bir çocuğun kreşe gitmes, taraftarı deilim ileri cinsel hayatı açısından umarım bende oyle bir zorunluluğa maruz kalmam ...
bu kısmını hıc dusunmemıstım aslında haklısınız bende bezlı oldugu ıcın pek ıstemıyorum ama bu bakımdan dusununcede cok hak verdım tesekkur ederım

hıc o kadar korumacı olmadım ben parka falan gıttıgımızdede hep cocuklarla oynadı cok pimpirikli olmamaya gayret gosterıyorum sakınan göze çöp batar dıye korkumdan :)

oyyy oyy yemek konusunda bıle sıkıntıvarsa gercekten her anne gıbı bende dayanamam ama mutlaka gozetımımde olur kres.annane dedeylede sosyallesıyor herturlu oyunu oynuyorlar ınce motor kaba motor calısmaları gayet ıyı.
ama kreslerde bukadar sıkı olabılecegını tahmın edememıstım ben acıkcası

Alys tebrikler hayirli olsun 2.junior :)

teşekkürler.
ha ha çin falına göre erkek, eşim benim kızım olmucak mı diye 3. yü istiyorum diyor.

olur dedim ya, senin kızın olasıya ben doğururum 2-3 yılda bir, sorun deel.

Allah sağlıklı bir şekilde kucağa almayı nasip etsin inşallah :)

o bırazda ınsanın merhametıyle ılgılı ogretmenle ılgılı degıl ama sanırım bez olayımız bıtene kadar vermeyecegım

amin Allah hayırlısını nasıp etsın cınsıyettede hayırlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın cınsıyet onemsız

En son konustugumuzda dusunce asamasindaydi di.mi :) :)

amin Allah hayırlısını nasıp etsın cınsıyettede hayırlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın cınsıyet onemsız

kesinlikle, bizim muhabbet şakasına.
ikimiz de kızımız olsun istemiştik ilk çocukta, 4 ay boyunca kız ismi ile seslendik cinsiyetini öğrenesiye.

ama şimdi oğlumuzu kimseye değişmeyiz.
hani maksat muhabbet olsun, ne istersin kız, adını ne koyucan işte Ayşe Fatma.
yoksa evlat bizim evlat, ayrım olur mu hiç.

Olabilir tabi ki ,ama en azindan kisi cikar baharda verirsin hastalik acisindan, kres degilde oyun grubu olabilir haftanin belirli günleri gider bende vermeyi dusunuyorum :)

canım günlük 3 saatlik falan oyun grupları var bence araştırmalısın bennde çalışan bir anneyim ve keşke bakacak biri olsa birine annem bakıyor diğeri 22 aylıktan itibaren kreşe gidiyor..

seneye yarım gün gönderirsiniz bence daha çok küçükler.. ama oyun grupları olabilir

yok verme annende güzel bakılıyorsa erken bir yıl daha bekle bende aynı şekilde yaptım ama kızım çok zorlandı erken başlasada zorlanıyorlar.

Girişken olması ya da içine kapalı olması bence büyük kısmı çocuğun yapısına bağlı.

Birkaç yıl gidip de hala çekingen olan çocuklar var. Ama okulun ilk günü kuduran çocuklar da var. Bu tamamen yapı meselesi. Yine de kreşle ciddi mesafe alınabilir. Yaşıtlarıyla olmasında her zaman fayda var.Yarım gün olayını bu yaşta destekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…