akıl almaya geldim

ratapa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
624
836
merhaba hanımlar,henüz yeni üye oldum ,halihazırda bir derdim varken değerli arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanayım istedim..
ben henüz atanamamış bir öğretmenim ,fakat 3 yıldır gerek özel okulda gerekse devlette ücretli olarak mesleğime devam ettim..benim sizlerden akıl alacağım konu ise şu anki görev yaptığım yerde idareci olarak çalışan öğretmen arkadaşımla yakınlaşmam..birbirimize karşı özel hisler hissettiğimiz andan itibaren her ikimizinde geçirdiği hastalıklı ilişki geçmişinden dolayı ciddi bir ilişkiye hazır olmayışımızı empoze ettik..hatta bunu en fazla ben yaptım sanırım ..bundan 1 ay kadar önce şehir dışına birlikte 1 günlüğüne kaçalım mı diye sordu,kaçtık,tüm pişmanlığımla oldukça yakınlaştık..ertesi gün bana soğuk geldi,uykusuzlukta vardı tabi her ikimizde,yolda dönerken arabayı sağa çekip,bak arkadaşım ,neden streslisin bilmiyorum ama benim senden bir beklentim yok,senin de olmasın ,gerginliğinin sebebi buysa olmasın dedim..uykusuz olduğunu vs söyledi ama bir beklentim yok senin de olmasın cümleme epey kızdı..ertesi hafta okula döndüğümüzde hiç yüzüne bakmadım ,daha doğrusu bocaladım ,nasıl davranacağımı bilemedim ,zira o güne kadar hiç aramadık da birbirimizi..
geçen süre boyunca ara ara bana laf attı,dialog kurmaya çalıştı ama ne bileyim yetersiz geldi bana ..o yazmadıkça ,laf atmadıkça ben de ne yazdım ne laf attım ,sanırım değersiz hissettim kendimi..en sonunda bir kaç hafta önce mesaj attı ,senin huzuruna ihtiyacım var ,ben son 5 yıldır hiç o günkü kadar huzurlu olmadım vs gibi..bende evet benim ne hissettiğimi umursamadan ,sorma gereği duymadan huzurla yaşamına devam ettin dedim ..o da ben diğer okulun idarecisiyim ,sırf seni göreyim diye defalarca okuluna geldim görmezden geldin ,açık kapı bırakmadın vs gibi şeyler söyledi ve haftasonu tekrar kaçalım mı diye sordu
arkadaşlarım ,az çok vereceğiniz yanıtları tahmin ediyorum ,aklınıza,tecrübelerinize ihtiyacım var,evet şu ana ciddi bir ilişki istemiyorum fakat böyle 1 gün mesaj at 10 gün atma ,adına ilişki koyma ,akışına bırak bişey de istemiyorum ,gelin görün ki kalbim gitmek istiyor ..
çok uzun yazmışım sabredip,okuyup,derdimle ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim

Kaçtığınızda ilişki yaşadıysanız, büyük ihtinalle o yüzden kaçmak istiyordur gene

cıddı bır ılıskı ıstemıyorum dıyorsunuz karsınızdada cıddıyetsızce davranan bır adam var o halde sorun ne kı?Bence sız cıddı bır ılıskı ıstıyorsunuz?Cıddı olmayacak bır adamla cıddı ılıskı ıstedıgınız ıcın kafanız karısıyor.

+Adam cıddı olsa agzına gelen ılk cumle yıne kacalım mı? olmazdı

Haftasonu kacamagindan kacamagina seni ariyosa niyeti belli afedersin de.. Teklifi kabul etme, biraz kendini ispatlasin iliski otursun sonra kacamak yaparsiniz. Birinden etkileniyosan eski sevgili muhabbeti yapman yanlis. Yaram var yaram var ee varsa var herkes kendi sariyo yarasini desip ortaya sermeye gerek yok. Bu yarali kadin imaji erkeklere cok itici geliyo onu belirtiyim

1 gunluk kacalim mi demesinin asil anlami baska bunu anladik.
Size irtibata gectiginde yine bunu soylemis. Ne bilim biraz konusursunuz disarda beraber yemek yersiniz birbirinizi tanimaya calisirsiniz falan tamamda. Ikinci kez kacalim mi lafina inanmayin. Bana art niyetli geldi.

cıddı bır ılıskı ıstemıyorum dıyorsunuz karsınızdada cıddıyetsızce davranan bır adam var o halde sorun ne kı?Bence sız cıddı bır ılıskı ıstıyorsunuz?Cıddı olmayacak bır adamla cıddı ılıskı ıstedıgınız ıcın kafanız karısıyor.

+Adam cıddı olsa agzına gelen ılk cumle yıne kacalım mı? olmazdı
Katılıyorum. .
yanlış kişi.
.

Alışmış bu arkadaş
tavşan kaç tazı tut oynamaya
kaçma kız :63:

Haftasonu kacamagindan kacamagina seni ariyosa niyeti belli afedersin de.. Teklifi kabul etme, biraz kendini ispatlasin iliski otursun sonra kacamak yaparsiniz. Birinden etkileniyosan eski sevgili muhabbeti yapman yanlis. Yaram var yaram var ee varsa var herkes kendi sariyo yarasini desip ortaya sermeye gerek yok. Bu yarali kadin imaji erkeklere cok itici geliyo onu belirtiyim
yooo hayır ,asla ,yaralıyım ,beni sar,şevkat ver kadını olmadım asla :KK70: sadece diğer ilişkimde yıprandığımı şimdi böyle ciddi bi ilişki istemediğimi belirttim ,hatta o da belirtti,bu arada arkadaşlar sadece kaçamaktan kaçamağa değil ,yemeğe,kahve içmeye de davet etti,onları da reddettim ,ama yine de çok haklısınız ,gitmemeliyim

Eski ilişkidrn hiç bahsetmemek gerek.ben çok yaralıyım hasarlıyım dersen inan o da hiç çekinmeden yaralar seni.nedrn kırılgan gösteriyorsun ki kendini.ayrıca yaşanmış bişeyler için pişman olma çünkü yapabileceğin bi şey yok.sadece ders al.
Kaçalım mı sorusunun anlamını diğer arkadaşlar vermiş ki çok açık zaten.
Onunla karşılaştığında gayet normal ve mutlu davran.ne sevgili gibi yakın ne de bir tanıdık kadar uzak.bakımlı dolaş .aradığında işine gelirse bak işine gelmezse bakma.aradım bakmadım derse de uzun uzun açıklama geçiştir.
Sen kırılmaktan korktuğun için ciddi ilişki istemiyorum demişsin ama istediğin ciddi bir ilişki.yoksa neden tavır koyasın ki?

Eski ilişkidrn hiç bahsetmemek gerek.ben çok yaralıyım hasarlıyım dersen inan o da hiç çekinmeden yaralar seni.nedrn kırılgan gösteriyorsun ki kendini.ayrıca yaşanmış bişeyler için pişman olma çünkü yapabileceğin bi şey yok.sadece ders al.
Kaçalım mı sorusunun anlamını diğer arkadaşlar vermiş ki çok açık zaten.
Onunla karşılaştığında gayet normal ve mutlu davran.ne sevgili gibi yakın ne de bir tanıdık kadar uzak.bakımlı dolaş .aradığında işine gelirse bak işine gelmezse bakma.aradım bakmadım derse de uzun uzun açıklama geçiştir.
Sen kırılmaktan korktuğun için ciddi ilişki istemiyorum demişsin ama istediğin ciddi bir ilişki.yoksa neden tavır koyasın ki?
,tam da şu anlattığınız gibi davrandım ,zaten o davranışlarımdan dolayı bi anlam veremediğini,bir kere bile yüzüne bakmadığım için uzak durmasını istediğimi düşündüğünü söyledi..okulda da şen şakrak hallerimle bilinirim,kuzularımla (bak gece gece aklıma düştüler :KK43: ) bahçede koştururum ,hemen hemen tüm öğretmen arkadaşlarımla aram iyidir,sakın ukalalık olarak algılanmasın yorulmayan enerjisine hayran olunan bi öğretmenim .bu enerjime de devam ettim zaten ..burada yazan tüm arkadaşlar çok haklılar,işte anlık bi kalbimin sesini duydum mu diyeyim ,anlık hata mı diyeyim ..neyse,çok teşekkür ederim yorumunuz için

yooo hayır ,asla ,yaralıyım ,beni sar,şevkat ver kadını olmadım asla :KK70: sadece diğer ilişkimde yıprandığımı şimdi böyle ciddi bi ilişki istemediğimi belirttim ,hatta o da belirtti,bu arada arkadaşlar sadece kaçamaktan kaçamağa değil ,yemeğe,kahve içmeye de davet etti,onları da reddettim ,ama yine de çok haklısınız ,gitmemeliyim
Ee o zaman adama seninle ilgilenmiyorum mesaji veriyosun. Seviyosun madem bu kadar soguk olmana gerek yok ki

Bence gitmeyin bu kaçamak sonrası da ayni durumlar olucak. Kaçamakları orda Yaşadığınız yakınlaşmalar olarak Görüyor bence o Yüzden Öncesinde yol yapıp gönlünüzü kazanacak sonra dönüş yolunda yine aynıları olucak ilişkinizin rayına oturmadan kaçamak falan yapmayın benve

Ee o zaman adama seninle ilgilenmiyorum mesaji veriyosun. Seviyosun madem bu kadar soguk olmana gerek yok ki
böyle herkese nasreddin hoca misali evet sen de haklısın vari cevap yazıyorum ama,valla siz de haklısınız,kafamın nasıl karışık olduğunu artık varın siz düşünün :KK43: böyle davranmamın sebebi ertesi gün dönerken soğuk davranması ,ne bileyim kendimi kötü hissettiğim belli olmasına karşın olgun bir adam gibi yanımda duramamasıydı..ben hatayı ciddi ilişki istemiyorum empozesiyle yaptım sanırım ,fakat karşılaştığım durumdan da (örneğin çok uzun aralıklarla arayıp sorma gibi ) hoşlanmadım ..ben de ne ona ne bana zarar gelmesin diye uzak durdum ,sevgi her zaman işe yaramıyor ki ,erkeklerin sevgi algısı da farklı olabiliyor,kırılmaktan incinmekten korkuyorum sanırım

Bence gitmeyin bu kaçamak sonrası da ayni durumlar olucak. Kaçamakları orda Yaşadığınız yakınlaşmalar olarak Görüyor bence o Yüzden Öncesinde yol yapıp gönlünüzü kazanacak sonra dönüş yolunda yine aynıları olucak ilişkinizin rayına oturmadan kaçamak falan yapmayın benve
öyle görünüyor,ya ben cidden hepinize çok teşekkür ederim , bi anda ne güzel yargılamadan bir sürü kişi derdime ortak oldu :KK70:

Yani ilgileniyorsanız illa ki kaçamak yapmak zorunda mısınız? Başka aktiviteler yapın ve kaçamak yapmayın bakalım ne derece ilgi gösterecek size? Acaba beklediği şey olmayınca kaçacak mı duracak mı?

X