• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akil fikir verin lütfen

madmadmadmad

yalan dünya
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
34
8
86
35
Buraya Yeni üye oldum ilk defa yaziyorum 6 yil evliyim ve iki cocugum var, ama evliligim cok kötü basindan beri dayak var hakaret var tehtit var iki kere bosanmaya kalktim olmadi cok mutsuzum cok. Bir türlü kurtulamiyorum adamdan onun tehtitleri yuzunden hep katlandim ailem beni 1 senedir bosanmis olarak biliyor onlara daha evli oldugumu soyliyemiyorum. cunku ailem istemiyor esimi artik.cok kotu durumdayim cok sey yasadim anlatsam bitiremem icimi dökmek icin yazdim size :(

Kadın a şiddeti bırak hakaret bile suç. Aileniz madem arkanzda neden tehtitlere boyun egiyorsunuz. Mutsuz oldgnuz ve şiddet te var sürdürmeyin daha fazla. Şikayet dilekçesi verebilirsiniz tehtitleri için.

Aileniz boşanmış olarak biliyor da 1 senedir görüşmüyor musunuz?
Bizim evladımız bir başına ne yapıyor, nerede yaşıyor demiyorlar mı?
Sadece onlar sevmediği için öyle biliyorlar ama evlatları ve torunları umurlarında değil yani...

Açıkçası bayağı bir ayrıntı gizlemişsiniz bence derdinizi anlatırken.
Çok fazla mantık hatası var...

Kadın a şiddeti bırak hakaret bile suç. Aileniz madem arkanzda neden tehtitlere boyun egiyorsunuz. Mutsuz oldgnuz ve şiddet te var sürdürmeyin daha fazla. Şikayet dilekçesi verebilirsiniz tehtitleri için.
Iki kere sikayet ettim ama malesef geri cektim belki düzelir dedim ama düzelmedi artik yoruldum sikayet etmek istemiyorum tek korkum cocuklarim onlara bisey yaparsa ben naparim. kimse onlari bana geri getiremez cok zor bi durumun icindeyim

B
Aileniz boşanmış olarak biliyor da 1 senedir görüşmüyor musunuz?
Bizim evladımız bir başına ne yapıyor, nerede yaşıyor demiyorlar mı?
Sadece onlar sevmediği için öyle biliyorlar ama evlatları ve torunları umurlarında değil yani...

Açıkçası bayağı bir ayrıntı gizlemişsiniz bence derdinizi anlatırken.
Çok fazla mantık hatası var...
Ben yurtdısinda kaliyorum onlar yanimda degil o yuzden buna inaniyorlar telefon ettigimde yanimda esim yok

Ailenizin yanina gidin, cocuklari da alin. Orda davayi acarsiniz, uzakta olunca adam size zarar veremez diye dusunuyorum.

Madem yurtdisindasiniz, kadina siddet ve tehditin yaptirimlari var, neden sikayetinizi geri cektiniz? Sikayet mutlaka edin tekrar.

Ailenizin yanina gidin, cocuklari da alin. Orda davayi acarsiniz, uzakta olunca adam size zarar veremez diye dusunuyorum.

Madem yurtdisindasiniz, kadina siddet ve tehditin yaptirimlari var, neden sikayetinizi geri cektiniz? Sikayet mutlaka edin tekrar.
Gidemem beni iceri atarlar cocuklari kacirmis gibi oluyor yoksa cokdan oraya giderdim burda kimsem yok arkadaslarim haric

Korku var o korku olmazsa coktan bitmisti

Yurtdisindaysaniz korkacak bir seyiniz yok aslinda. Burdaki gibi muz cumhuriyeti kivaminda yurumuyor isler. Devlete siginirsiniz en kotu, buraya yazdiklariniz zaten adamin hapse girmesi icin yeter sebep.

Gidin yarin sikayete, herif hapisteyken size ne zarar verebilir ki?

Arti, siz vatandas misiniz? Siz vatandas degilseniz oldugunuz ulke bosanma davaniza karisamaz. Rafet El Roman yillarca cocuk kacirdi, hapse girdi mi? Kacirsaniz dahi, Turkiye'ye geldikten sonra gelip sizi arayacak halleri yok, kimse vatandasi olmayan birinin davasina dusup baska bir ulkede aramaz zaten arayamaz.
Yurtdisinda oldugunuzu bilmeden yazmistim o mesaji, simdi isiniz daha kolay. Siz sikayete gidin, gerisi gelir bence.

Yurtdisindaysaniz korkacak bir seyiniz yok aslinda. Burdaki gibi muz cumhuriyeti kivaminda yurumuyor isler. Devlete siginirsiniz en kotu, buraya yazdiklariniz zaten adamin hapse girmesi icin yeter sebep.
Iki defa polislik oldum artik polislik olmak istemiyorum ben anlasarak bosanmaya raziyim ama onuda kabul etmiyo

Iki defa polislik oldum artik polislik olmak istemiyorum ben anlasarak bosanmaya raziyim ama onuda kabul etmiyo

Ama bayan, adam belli ki cirkeflik yapacak. Ustelik size zarar vermesinden korkuyorsaniz bence polisten baska careniz yok gibi. Kabul etmiyorsa da davayi acin, etse de. Polis raporunu goren hakim zaten bosar. Kabul etsin etmesin bosanirsiniz.

Bu tehditleri savuran manyaga kim cocuk velayeti verir ki? Bir halt yiyemez. Hapisteyse cocuklari zaten alamaz. Siz garanti olsun diye bu adama kodes yolunu acin bence.

Ruh hastası gibi bir adam..
İki çocuk.. Şimdi çocukları neden yaptınız klişesine hiç gerek yok.. Bu pilav çok su kaldırır.. Ama madem ortada çocuklar var ve velayet konusunda korku duyuyorsunuz.. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz.. Yani kendi kendinize kaldığınızda aklınıza yatan çözüm arayışlarından bir kaçını, size saçma gelmiş olsa bile bizimle paylaşır mısınız? Şunu düşündüm ama şundan dolayı vazgeçtim.. Şunu düşününce mantıklı geldi ama nasıl yapmalıyım bilemedim? gibi...

Gidin yarin sikayete, herif hapisteyken size ne zarar verebilir ki?

Arti, siz vatandas misiniz? Siz vatandas degilseniz oldugunuz ulke bosanma davaniza karisamaz. Rafet El Roman yillarca cocuk kacirdi, hapse girdi mi? Kacirsaniz dahi, Turkiye'ye geldikten sonra gelip sizi arayacak halleri yok, kimse vatandasi olmayan birinin davasina dusup baska bir ulkede aramaz zaten arayamaz.
Yurtdisinda oldugunuzu bilmeden yazmistim o mesaji, simdi isiniz daha kolay. Siz sikayete gidin, gerisi gelir bence.
Keske hersey o kadar kolay ola bilse burda kadina cok agir dayak yanma kirik filan yada tecavüz olursa hapis olur yoksa hep para cezasi veriliyor bide ben buranin vatandasi degilim ama arastirdim bana dedikleri sey esinin onayi olmadan trde yasiyamazsin cocuklari sakin alip gitme kacirmis gibi olursun. Adam raporlu napcagi belli olmaz sadece korkuyorum

Back
X