• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl istiyorum ortaklaşa iş

Babam ortak çok iş yaptı. Kimle ortak olduysa arkadaşlığı, akrabalığı bozuldu.
Daha çok sermaye veren ilerde daha fazla söz hakkı istiyor, daha çok çalışan daha fazla hisse istiyor eninde sonunda ortaklık bozuluyor.
ben çok profesyonel yürütebileni görmedim.

O iki arkadaş da sizi tabi dört gözle bekler
Ev satacaksınız, yüklü miktar para vereceksiniz
Ben de anaokulu açmak istiyorum
Sizin gibi birini bulsam kaçırmam
Yanlış Anlamayın ama ateşle oynuyorsunuz
Ortak olalım mı? Ben de anaokulu açmak istiyorum 😂

Evi satarım ama şehir değiştirmem ona göre.

Benim dedem kardeşi ile yıllarca ortak iş yaptı araları bozulmadi. Şimdi kiraya veriyorlar işlerini. Ama dedem baya vericiydi belki sonunda aldı hakkını, hak kaldığını en azından maddi acıdan sanmıyorum. Ama dedem öyle bir insan olmasaydı sanmıyorum öyle olur muydu. Yani ortaklık kuracağıniz kişiler iyi ve uydumakil olmamalı aynen eşiniz de. Yoksa yürüyeceğini hiç sanmıyorum.

Bir de şu dönemde risk almadan para kazanmak nerde vardır ki? Gerçekten ortak iş yapacaklar veya tek başına yeni ise atılacaklar aaa %100 işimiz tutacak kazanacağız diye iş var mi ki ya? Normal bir vatandaş risk alır tutarsa tutar yani. Onun dışında miras kalır birden şans güler vs yoksa ne olacaktı?

Allah aşkına biraz piyasayı biliyorsanız böyle bir şey yapmayın. Ortak iş zaten berbat bir durum; ortak olup papaz olmayan kimseyi görmedim. Ayrıca karşı taraf biraz uyanık sanırım, evi satıp elinizde paranızla şehir değiştireceksiniz. Gözleri o parada olmasın sakın. Bu yüzden cinayetler bile işleniyor aman lütfen dikkat edin.

İnş eşiniz de size ayak uydurur da bu işe girmez. Buradan intihardan beter gibi görünüyor

Işten eminseniz yapın.

Atıyorum şu an maske makinesi alıcaz derseniz batma garantisi veririm ama sizin iş ne?

Bu devirde iyi kazanmak, özel sektörde ya da devlette canına okunmaması çin kesinlikle kendi işinin sahibi olmak gerekiyor.

Ben geneline aksine ortaklı işi mantıklı buluyorum. Kocam 3 ortak, ben yalnız iş yapıyorum. Adam en azından riski de bölüyor, acil para lazım olduğunda satmak için lazım olursa araç sayısı bile 3 ihtimale çıkıyor. Ben öyle değilim, her şeyi kendim halletmek zorundayım.

Yardımcı olan her arkadaşlara teşekkürler aradık fikrimizi söyledik ortaklar yeter ki gelin evi satmasanızda olur dedi biz para koymadan ortak olacagız iş emek olacak kazanılacak kardan düşülecek şimdilik durum bu. cok haklısınız o kadar zorlukla ev aldık satmak cok saçma olurdu

Yardımcı olan her arkadaşlara teşekkürler aradık fikrimizi söyledik ortaklar yeter ki gelin evi satmasanızda olur dedi biz para koymadan ortak olacagız iş emek olacak kazanılacak kardan düşülecek şimdilik durum bu. cok haklısınız o kadar zorlukla ev aldık satmak cok saçma olurdu
Hayırlı olsun öncelikle. Peki hem ev kredisi hem kirayı nasıl karşılayacaksınız bu durumda?

Birşey koymadan ortaklık nasıl oluyor?
Diğer iki ortak enayi mi?
Kardan onlar kadar pay almanız adil olmaz.
Bence yanlış yoldasınız

Buraya yazıyorum ortak iş iyi olsaydı Allah kendine ortak yaratirdi. Kaldı ki para vermeden ortak olmak hiç olmaz vardır bir bit yeniği. Hiç düzeninizi bozmayın siz bence

Back
X