- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
Amman diyeyim düzenini BOZMA. Şu devirde büyük risk. Çoluk çocuk harab olursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak olalım mı? Ben de anaokulu açmak istiyorumO iki arkadaş da sizi tabi dört gözle bekler
Ev satacaksınız, yüklü miktar para vereceksiniz
Ben de anaokulu açmak istiyorum
Sizin gibi birini bulsam kaçırmam
Yanlış Anlamayın ama ateşle oynuyorsunuz
Ortak olalım mı? Ben de anaokulu açmak istiyorum
Evi satarım ama şehir değiştirmem ona göre.
Tamam oturup bu işi konuşalım o zamanBenim satacak evim yok
Arabamı satarım, olur ama
Hayırlı olsun öncelikle. Peki hem ev kredisi hem kirayı nasıl karşılayacaksınız bu durumda?Yardımcı olan her arkadaşlara teşekkürler aradık fikrimizi söyledik ortaklar yeter ki gelin evi satmasanızda olur dedi biz para koymadan ortak olacagız iş emek olacak kazanılacak kardan düşülecek şimdilik durum bu. cok haklısınız o kadar zorlukla ev aldık satmak cok saçma olurdu
Birşey koymadan ortaklık nasıl oluyor?Yardımcı olan her arkadaşlara teşekkürler aradık fikrimizi söyledik ortaklar yeter ki gelin evi satmasanızda olur dedi biz para koymadan ortak olacagız iş emek olacak kazanılacak kardan düşülecek şimdilik durum bu. cok haklısınız o kadar zorlukla ev aldık satmak cok saçma olurdu
Buraya yazıyorum ortak iş iyi olsaydı Allah kendine ortak yaratirdi. Kaldı ki para vermeden ortak olmak hiç olmaz vardır bir bit yeniği. Hiç düzeninizi bozmayın siz benceYardımcı olan her arkadaşlara teşekkürler aradık fikrimizi söyledik ortaklar yeter ki gelin evi satmasanızda olur dedi biz para koymadan ortak olacagız iş emek olacak kazanılacak kardan düşülecek şimdilik durum bu. cok haklısınız o kadar zorlukla ev aldık satmak cok saçma olurdu