• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl lazım bana ne yapayım ?kararsızım hemde çok :(

hepsi aynı tatlım merak etme. bakıyolar ve bu konuda yapcak hiçbirşey yok:47:

ama çok zoruma gitti bide regliydim ekstra bi gerginlik var üstümde normalde baksa bi kıza takılmam bukadar büyütmem ama o arkadan süzüşünü silemiyorum hafızamdan mahvoldum o an çok iğrendim herşeyden :( 3 gündür konuşmuyorum aradığında meşgule verip arama lütfen diye mesaj atıyorum açıklamada yapmıyorum kendime yediremiyorum :(

Göz bu güzelim, açan hatuna biz bile kadın halimizle bakıyoruz.. Önemli olan bakan kişinin niyeti, sen bu sebepten bunca yıllık nişanlımdan ayrılacağım dersen olmaz..
Ailelerine de yansıtma, aranızda çöz, ikaz et..

seni çoook iyi anlıyorum inan. bende bugün erkek arkadaşımın arkadaşıyla geçmiş yazışmasını gördüm. benimki arkadaşına ıslak seksi kıyafetlerle araba yıkayan hatun vidyosu yollamış. o kadar tiksindim ki anlatamam. yapcak hiçbişey yok ama inanılmaz kalbim kırıldı. keşke neler hissettiğimizi biraz olsun anlayabilseler:43:

bakan kişinin niyetini nasıl anlayabilirmki baktı işte arkadan poposuna baktı neresinden bakarsan bak bu temiz bi niyet değil bikere daha böyle bişi yaşadık ozaman sözlüydük ve ben ayrılıcaktım ama çok yalvardı özürdiledi ve bunun düzelmesi için mücadele ediceğini gerekirse psikoloğa gideceğini beni sevdiğini sölemişti ama yinede bilmiyorum kafam çok karışık :(

bu sebepten ayrılma noktasına getirme olayı ama. yani bunu hepsi yapıyo. seninki en azından düzelcem diyomuş. ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama benimki artık bakıyorum varmıya getiriyo lafı çirkin şey:47:

walla kızlar yanlış anlamayın da öyle bi kıyafet giyiniyolar ki azım açık ben bile bakıyorum erkekler nasıl bakmasın hoş ben nefsani yada beğenerek bakmıyorum poposuna falan bakıyosa o ayrı tabi ama yapacak bişi yok erkeler bakıyo çaktırmadan

Son düzenleme:
5. yılımız olucak ekimde bilmiyorum ama ders vermek amacıyla bendemi başka bi erkeğe baksam yanında onun görebilceği şekilde acaba diyorum. evet düzelicem diyo ama ne biliym öyle bi baktıki o minili kıza yaptığından ben utandım ve beni haketmediğini düşündüm sevgimi düşündüm neler geçti o an aklımdan diyorum yaa çok koydu kaç gündür bunalım takılıyorum bugün anneme anlattım böyle böyle diye annemde sende bak anlar belki dedi ama bilmiyorum yaa gidip kayınvalidemle konuşucam ozaman konu çokmu büyümüş olur? ben yaralandığımla kalıcakmıyım?

biraz umursamaz davranmak lazım galiba bu konuda. haa kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş o ayrı:27: ne bileyim işi çirkinliğe dökmeden sende onu kıskandırcak şeyler yap üstü kapalı. anlasın neler hissettiğini. arkadaşların dediği doğru biz kadın halimizle ağzımız açık bakıp kalıyoruz bazılarına. ama en azından senin hislerini anlayıp senin yanında dizginler kendini. en iyi ihtimal bu:51:

Ayrılma Sebebi midir ?Değil midir?

Onu Bilemeyeceğim..
İlişki Boyutunuza Bağlıdır..

Sadece Çok Çirkin Bir Olay Olarak Tanımlayabilirim..
İsteyen İstediğini Giyer, Birisi Açtı Diye Diğerinin Bakması Gerekmiyor..
Nişanlınızın Gözü Aç..

Allah Sabır Versin Arkadaşım..

canım sen dediğimi yap bak annende öyle demiş. neler hissettiğini anlasın biraz o taksın kafasına. kayınvalidene açma hiç konuyu daha bu aşamada laçkalaşmasın ilişkiniz onların gözlerinde. çünkü öyle bişey ki yarın bigün evlenirsiniz hiç beklemediğin anda bunların lafı geçer. o yüzden kimsenin ağzına laf verme derim ben

canım ne hissettigini anlıyorum ve sonuna kadar haklısın, yanındakı nişanlına(karına, sevgiline) büyük bi saygısızlık, insan kendini kötü hissediyo, kıskanmaktan ziyade migde bulandırıyo sogutuyo insanı karşındakinden, ama bunu onunla konuş, 5 yıllık beraberligini, emek verdigin bişeyi mahvetme, kesin tavrını koy, hemen gevşeme azcık süründür:kkk::kkk::kkk:

işin garip tarafı 20 kasımda evleniyoruz ve bugün gelinlik bakmaya gittik kayınvalidemle ama inan mutlu değildim gelinliğime bakarken bilmiyorum ne yapsa onu affederim hiç bilmiyorum :(

insanın sevdiği adamdan tiksinmesi gerçekten çok kötü bişey. kolay kolay kaldıramıyo insan ama kendini yıpratma canım. yaptığı çirkinliği görmesini sağla sadece. o sana bu konuda bişey dediğinde de hislerini anlat. ama araya bi üçüncü kişiyi sokma aranızda halledin. işe yarar görceksin.

işin garip tarafı 20 kasımda evleniyoruz ve bugün gelinlik bakmaya gittik kayınvalidemle ama inan mutlu değildim gelinliğime bakarken bilmiyorum ne yapsa onu affederim hiç bilmiyorum :(

Biz Kadınlar Çok Sevdiğimiz İçin Affediyoruz..:31:
Ama Hiç Bir Zaman Unutmuyoruz..:31:

acaba sadece benim nişanlımmı yapıyo böyle şeyleri? gözü açmı gerçekten? yada başka bi arayış içindemi?

sadece seninki olmadığı konusunda emin olabilirsin. benimde beş yıldır süren bi ilişkim var. ki erkek arkadaşım çapkın diye nitelendirilebilcek bi erkek değildir. yani sadıktır arkadaşları akrabaları tanıdığı herkeste böyle düşünür. ama dedim ya daha bugün yakaladım bunu internette koca gün neler izliyo allah bilir. onu bırak bide ev arkadaşına yollamış. ben yıkıldım resmen. ben çocuğu da tanıyorum samimiyim. benim gözümde bu çocuğa karşı ilişkimizi küçük düşürdüğü anlamına geliyo sadece. ve çok kırıcı. ama zerresini anlamıyo benimki de. dışarda da gördümü kız affetmez bakar. beş senedir bende her seferinde sorun çıkarmaktan yoruldum artık. çünkü inan bi süre sonra insan kendisine olan saygısını kaybediyo ve bide işin ilginç tarafı boğuyosun beni oluyo adı. işin içinden çıkamıyorum

acaba sadece benim nişanlımmı yapıyo böyle şeyleri? gözü açmı gerçekten? yada başka bi arayış içindemi?

yok be gülüm, çogunlugu bakıyo, her zaman yanlarındamıyızda bilelim, sen yakalamışsın seninkini. Ama bu kadar uçlarda düşünme, arayış, yada gözü aç diye, konuş ve gözdagı ver ona, ders olsun

ozaman ben çok kıskancım ve bu durumu çok büyüttüm yada çok alışkın olmadığım 5 senede çok sık yaşamadığım için bünyem kabul etmiyo? ben gece uyurken bile onu düşünürken onun benim yanımda başka bi kızın kalçasına bakması ne acı? insan benim yanımda poposuna bakan ben yokken neler yapıodur diye düşünüyor ve güven bitiyor? güven yoksa bi ilişki neye yarar? yada nezamana kadar böyle gider? bilmiyorummm offf bu adam beni depresyona soktu galiba :S

Back
X