Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akıl lazım bana ne yapayım ?kararsızım hemde çok :(
biz bile bakarken yuh buda gyilirm,i derken göz ucuyla bakıyoruz erkeklerde haliyle bakar zaten yaratılışları öyle napıcan hpsi bakar bakmayanında içine dert olur
muhtemelen butun erkekler bakiyodur ama en azindan bizim yanimizda yapmasinlar. ben erkek arkadasimi birinin poposuna memesine bakarken yakalamadim ama bikac saniyeden fazla birine takilip bakmasina bikac kere olay cikardim. yol ortasinda baya cirkeflik yaptim ama iyi oldu bence insan bi yere direk bakmasa bile bakmadigi yerleri de gorur ya, simdi yolda yururken biliyoki yandan mini etekli biri geciyo kafasini ceviriyo, veya baktigi yerden oyle biri cikiyosa hemen ceviriyo kafasini. bazi insanlar hakkaten cok tuhaf giyiniyo, ben bile sasirip bakiyorum hatta ona da gosteriyorum suna bak nasil cikmis boyle diye. oyle bakmak ayri suzerek bakmak ayri.. neyse senin konuna donersek bu konuda tavrini koy nisanlina karsi. ben onun yaninda degilken bile boyle seyler yapmadigina dair icim rahat olmali. ama ayrilik sebebi degil bence. hele kayinvalidenle hic alakasi yok. ikiniz halledin bu isi. herseye aileyi sokmak iyi degil..