- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
- Konu Sahibi zombieozge
evet kriterlerime çok uygun tam hayal ettiğim gibi herşyiyle.. yani evet bu '' O '' adam , birlikte mutlu olablirim diyeblcgm biri.
tek sorun ne kadar yakışklı karzmatik olsada benim gönlüme hitap etmemesi.
hani benim dedgim sordugum şu..
ben bu adamı seveblrmiyim.
haaa zaten seviorm. ama hani tam anlamıyla böle onu aruzlarcasına cok deli divana severcesine..
bu mümkn mü yani
kendini bana sevdirebilirmi ben onu sevebirmiyim.
:
Konuya sonradan dahil oldum, hepsini okuyamadım, bir yerlerde yanlış görmediysem konu sahibi 21 yaşındaymış...
21 yaşında bir genç kızın yakışıklı, karizmatik, kriterlerine uygun biri için "Acaba arzularcasına sevebilir miyim?" diye düşünmesi, akıl mı gönül mü diye arada kalmasını garip buldum... Sanki son şans gibi, başkası yokmuş gibi; "Bu yaştan sonra ancak bu kadar" der gibi... Onu bir erkek olarak arzulamıyorsanız, akıl mı gönül mü diye arada kalacağınıza 22 yaş ve daha sonrasında hem aklınıza hem gönlünüze göre birini bulursunuz, kadın gözüyle tartarsınız, böyle bunalmazsınız... Bu yaşta çocuk sahibi olma yaşı geçen kadınlar gibi mantığını dinleyip kendini bir şeyler hissetmeye zorlamak tuhaf...
Birini ya seviyorsunuzdur ya sevmiyorsunuzdur... Buradaki durum daha çok adamın karakterine hayran olup özelliklerini takdir etme... Her kriterlerimize uygun adam yeşil ışık yaktığında "ya kaçırırsam" diye endişe duysaydık ciddi buhranlar yaşardık... Olmuyorsa olmuyordur, kimse hiçbir şey kaybetmez... Üstelik adam da kendini sevdirmek zorunda değil... Bir şeyler hissetmiyorsanız açık açık söyleyin de zorla kendini arzulayacak biri yerine isteyerek onunla beraber olacak kadını bulsun..Tarif ettiğiniz adam bir ilişki yaşamak için sizden daha olgun görünüyor...