Akıl mı gönül mü ?

kız, bir mesajında tam olarak kalbime hitap ediyor diyorsun bu mesajında gönlüme hitap etmiyor diyorsun :9:

gönülle kalp aynı şey değil mi??

mantıgıma hitap ediyor, gönlüme hitap etmiyor...

böle söyleyim..
mantıken herşeyi süperrrr. muhteşemmmm.. tam hayal kurup tasarladıgım.. '' Allah'ım karşıma böle karakterde birini çıkar '' dediğim biri...

ama gönül yani kalben bana hitap etmiyor... tipsiz çirkin falanda değil. gayet cool yakışıklı karizmatik.. ama ben hoşlanamıyorum.. bi hoşlanır gibi oluyorum sonra yine kaçıyor o his..

acaba diyorum bana kötü davransa ondan hoşlanabilir miyim ki?

az önce bişe keşfettim çünkü, burda bir arkadaşta demiş..süründüreni seviyoruz falan diye..
bende denemek için kötü bişe dedim ona mesala. o da gayet kötü bir cevap verdi hatta kopma noktası kadar kötü.

o an eyvahhh onu kaybettim mi acaba die bir üzüntü oldu...
ne onunla ne onsuz yani...

'' hey beni akzanmak istiyorsan beni azcık süründürsene mi desem '' :27:

iyice sçmaladm galiba :37:

bende aynısını yaşamıştım karakter huy vs tam bana goreydı ama bı ısınamamıstım baslladım ama sonunda karar verıp sonra ısınamadım hemen ayrıldım barıstım tekrar zamanla deli gibi aşık oldum:1: şimdi 3 yılı devirdik:nazar:

Ala ala iyide madem kalbi onun gibi birini isityo tipe niye bakıyosun..
Kalbin isityosa tipinide kabullenmiş olman lazım bence arkdadaş ne diceni nasıl anlatcanı şaşırmış

Benmi anlamıyorum kalbi ısınan insan tipi niye sorun etsinki?

evet kriterlerime çok uygun tam hayal ettiğim gibi herşyiyle.. yani evet bu '' O '' adam , birlikte mutlu olablirim diyeblcgm biri.
tek sorun ne kadar yakışklı karzmatik olsada benim gönlüme hitap etmemesi.
hani benim dedgim sordugum şu..
ben bu adamı seveblrmiyim.
haaa zaten seviorm. ama hani tam anlamıyla böle onu aruzlarcasına cok deli divana severcesine..
bu mümkn mü yani
kendini bana sevdirebilirmi ben onu sevebirmiyim.

ben zaten kendi bencilliğimden diil ilk baştada dediğim gibi, ona umut verip onu izmek istemedgm için size soruorm. onu seveblrmiyim sizce diye?

hanib öle bir tecrübesi olan varsa sölesin..
daha evlneme gb bir durumda yok zaten ama başladmı ciddi olsun istiyorm. lay lay lom flörtcü biri diilim.
o yüzden, böle bir tecrübesi olan varsa...
paylaşsn ..lütfeeen:43:

Sen ciddi bir illişkiye hazır değilsin ablacım...........Yani şu an bu şekilde intiba oluştu bende....:44:

buarada ben ona karsı nezaman heyecan duymaya basladım söliyim onu kıskanmaya basladıgım zaman baktım kızlar kapıcakk yanı ınsan bazen degerını anlamıyo ama bazı seler hıslerını anlamanı saglıyo bunun gıbı umarım yardımcı olmusumdur ;)

bende aynısını yaşamıştım karakter huy vs tam bana goreydı ama bı ısınamamıstım baslladım ama sonunda karar verıp sonra ısınamadım hemen ayrıldım barıstım tekrar zamanla deli gibi aşık oldum:1: şimdi 3 yılı devirdik:nazar:

ona aşık olmana etki eden ondan uzak durman ondan ayrılman olmuş .. yani az önceki arkadasın dediği gibi sürünmüşsün azcık ondan aşık olmşsun ve 3 yıl.. valla süpermiş :27:

o zaman bana da öyle olsun :27:

off çok salak hissediyorum :37:

gönülle kalp aynı şey değil mi??

mantıgıma hitap ediyor, gönlüme hitap etmiyor...

böle söyleyim..
mantıken herşeyi süperrrr. muhteşemmmm.. tam hayal kurup tasarladıgım.. '' Allah'ım karşıma böle karakterde birini çıkar '' dediğim biri...

ama gönül yani kalben bana hitap etmiyor... tipsiz çirkin falanda değil. gayet cool yakışıklı karizmatik.. ama ben hoşlanamıyorum.. bi hoşlanır gibi oluyorum sonra yine kaçıyor o his..

acaba diyorum bana kötü davransa ondan hoşlanabilir miyim ki?

az önce bişe keşfettim çünkü, burda bir arkadaşta demiş..süründüreni seviyoruz falan diye..
bende denemek için kötü bişe dedim ona mesala. o da gayet kötü bir cevap verdi hatta kopma noktası kadar kötü.

o an eyvahhh onu kaybettim mi acaba die bir üzüntü oldu...
ne onunla ne onsuz yani...

'' hey beni akzanmak istiyorsan beni azcık süründürsene mi desem '' :27:

iyice sçmaladm galiba :37:

işte onu diyoruz ya tatlım..gönülle kalp aynı şey ama bir mesajın diğer mesajınlla çelişiyor...

buarada ben ona karsı nezaman heyecan duymaya basladım söliyim onu kıskanmaya basladıgım zaman baktım kızlar kapıcakk yanı ınsan bazen degerını anlamıyo ama bazı seler hıslerını anlamanı saglıyo bunun gıbı umarım yardımcı olmusumdur ;)

ya onu kıskanıyorum.. ben kapmazsam biri kapacak diye kıskanıyorum :53:
ben kesinlikle dayak istiyorum galibaaa. şu dediklerime bak..
nasıl çelişiyorum yaaaa..

onu kaybedersem çok üzülcem,çünkü sanmıyorumki onun gibi birini buluyum..

o zaman ben ona beni süründür diyim az, o zaman asık olurum belki.. haaaa:53:

ben ayrılıyodum ama bı guc ertesı gun benı pısman edıyodu gerı barısıyodum baktım sonra pesımden kosmuyo afalladım bıda ayrılamadım :) ıyıkıde ole olmus

canım merhaba....
açıkçası dış görünüşte önemli,ama şöyle;insanlarıı güzel-çirkin diye ayırmak değil...her insanın beğendiği,hoşlandığı bir tip vardır,ve tercihlerini,ayrımını buna göre yapar.şahsen ben aynısını yaşadım.beni çok seven,etrafımda deli olan,bir deiğimi iki etmeyen,aile,eğitim,muhabbet,karakter ve aklına gelebilecek her türlü şeyde aradığım kriterler vardı.ama benim tipim değildi.1,5 yıl onu sevmeye çalıştım.ayrılamıyordum da,çünkü vicdan azabı çekiyordum,onun yaptıklarına karşılık benim onu terk etmem nankörlük gibi geliyordu.son aylarımda film kopmuştu bende,her gece ağlayarak uyuyordum,allahım yol göster diye.bir süre sonra tahammül edemez oldum,elini bile tutmak gelmiyordu içimden,netice itibariyle bir anlık cesaretle aradım,anlattım ve bir anda bitirdim...hala daha vicdan azabı çekerim,hala daha bunlara rağmen sever beni.o bana ah etmedi ama,canını yakmamın cezasını bana allah verdi...çok,çok,çok kötü günler yaşadım,,çok kötü insanlar çıktı karşıma...sonradan sevmek falan filan fasa fiso,olmayınca olmuyor...
.

ben ayrılıyodum ama bı guc ertesı gun benı pısman edıyodu gerı barısıyodum baktım sonra pesımden kosmuyo afalladım bıda ayrılamadım :) ıyıkıde ole olmus

işte o seni sevmeior gb yapnca yani kaçan kovalanıyor..

evet evet ben ona o zaman az seni kovalayım kaç diyim :52:
hayır böle bişeyde nasıl denir kiiiii :26::27:

valla hazırım :37:
hatta artık ciddi bir ilşkim olsun böle mis gibi ne biliym.. istiyorum gercekten de ama işte çelişiyorum da işte.

valla dayaklık insanım resmen yaaa. kendime gıcık oldum:37:

Hımmm beyefendi azcık seni şımartmış sanırsam :))
Kendini senden bir çekse,yani kendini senden mahrum bıraksa,bir süre yanlız kalsan o zaman anlarsın ,duygularını daha iyi tartarsın....

Ya sevıyorsundur ya sevmıyorsundur.
gorucu usulu gıbı mantıgına yatar sonradan seversın ama sonradan severmıyım dıyede bı yola cıkılmaz bence.
Sımdı gordugun ılgı hosuna gıdebılır ama ılgı azaldıkca sevmedıgın su yuzune cıkar.

canım merhaba....
açıkçası dış görünüşte önemli,ama şöyle;insanlarıı güzel-çirkin diye ayırmak değil...her insanın beğendiği,hoşlandığı bir tip vardır,ve tercihlerini,ayrımını buna göre yapar.şahsen ben aynısını yaşadım.beni çok seven,etrafımda deli olan,bir deiğimi iki etmeyen,aile,eğitim,muhabbet,karakter ve aklına gelebilecek her türlü şeyde aradığım kriterler vardı.ama benim tipim değildi.1,5 yıl onu sevmeye çalıştım.ayrılamıyordum da,çünkü vicdan azabı çekiyordum,onun yaptıklarına karşılık benim onu terk etmem nankörlük gibi geliyordu.son aylarımda film kopmuştu bende,her gece ağlayarak uyuyordum,allahım yol göster diye.bir süre sonra tahammül edemez oldum,elini bile tutmak gelmiyordu içimden,netice itibariyle bir anlık cesaretle aradım,anlattım ve bir anda bitirdim...hala daha vicdan azabı çekerim,hala daha bunlara rağmen sever beni.o bana ah etmedi ama,canını yakmamın cezasını bana allah verdi...çok,çok,çok kötü günler yaşadım,,çok kötü insanlar çıktı karşıma...sonradan sevmek falan filan fasa fiso,olmayınca olmuyor...
.
Sizin yaşadıklarınızı çok iyi biliyorum çünkü aynı şeyleri şu an ben de yaşıyorum.birbuçuk yıla yakındır görüştüğüm biri var.dünyanın en iyi insanı,dürüst,düşünceli,saygılı ve beni çok seviyor.Ben de hep zamanla aşık olurum diye düşündüm.uzak şehirlerde olduğumuz için de süre uzadı netleşemedim birtürlü... şu an çok büyük kararsızlık içindeyim ya evlenicem ya ayrılıcam.onla çok güzel vakit geçiriyorum,çok iyi anlaşıyorum.onu seviyorum ama ona aşık değilim...bide şöyle düşünüyorum kimse beni onun sevdiği kadar sevemez ve değer veremez. ve benim artık bir karar vermem gerekiyor.evlenmek için illaha aşık olmam mı gerekiyor? eğer ben de ayrılırsam çok kötü günler beni bekliyor biliyorum, çok büyük vicdan azabı çekicem...çok mutsuzum ben.

Son düzenleme:
Bence aklını kullanmalısın.

Tipi olupta karaktersizin teki olacağına, tipsiz olsun ADAM olsun !!

Bende akıl diyenlerdenim bence en sağlıklısı mantık kullanılan evlilikler. çünkü sana-ailene uygun olduğunu biliyorsun ve zamanı paylaştıkca onda görmediğin şeyleri görmeye başlıyosun,etkileniyorsun ve kendini aşkın kollarına bırakıyosun.çünkü anlattığın gibi 4 te 4 lük bir insana kimse ilgisiz kalamaz. aşık olup evlenmek risklidir çünkü aşk zaten insanın gözünü boyuyor herşeyi daha yumuşak ve eksik görüyorsun. zaman geçtikce o kişiyi yeni yeni tanımaya başlıyorsun çünkü aşkın etkisi azalıyor, gözündeki perdeler kalkıyor ve ondan sonrası sana kalır ya tamam olur yada devam. İnşallah mutlu olucağın yolu seçebilirsin.

Back
X