akil sagligi mi para mi

iş hayatına hoş geldiniz :(

Üzgünüm ama her yer aynı
Benim eski müdürüm de böyleydi
Pislik
Sonra buldu belasını

ah ya o kadar eminim ki boyle olduguna. vay benim saf kafam... cunku imzaladigim sey de maas bilgisi vs yazmiyordu... ben daha kontrati imzalamadim muhtemelen. yarin direk cikabilirim insallah
Hakkınızda hayırlısı olsun. işten ayrılacaksanız göz korkutmalarına izin vermeyin ve bir dahaki iş görüşmelerinde ve iş başlarında mutlaka bunlara dikkat edin. sonrasında da aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Ciddi şekilde yeni bir iş arayın. İşsiz kalmadan, sigortanız da ödenirken yeni ve daha iyi bir iş bulursanız o zaman bildirirsiniz.

O iki haftada uyguladığı mobingde de gerekli cevabı verir ve şikayetçi olursunuz. Zaten ayrılacak olma düşüncesi şu anki kadar ezilmenizi ve strese girmenizi engelleyecektir

Bence çıkmayın. Benim de sinirli bir patronu olan bir arkadaşım var, tedirgindi sürekli ama adam idare edilebilirdi ama çıkmak istedi.O zamandan beri işsiz. Çok da pişman, yaklaşık 9 aydır iş bulamıyor dile kolay.Bu psikolojiyi atlatmak zor geçekten.Evdekiler bir yandan derken ciddi anlamda sıkıntıda şu an. Hem ofisteki herkes şikayetçiyse şirkette mi çalışıyorsunuz bilmiyorum bi kaç çalışan daha üst düzey birine şikayet edin.Gerekirse örgütlenip iş bırakın bi kaç gün. Ekşiye başlık edip şirketi rezil ederiz diyin belki işe yarar. Onun haricinde haklı fesih sebebiniz varsa bildirim süresini beklemeden işten ayrılabilirsiniz.

Benim icin huzur diken olduğum yerde duramam eminim ki küfür falan ediyor asla katlanamam çok ciddi ihtiyacim olmali oyle bir durumunuz yoksa çıkın derim ;)

ah ya o kadar eminim ki boyle olduguna. vay benim saf kafam... cunku imzaladigim sey de maas bilgisi vs yazmiyordu... ben daha kontrati imzalamadim muhtemelen. yarin direk cikabilirim insallah
ee naptınız çıktınız mı?
küfür mü ediyor mesela kimisi öyle terbiyesiz

çıkmaya çalışırken de çıkmayın diye uğraşa da bilir
benim anlamadığım ordakiler nasıl dayanıyor?
bigün birisi tepe tepe döver ya dur bakalım hayırlısı

Baska iş aramaya başla daha iyisini bulana kadar birazcik disini sık.

Geçen sene haziran ayında ben bu tür bir işe girdim. Çok şikayetim vardı ama o kadar paraya ihtiyacım vardı ki yeri geldi ağladım, ezik bile hissettim yine de dayandım. Şimdi nerdeyse 1,5 yıl olacak. Dayanağım olsaydı durmazdım. Çıksaydım hem maddi kaynağım olmazdı hem de ailemden o kadar okudun boşunaymış, şunun kızı şu kadar maaş alıyormuş laflarını duyacaktım.

ben sok oluyorum,

is hayati boyle degil, asla degil,
elbette kabul etmemelisiniz.

mudurunuzun bir ustu yok mu, ya da gidebileceginiz IK bolumu, direk oraya sikayetinizi bildirin ve istifanizi verin,
calismak zorunda degilsiniz 2 hafta daha,
ama ola ki calismak zorunda biraktilar, o adamla hic bir sekilde muhatap olmayacaginizi soyleyin bu kisilere.
Asla sizi mecbur edemezler, ola ki ettiler, siz de bu durumda kendi haklarinizi savunacaksiniz.

Parasızlık işsizlik akıl sağlığınızı bozmayacaksa ayrılın. Ama iş konusu bu devirde zor ve böyle tipler her yerde var onu söyleyeyim. Ben bırakmamanız taraftarıyım.

Geçenlerde bir üye yazmıştı ile başlamış ünü mezunu ofis elemanı muamelesi görüyormuş. Maalesef iş hayatı böyle. Mobbing çok çirkin birşey. Tüm personele aynı davranıyor sanırım burada kişisel birşey yok. Bazı patron veya müdürlerin taktıkları kişiler oluyor. Avantaja şöyle çevirirsiniz ilk önce kötü yöneticiyle çalışıp işin raconunu öğrenmiş olup başka yerlerde ne istediğinizi nasıl çalışacağınız sizi kullanıp kullanmadıklarını hemen öğrenebilir ona göre önlemlerinizi alırsınız.

Back
X