- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi valarmorghulis93
Bu borçları nikah yaparken biliyor muydunuz? Sizden saklandı mı durum? Bu kadar borç neyin borcu? Esnaf mıydı?Iyi geceler herkese kk dostlarım.
Çok büyük içimi kemiren ve beni harap eden bir derdim var.
Derdim nişanlımın borcu nerden baksak 300 bin borcu var. Kredi kartları kredi borçları bir kaç kişiye olan borcu var birde bu miktarın 4 te 1 ı kadar ev borcu var.
Gelin görün ki hiç işi yok ve ödeyemiyor hiçbişey ı. 2 ay sonra düğün var ve sanırım ne mobilya vs 'ne de düğün ödenebilir.
Ne yapayım ben Allah aşkına akil fikir verin. Kaç gündür ne kendime hakim olabiliyorum ne gözyaşlarıma. Piskolojim çöktü sakinleştiriciler bile ise yaramıyor artık. Şu an gerçekten bıyık durumdayım.
Kumar vs olabilir mi acaba dedim. Eğer kumar olduğunu düşünüyorsanız durmayın boşanın.
Zaten çalışmıyorsa ödenmez bu borç. Bir yerden beklenen para, satışı beklenen miras vs yoksa üzgünüm bu para çok faiz yer.
Nedenleri araştırın emin olun. Eşiniz bir şekilde işe girsin. Ödeneceğine inanırsanız altınları verin sadece. Hesap yapın plan yapın. Eşiniz planlarınıza uygun davranmıyorsa asla altınları vermeyin.