Akıl verin acill

Yatak başınız mermerden mi ?

4 yaşındaki çocuğun yanında küfür etmeniz akıllara zarar.
Sinirlerinizi bastırmayı denemelisiniz.
Haksızsınız
Haahhaha sebebsizce güldüm. Yatak başımız değil yatağım cam kenarında olduğu için. Haksızım kız uyuyodu ama sabah eşim bi daha yapma böyle bişi dedi öptü barıştık ama
Eltim bayram için geldi kalmaya eşim zaten kızı getirdiğinde kız uyuyodu. Sabah eşim baya trip attı o kadar öptüm ettim tınlamadı. İşe gideeken bi daha ağzından öyle şeyler çıkmasın drdi ben de tamsm drdim öptü barıştık ama eşim içten içe hala kızgın biliyorum

Hmm tamam bi an mermer diyince çok absürt birşey canlandı gözümde

Bence uzatmayın.
Eşiniz uzatmama tarafı :)

Once gotur kizi dedin, sonra kiza sarilip kufrettin kizin yaninda.en cok kiza uzuldum.yerden goge kadar haksizsin
Kız uyuyodu allahyan yoksa kötü olurdu ben eşimin gönlünü nasıl alıcam sabah öptü barıştık ama hala kızgın biliyorum işte şuan zaten ne yapmalıyım

Tatlım bence kapat artık konuyu.Hiç uzatma.Madem barıştın ağzının tadı kaçmasın.Aynı konuları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyarsan bir süre sonra boğarsın adamı.Özür de dilemiş.Daha yapacak bir şey yok.Uzatma ki konu senin hatalı olduğun kısma gelmesin.Yoksa içinden çıkamazsın.

Gün içinde korkudan mesaj atamam herhalde. Ne yapnalıyım sizce kendimi affettirmek istiyorum
Ben affettirmek adına daha önce yapmadığım şeyleri sırf şirinlik olarak yapmaya karşıyım.

Mesaj atıp bunaltmayın.Akşama kadar eşiniz de sakinleşmiş olur sanırım.
Oturup ılımlı şekilde konuşursanız bence düzelmeyecek bir durum değil.
Özellikle ettiğiniz küfürün çok yanlış olduğuna vurgu yaparsanız

+1

9 aylık evlisiniz ve kocanıza küfür ediyorsunuz..iyi o mermeri kafanızda kırmamış diyorum..
Saygıyı daha başlangıçta kaybederseniz, ki o yolda ilerliyor bu evlilikten mutluluk beklemeyin.

9 aylık evlisiniz ve kocanıza küfür ediyorsunuz..iyi o mermeri kafanızda kırmamış diyorum..
Saygıyı daha başlangıçta kaybederseniz, ki o yolda ilerliyor bu evlilikten mutluluk beklemeyin.
Ben gerçekten ağzımdan kaçtı normalde de küfür eddn biri değilim ne yapmalıyım sizcee

Dr leri doktor diye okuyup anlamaya calisiyorum.
Herneyse kafanin acisindan dedigini bilmemissin.
Sorun edecek bir sey yok ozurdiler kendini ifade edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…