• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin acill

Umutluyumhalaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
94
11
88
Mrrhaba yaklaşık dokuz aylık evliyim. Kaynnamlarla yaşıyorum hayatımın en büyük hatasını yaptım kabul ederak aptalım çünkü. Eşimin halası doğum yapıcak hastanedr. İşten grldi yemeğini yedi sat on buçuktu arkadaşımın yanına gidicem dedi saat on bir buçukta aradım nerdesin dedim halamın yanına gidiyorum dedi. Ben de kızdım nedrn habrr vermiyosun dedim çünkü brn hep haber verirrim. Eve geldi saat on iki buçuk falandı. Ben de tartışmak istemedim. Güzellikle anlattım özür diledi. Sonra yorgunum dedi hemen uzandu arkasaını döndü ben de böyle gülerek ona şakalar yaptım tam yerimi değiştircektim kendini doğrulttu sınra benim de kafam mermere çarptı. Sonra sana buz getirim dedi ben de bekliyorum buz getiricek içerden eltimin küçük kızını getirdi ben de çıldırdım götür şu kzıı drdim aslında kızı ben de çok seviyorum ama benden habrrsiz getirmesi beni sinir etti bide ona o kadar snirliydim ki. Sonra kızdı bu bna ben dr kıza sarıldım eşime sen s. Git drdim eşim çıldrıdı çok kızdı bu lafıma özür diledim yok. Şimdi dr burda uykum gelyo dedi gitti öbür odaya benle kızda odada kaldık akıl verin ne yapim sizce ve kim haklı uyku tutmadı

Yazdıklarınızdan anlaşıldıgına göre çok agresif bir yapınız var kızın şucu olmadıgı halde götür şu kızı ne demek o kız anlayacaktır durumu ayrıca da bir bayanın agzına hiç küfür yakışmıyor.

Buz beklerken cocugu getirmesi saçma evet ama ettiğin küfürle haksız duruma düşürmüşsün kendini. Özür dilemelisin

Mermer nerden çıktı anlamadım orayı.
Böyle küfürle hakaretle saygı denen şey kalmaz evliliğinde haberin olsun.
Düzelirsiniz ama kapı açık her an yine karşılıklı başlarsınız gibi geldi bana.Kendinizi törpüleyin bu konuda.
Bir de lütfen çocukların yanında küfür etmeyin.Şu hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri bu.

"Dr " kelimesini gordukce bende eve doktor geldi sandim. " de" demek istemissiniz sanirim. " drdim" de galiba dedim anlaminda. Konuyu zar zor anladim.

Bence s.. git abarti olmus.
Ufacik 4 yasinda cocuk helede kiz sirinmi sirin olur. Benim canim yansa 3 bucuk yasindaki yigenim " teeezee nooydu" diye gelse benim agrim sizim erir giderki? Bence o yuzden getirmis esiniz yaniniza.
Kotuluk yok bunda.

O saatte 4 yaşındaki kızı nerden alıp gelmiş. Kızın annesi nerde ve sen kıza niye sardın.Çocuk kavganın ortasına düşmüş; önce çocuğu uyut ;sonra kocanın yanına git.Kız sabah kavganızı zaten anlatır evde kim varsa artık. O zaman kaldığınız yerden devam.edersiniz .

Mermer nerden çıktı anlamadım orayı.
Böyle küfürle hakaretle saygı denen şey kalmaz evliliğinde haberin olsun.
Düzelirsiniz ama kapı açık her an yine karşılıklı başlarsınız gibi geldi bana.Kendinizi törpüleyin bu konuda.
Bir de lütfen çocukların yanında küfür etmeyin.Şu hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri bu.
Ya evet ben normalde asla küfür etmem hatta eşim arada ağzından kaçırır ona bile kızarım. Kız uyuyodu eşim odaya getirdi biraz abarttım. Sabah da bi daha böyle yapma tamam mı canım dedi öptü barıştık ama hala kızgın biliyorum bide kızı istemediğimi sevmediğimi falan düşünüyo

Yatak başınız mermerden mi ? o_O

4 yaşındaki çocuğun yanında küfür etmeniz akıllara zarar.
Sinirlerinizi bastırmayı denemelisiniz.
Haksızsınız :KK66:
Haahhaha sebebsizce güldüm. Yatak başımız değil yatağım cam kenarında olduğu için. Haksızım kız uyuyodu ama sabah eşim bi daha yapma böyle bişi dedi öptü barıştık ama hala çok kızgım ne yapmalıyım sizcee

Back
X