- 15 Nisan 2016
- 94
- 11
- 88
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
Mrrhaba yaklaşık dokuz aylık evliyim. Kaynnamlarla yaşıyorum hayatımın en büyük hatasını yaptım kabul ederak aptalım çünkü. Eşimin halası doğum yapıcak hastanedr. İşten grldi yemeğini yedi sat on buçuktu arkadaşımın yanına gidicem dedi saat on bir buçukta aradım nerdesin dedim halamın yanına gidiyorum dedi. Ben de kızdım nedrn habrr vermiyosun dedim çünkü brn hep haber verirrim. Eve geldi saat on iki buçuk falandı. Ben de tartışmak istemedim. Güzellikle anlattım özür diledi. Sonra yorgunum dedi hemen uzandu arkasaını döndü ben de böyle gülerek ona şakalar yaptım tam yerimi değiştircektim kendini doğrulttu sınra benim de kafam mermere çarptı. Sonra sana buz getirim dedi ben de bekliyorum buz getiricek içerden eltimin küçük kızını getirdi ben de çıldırdım götür şu kzıı drdim aslında kızı ben de çok seviyorum ama benden habrrsiz getirmesi beni sinir etti bide ona o kadar snirliydim ki. Sonra kızdı bu bna ben dr kıza sarıldım eşime sen s. Git drdim eşim çıldrıdı çok kızdı bu lafıma özür diledim yok. Şimdi dr burda uykum gelyo dedi gitti öbür odaya benle kızda odada kaldık akıl verin ne yapim sizce ve kim haklı uyku tutmadı