Akıl verin bana çıldırmak üzereyim :@

canım tabıkıde elın telefona gıdıcek ozlıceksın bunlar gayet normal sevıosun cunku .. onunde 2 secenek var o zaman ya boyun egıceksın yada ayrılıcaksın ama bıse dıcem zaten sen ona yanaşmassanda o cocuk senı bırakır merak etme :)

canım tabıkıde elın telefona gıdıcek ozlıceksın bunlar gayet normal sevıosun cunku .. onunde 2 secenek var o zaman ya boyun egıceksın yada ayrılıcaksın ama bıse dıcem zaten sen ona yanaşmassanda o cocuk senı bırakır merak etme :)

Hem tamamen bırakmıyo hem de isteğini yapmamı istiyo bn de anlamıyorum. Ben de isteğini yapmak istemiyorum + ondn tamamen ayrılmakta istemiyorum

sen ona bakmıcaksın kendine bakıcaksın o bırakmıyo olabılır ama sen boyle bısey yapmak ıstemıosan bırakmaklısın ya bu cocuk senı gercekten sevıosa bunu durp durup dıle gtrmez cnm belkı her erkek ıster ama bu kdr ısrar etmez cok sacma yanii resmen amacı var

sen ona bakmıcaksın kendine bakıcaksın o bırakmıyo olabılır ama sen boyle bısey yapmak ıstemıosan bırakmaklısın ya bu cocuk senı gercekten sevıosa bunu durp durup dıle gtrmez cnm belkı her erkek ıster ama bu kdr ısrar etmez cok sacma yanii resmen amacı var

Haklısın hatta haklısınız. Bilyorum şuan beni kmse doğru düzgün anlamıyo anlamayacak da. Sadece yorum yapıyosunuz ama yorumlarınızda haklısınız haksızsınız demiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.

Onu seviyorsun diye istedigini yapmak zorunda degilsin.Sana saygi göstermesini ögrenmeli.Yada bir an önce bu gözü dönmüsü birakmalisin.Yoksa daha sonradan baska konular acmak zorunds kalirsin.Hic kimse vazgecilmez degildir.

benim bildiğim seven erkek sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz. Benim sevgilim benden çekingendi
ilk aylarda hatta onu ilk ben öptüm:) şimdi evlilik hazırlık yapıyoruz ama hiç bir zaman benden
cinsellikle ilgili talepleri olmadı. biz onu evlendikten sora yaşıycaz bizim için çok özel bişey o, der durur hala
tatlım benim. ben istesem de yapmaz... bu nasıl sevgi anlayamadım sizinkini. sevgi değil saplantı bence.
seviyorum napim vazgeçemiorum, diyosunuz herkese. biz ne desek boş, gidin yaşayın sevginizi, yapın
onun bütün isteklerini de görün bakalım sora ne sizde ne onda sevgi kalıyomu...
birazcık mantık lütfen!

Szden aldığım cesaretle olsa gerek buqün o konuda onunla tartıştım ve btrdm artık. Numarasını falan da sldm... Sanrm artık ondn kopmanın zamanı qeldi yoksa bnm gttiiğim yol; yol değil.
Hepinize teşekkür ediyorum ...

Szden aldığım cesaretle olsa gerek buqün o konuda onunla tartıştım ve btrdm artık. Numarasını falan da sldm... Sanrm artık ondn kopmanın zamanı qeldi yoksa bnm gttiiğim yol; yol değil.

Canım inan ki kurtuldun , sana bunu teklif edenden hayır gelmezdi güven bize.
Hakkında hayırlısı olsun.

en iyisini yapmışsın bunu zamanlada daha iyi anlayacaksın kalbinde de ve ruhunda onu öldür
önüne bak doğru dürüst ne erkekler var umarım dilediğin gibi bir aşk bulursun Allah yolunu açık etsin

bir erkeke gerçekten bir kızı sevip değer veriyorsa öncelikle aklına cinsellik gelmez canım sakın unutma ve karşısındaki kıza değer verdiği için ve sevdiği için böyle kutsal birşeyi evlilik sonrasına saklar aman sakın duygularına yenilme canım ve kendini kullandırma sonradan pişman olacağın şeyleri yapma bir anlık bir zevk senin bir anda geri kalan bütün hayatını mahfedebilir bunu niye yapasın ki...değermi onun için boşver ilgilenme derim ben onunla tatlım....

bir erkeke gerçekten bir kızı sevip değer veriyorsa öncelikle aklına cinsellik gelmez canım sakın unutma ve karşısındaki kıza değer verdiği için ve sevdiği için böyle kutsal birşeyi evlilik sonrasına saklar aman sakın duygularına yenilme canım ve kendini kullandırma sonradan pişman olacağın şeyleri yapma bir anlık bir zevk senin bir anda geri kalan bütün hayatını mahfedebilir bunu niye yapasın ki...değermi onun için boşver ilgilenme derim ben onunla tatlım....

Haklısın cnm bugünden itibaren artık önüme bakıcam arkama qeri dönüp bakmak yok.Doğru olanı bu ...

Birini çok sevdm ve bir sene çıktım onunla sonra ayrıldık.Toplam 3 seneden beri hayatımda.Cinsel ilişkiye çok istekli beni de bu yönde yönlendirmeye çalışıyor ama ben bunu evlilik öncesi istemiyorum. Bunu da ona anlatamıyorum,anlamıyo... Bu isteği yüzünden ayrıldık.Şmdi halà konuşuyoruz ama sevgili olarak değil.Bazen çok yakın davranıyo bazende çok soğuk ... Ayrı şehrlerde oturuyoruz buluşmaya karar veriyoruz ilk isteği cnsel ilşki oluyo (kızlığımı bozmamak kaydıyla anal gibi .s ). Ben korkuyorum bu isteğini yerine getirdikten sonra beni tamamen bırakacak die ''Bırakmam'' diyo ama yne yapamıyorum bu isteğini.Kafayı yiicem tam onu silcem diyorum bir yerden çkp kendisini hatrlatıyo onu da yapamıyorum.Bırakamıyorum bir türlü. Ne yapcam ben yaa akıl vern bana lütfen :((

Sakın yapma senin bi gururun olmalı onun seninle ne için çıktığı belli erkekler neden şımardı adı altında bir konu açtım uygulamaya çalış gidiyorsa yol ver gitsin pişma olacağın şeyler yapma ters ilişki dinimizde haramdır sakın kişiliğinden namusundan asla asla ödün verme o ne versende gidecek buna adım gibi eminim sende emin ol sever sevdiğine zarar vermek istemez sevdiğini sanma sakın amacı başka biraz üzülürsün ama sonu iyi olacak zorlama bence o sana göstermeden sen göster kapıyı

Sakın yapma senin bi gururun olmalı onun seninle ne için çıktığı belli erkekler neden şımardı adı altında bir konu açtım uygulamaya çalış gidiyorsa yol ver gitsin pişma olacağın şeyler yapma ters ilişki dinimizde haramdır sakın kişiliğinden namusundan asla asla ödün verme o ne versende gidecek buna adım gibi eminim sende emin ol sever sevdiğine zarar vermek istemez sevdiğini sanma sakın amacı başka biraz üzülürsün ama sonu iyi olacak zorlama bence o sana göstermeden sen göster kapıyı

Yol verdm cnm artık ne hali varsa görsün :(

Cnm olmuyo işte gözlerim bir türlü gerçekleri görmüyo ,görmemezlkten geliyo hep ... Kaç defa hayatımdan çıkarmaya çalştm ama başaramadm. Şuan buluşma kararı aldık ama yne isteği aynı. Çok özledm onu görmek istiyorum ama diğer yandan da korkuyorum. :(( Şuan bana çok iyi davranıyo belki gidince yüz yüze iken kararındn vazqeçirebilirim diyorum szce ?

Sen kendini ona doğru yöneltmişsin birkere hata yapacaksın yap akıl mı istiyorsun
arkadaşlar olacakları güzelce özetlemişler sen aşıksın o adama aşk yüksek bir çekim veriyor sana engel olamıyorum
diyorsun bunu işstemiyorsunki önce onu istememeyi kendine kabul ettir.
Ama ben içimden geçeni söyliyim :
sen gideceksin bu adamın peşine çünkü sen onu düzeltirsin tüm kötü alışkanlıkları belki senin
ona olan sevginle iyileşir dimi böyle bir bahane bulacaksın gideceksin adamın istediklerini yapacaksın ve pufffff
birgün seni arayacak olmadı darkness yapamıyorum ben sen iyi bir insansın ama olmadı diyecek sonra bir duyacaksın başka biriyle
hatta senin tanıdığın birisi çıldıracaksın ağlayacaksın belki gidip suratına tüküreceksin sonra hergece beddua edeceksin
............
sonra geçecek pişman olacaksın döktüğün gözyaşlarını verdiğin emeklri toplayamassın üzgünsün ama yapacak birşey yok
HATA YAPMAK İSTİYORSAN YAP SEN SANA YAPARSIN BAŞKADA KİMSEYE BİŞEY OLMAZ

Amacının ne olduğu belli,senide sevmiyor.Şimdi ölüyorum bitiyorum dersin,sonra ah vah ben ne yaptım.
Yol yakınken bırak,ondan sana fayda gelmez.Kullandırtma kendini.

Back
X