Akıl verin bana lütfennn.....

Aynısını ben de söyledim inanın.o kadar sıkılıyorsan benimle konuş,ben bütün gün evde yalnızım,sıkılıyorum,seni aldatdımmı hiç??

Alışmış insan değişmez. Belki artık yapamayacak çünkü siz öğrendiniz; evliliği sürdürmenin tek yolu; unutmaya çalışmak. İnşallah ıslah olur. Üzülmeyin, çocuğunuz var, Allah yardım eder

İnşallah unuturum.ama son damla bardagı taşırıcak,bir kez daha yaşarsam böyle bir şey kesinlikle boşanırım diye düşünüyorum.kendisine de söyledim.umarım beni ciddiye alır ve yuvamızı dagıtmaz

Onun beni sevip sevmediğini anlaya bilirmiyim?bu yaptıkları sevmediği anlamına mı geliyor?genclik hatası mı?

Buradaki konularda belki on kez aynı şeyi yazdım, sizede fikrimi söyleyeyim.

Seven insanın aklına "canım sıkılıyor biraz sosyal medyada kızlarla konuşayım, değişiklik olur" lafı gelmez.
Karısını, çocuğunu seven, saygılı adam; "bu akşam yemekten sonra televizyonu kapatıp eşimle sohbet edeyim, uzun zamandır bir şeyler konuşmuyoruz" der.

Yapan var mı var!! Peki ya hemen gözü dışarı kayana ne demeli? Sen benimle neden evlendin kardeşim? Yeri gelecek bebeğim uyumadı diye, uykusuz kalacağım. Elini omzumda hissetmezsem neden evlendim ben??

Veyahut en ufak can sıkıntını başkalarıyla gidereceksen neden sana ömür boyu yanında olma sözü verdim?

Karşınıza alın konuşun bence. Güzel dille, duygularınızı ifade edin. Ama konu kapandıysa da tekrar tekrar konuşmaya gerek yok. Seviyorum dediniz diye bu şekilde bir yorum yaptım, yoksa beyefendinin sevgi konusundaki fikirleri farklı büyük ihtimalle.

Back
X