- 17 Aralık 2014
- 61
- 23
- 13
- 43
- Konu Sahibi veronika_nika
çok zor bir durum eşine yalnızlıktan duygu sömürüsü yap mutsuzluğunu göster yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zor bir durum eşine yalnızlıktan duygu sömürüsü yap mutsuzluğunu göster yani
eşin senin mutsuzluğunu görmüyor mu? Peki ankarada cidden oda senin gibimi olur yoksa sosyal olabılırmı?
Evlenmeden önce konu açmış olsanız eşiniz için doğuda yaşamayı asla kabul etmemenizi söylerdim. Neden ortak bir karar olan evlilikte kocanızın dediği oluyor, o istiyor diye orda yaşanıyor ? Bence bu noktada ciddi bir hata yapmışsınız. Bundan sonrada kocanız sizin harap olduğunuzu görüp de Ankara'ya dönmeye ikna olmuyorsa, sizin psikolojinizdense daha az alacağı maaşı sorun ediyorsa bizim vereceğimiz hiçbir tavsiye işinize yaramaz. Allah yardımcınız olsun..Kızlar ben eşimin memleketi olan bir dogu ilinde yasiyorum evlendigimden beri, 1 buçuk yillik evliyim. Buraya hic alisamadim, evlenmeden once calisiyordum cok güzel bir arkadaş çevrem ve cok guzel sosyal hayatim vardi Ankara da. simdi issizim o yuzden hic arkadasim da yok, komsularim cok iyi ama hic kafama gore benim yaslarimda arkadas dost olabilecegim biri yok. Çok yalnizim. Bu sehirde cok sosyal aktivite yok, sinema tiyatro vs hep esimle gidiyorum. Bu durum psikolojimi bozdu resmen. Psikiyatriye gittim doktor da kimsenin bu kadar uzun süre yalniz yasayamayacagini soyledi tedavi oluyorum şimdi. İş de bulamadim. Şimdi sizlere sorum şu, ben esimi Ankara da yasamaya nasil ikna edebilirim. İkimizde Ankarayi seviyoruz. Onun da benimde orda işimiz hazır ama tüm bunlara rağmen ikna olmuyor. Türlü türlü bahaneler, yok oradaki maas daha azmiş yok orda kimsesi yokmuş vs hep bahane. Nolur kk nin güzel hatunları bana bir akıl verin.
Kızlar ben eşimin memleketi olan bir dogu ilinde yasiyorum evlendigimden beri, 1 buçuk yillik evliyim. Buraya hic alisamadim, evlenmeden once calisiyordum cok güzel bir arkadaş çevrem ve cok guzel sosyal hayatim vardi Ankara da. simdi issizim o yuzden hic arkadasim da yok, komsularim cok iyi ama hic kafama gore benim yaslarimda arkadas dost olabilecegim biri yok. Çok yalnizim. Bu sehirde cok sosyal aktivite yok, sinema tiyatro vs hep esimle gidiyorum. Bu durum psikolojimi bozdu resmen. Psikiyatriye gittim doktor da kimsenin bu kadar uzun süre yalniz yasayamayacagini soyledi tedavi oluyorum şimdi. İş de bulamadim. Şimdi sizlere sorum şu, ben esimi Ankara da yasamaya nasil ikna edebilirim. İkimizde Ankarayi seviyoruz. Onun da benimde orda işimiz hazır ama tüm bunlara rağmen ikna olmuyor. Türlü türlü bahaneler, yok oradaki maas daha azmiş yok orda kimsesi yokmuş vs hep bahane. Nolur kk nin güzel hatunları bana bir akıl verin.
Evlenmeden önce konu açmış olsanız eşiniz için doğuda yaşamayı asla kabul etmemenizi söylerdim. Neden ortak bir karar olan evlilikte kocanızın dediği oluyor, o istiyor diye orda yaşanıyor ? Bence bu noktada ciddi bir hata yapmışsınız. Bundan sonrada kocanız sizin harap olduğunuzu görüp de Ankara'ya dönmeye ikna olmuyorsa, sizin psikolojinizdense daha az alacağı maaşı sorun ediyorsa bizim vereceğimiz hiçbir tavsiye işinize yaramaz. Allah yardımcınız olsun..
evlendin diye neden şehir değiştirdin ki?
böyle kadınlara çok kızıyorum evlendin diye tanımadığın bir yere gitmek zorunda değildin..
Zamanla alışırsın bence , arkadaşa edinmeye çalış.
Allah yardımcınız olsun :)
Bence biraz böyle tuhaf hiç yapmadığınız şeyler yapın ve farkında değilmişsiniz gibi davranın delirdiğinizi düşünüp belki gidebilir![]()
Teşekkürler
Delirdim diye benden vazgecerse![]()