- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Zor olanı yap ve görüşme kendini depresyonun içine itersin daha fazla, kendine hobiler edin daha önce hiç yapmadığın şeyleri deneyimle mesala...Siz çok seviyorsunuz diyelim çok aşıksınz karşınızda ki kişi de sizin ona karsi olan hislerinizi biliyo ama hiç bir şey hissetmiyor size karşı ve olmayacağını soyluyor her seferinde ama sizde o kisiyi bir yıldır unutamıyorsunz ve arkadaş olarak görüşmeye devam ediyorsunuz.. durumum bu kızlar kendinizi benim yerime koyarak cevap bekliyorum sizden ..çok seviyorm 30 yasindaym daha önce hayatımda hiç kimse olmadı ve ben kimseyi şimdiye kadar böyle sevmedim ..görmediğim heran özlüyorum kötü özelliklerini bile gözüm gormuyo unutamıyorum yani bu işin oluru yok ama çok acı çekiyorum bi akıl verin nasıl unuturum cunki tek çare unutmak ama olmuyo ayrica agir depresyon hastasıyım ve bu yüzden hastalığım tekrarladı
Kesinlike zaten bunu başarabilsem her seferinde ben yazıyorumSenin çok sevdiğini biliyor, olmaz diyor ama arkadaş olarak görüşüyor.. bence kendini geri Çek, hatta birkaç hafta hiç iletişime geçme. Sonrasında da kaçamak cevaplar ver, buluşmak isterse ertele. Gerçek düşüncesini o zaman anlarsın.Saçma gibi görünse de bazı erkeklerin mekanizması gerçekten öyle
Ben arıyorum ben buluşmak istiyorm bir süre yazmasam ama bunu başaramıyorumKesinlike zaten bunu başarabilsem her seferinde ben yazıyorum
Bende öyle düşünuyorm dr soyledm kafandan aticaksn diyo bunun bi ilacı yokTakintiya donusmus..doktora gidin
Sanırım oda böyle düşündüğü için arkadaş kalalım dedigorusmeyı kesmekle baslayın
zaten depresyon hastasıymıssınız bu yuzden bu kadar buyuttugunuzu dusunuyorum baska seylere odaklanmak ıcın kendınıze uğraşlar bulun
kendınızı onun yerıne koyun ıstemedıgınız sevmedıgınız bırı sıze ısrar edıyor
sogur bıkar usanır düşsün yakamdan dersınız
hatta sırf o konuları acmasın kurtulayım dıye arkadas kalalım dersınız belkı oyle durulur dıye kendınıze careler ararsınız
degıl mı
oyle dusunun hem karsı tarafı sıkıntıya zor duruma dusurmeyın
hemde kendınızı bu durumlara dusurmenın bır anlamı yok
kendınıze boyle telkınlerde bulunup zaman harcayacak seyler bulmanızı onerebılırım
Insanın beynini bile kandırması mümkün onu düşündüğünüz her an bastirmya çalışın sürekli kötü yönlerini size yaptıklarını düşünün.Kim kopekse beni sevmiyormuş deyin %100 ise yaramistirSiz çok seviyorsunuz diyelim çok aşıksınz karşınızda ki kişi de sizin ona karsi olan hislerinizi biliyo ama hiç bir şey hissetmiyor size karşı ve olmayacağını soyluyor her seferinde ama sizde o kisiyi bir yıldır unutamıyorsunz ve arkadaş olarak görüşmeye devam ediyorsunuz.. durumum bu kızlar kendinizi benim yerime koyarak cevap bekliyorum sizden ..çok seviyorm 30 yasindaym daha önce hayatımda hiç kimse olmadı ve ben kimseyi şimdiye kadar böyle sevmedim ..görmediğim heran özlüyorum kötü özelliklerini bile gözüm gormuyo unutamıyorum yani bu işin oluru yok ama çok acı çekiyorum bi akıl verin nasıl unuturum cunki tek çare unutmak ama olmuyo ayrica agir depresyon hastasıyım ve bu yüzden hastalığım tekrarladı
Tamm mutlaka deniycm çok sağolunInsanın beynini bile kandırması mümkün onu düşündüğünüz her an bastirmya çalışın sürekli kötü yönlerini size yaptıklarını düşünün.Kim kopekse beni sevmiyormuş deyin %100 ise yaramistir
Siz çok seviyorsunuz diyelim çok aşıksınz karşınızda ki kişi de sizin ona karsi olan hislerinizi biliyo ama hiç bir şey hissetmiyor size karşı ve olmayacağını soyluyor her seferinde ama sizde o kisiyi bir yıldır unutamıyorsunz ve arkadaş olarak görüşmeye devam ediyorsunuz.. durumum bu kızlar kendinizi benim yerime koyarak cevap bekliyorum sizden ..çok seviyorm 30 yasindaym daha önce hayatımda hiç kimse olmadı ve ben kimseyi şimdiye kadar böyle sevmedim ..görmediğim heran özlüyorum kötü özelliklerini bile gözüm gormuyo unutamıyorum yani bu işin oluru yok ama çok acı çekiyorum bi akıl verin nasıl unuturum cunki tek çare unutmak ama olmuyo ayrica agir depresyon hastasıyım ve bu yüzden hastalığım tekrarladı
Kesinlikle takıntıObsestyonist var instada takipleyin ve yazdıklarını okuyun. Ne yazık ki bu aşk sandığınız şey takıntı. Stolk dahil görüşmeyi bırakırsanız bir süre sonra geçicek ama iradeli olucaksınız.
Ilk defa böyle bir şey yaşadım hayatımda daha önce erkek arkadaşm olmadı hiç ergen gibi davranıyorum bunun da farkındayım ama elimde değil emin olun takıntı olmuş farkındayım ve bundan kurtulmak istiyorm artıkSiz sanirim ergenliginizi tam yasayamadiniz ve simdi yasiyorsunuz.
Artik sizde takinti olmus. Ortada sevgi ask yok aslinda. Sadece hayalleriniz var. Sevdiginiz kisi gerçek bile degil aslinda.
Bir psikolog ile görüsmeniz gerekiyor. Hadi oldu, oda sizi sevdi diyelim, bu psikoloji ile sagliki bir iliskiniz olamaz, herhangi bir kisi ile. Sanirim özgüven sorunlarida yasiyorsunuz.
Ilk defa böyle bir şey yaşadım hayatımda daha önce erkek arkadaşm olmadı hiç ergen gibi davranıyorum bunun da farkındayım ama elimde değil emin olun takıntı olmuş farkındayım ve bundan kurtulmak istiyorm artık
Hırs yapmadım ama ben ilk defa böyle bir şey yaşadım yani benim bu yaşıma kadar başka erkek arkadaşım olmadi belki onun da etkisi olabilir arkadaş çevrem var hobilerim de ama hiç birini yapmak istemiyorum depresyonu da tetikledi cunki bu durumumCok mu gozunde buyutuyorsun o kisiyi? Ya da kendini hic mi sevmiyorsun? Ya da hirs mi yaptin ille o olacak diye? Sevgi degil bu baska birsey. Tamamen baglari kopatmaktan baska caren yok. Kangren olan yerin kesilmesi gibi. Onunla gorustugun surece unutamazsin. Unutmaya da calisma zaten. Unutmaya calistikca unutamazsin. Akisina birak. Bu tipki yuzmeye calisip daha da dibe batmak gibi. Akintiya birak duygularini. Ancak bu onunla gorus anlamina gelmiyor. Gorusme. Sadece duygularina engel olma diyorum. Gorusme. Zaten diplerdeymissin. Daha ne kadar dibe inebilirsin ki gorusmeyince? Hicmi baska arkadasin yok? Hobin ya da seni avutacak baska seyler yok mu?
Siz çok seviyorsunuz diyelim çok aşıksınz karşınızda ki kişi de sizin ona karsi olan hislerinizi biliyo ama hiç bir şey hissetmiyor size karşı ve olmayacağını soyluyor her seferinde ama sizde o kisiyi bir yıldır unutamıyorsunz ve arkadaş olarak görüşmeye devam ediyorsunuz.. durumum bu kızlar kendinizi benim yerime koyarak cevap bekliyorum sizden ..çok seviyorm 30 yasindaym daha önce hayatımda hiç kimse olmadı ve ben kimseyi şimdiye kadar böyle sevmedim ..görmediğim heran özlüyorum kötü özelliklerini bile gözüm gormuyo unutamıyorum yani bu işin oluru yok ama çok acı çekiyorum bi akıl verin nasıl unuturum cunki tek çare unutmak ama olmuyo ayrica agir depresyon hastasıyım ve bu yüzden hastalığım tekrarladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?