Akıl verin bana

Siz sanirim ergenliginizi tam yasayamadiniz ve simdi yasiyorsunuz.
Artik sizde takinti olmus. Ortada sevgi ask yok aslinda. Sadece hayalleriniz var. Sevdiginiz kisi gerçek bile degil aslinda.

Bir psikolog ile görüsmeniz gerekiyor. Hadi oldu, oda sizi sevdi diyelim, bu psikoloji ile sagliki bir iliskiniz olamaz, herhangi bir kisi ile. Sanirim özgüven sorunlarida yasiyorsunuz.

Zor olanı yap ve görüşme kendini depresyonun içine itersin daha fazla, kendine hobiler edin daha önce hiç yapmadığın şeyleri deneyimle mesala...

Yapmayin lutfen, 30 yasinda platonik ask ile vakit kaybetmeyin. Hem zorla adami ikna etseniz bile emin olun ilk firsatta gidecektir. Kendi degerinizi kaybetmeyin bence. Yeni maclara bakin.

Of. Benı sevmeyen sevmedıgını hissettıgım kimseye gıdıp acılmam.zaten adım atmıyorsa sevmıyodur durup ona kafamı yorucam su yaz gununde.
Gıdıp denize falan girsene.

Kesinlike zaten bunu başarabilsem her seferinde ben yazıyorum

öncelikle psikiyatrik sorunlarınızı çözüp tedavi sürecini tamamlamalısınız. bana bir şey hissetmeyen ama benim hislerim olan biriyle de arkadaş kalamazdım. zaten kalmamış olsanız, iletişimi kesmiş olsanız 1 sene içerisinde çok rahatlıkla unuturdunuz. sürekli hayatınızın bi yerlerinde olması hislerinizi güçlendirmekten başka bi işe yaramaz. asıl soru karşınızdaki kişi hislerinizi bile bile nasıl sizinle arkadaşça konuşabiliyor?

Sanırım oda böyle düşündüğü için arkadaş kalalım dedi

Öncelikli olarak sizi sevmediğinizi bildiğiniz birini hayatınızda arkadas bile olarak tutmayın. Tamamen hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Onu unıtabilmeniz için hayatınızdan tamamen cıkarmanız gerekiyor çünkü böyle arkadas olarak kalırsanız içinizde hep küçücük bir umut olacak acaba beni sever mi diye ve bu umutla yaşadıkça onu da unutmayacaksınız. Onu düşünmeyin başka uğraşlar bulun kendinizi oyalayacak bir şeyler yapın

Cok mu gozunde buyutuyorsun o kisiyi? Ya da kendini hic mi sevmiyorsun? Ya da hirs mi yaptin ille o olacak diye? Sevgi degil bu baska birsey. Tamamen baglari kopatmaktan baska caren yok. Kangren olan yerin kesilmesi gibi. Onunla gorustugun surece unutamazsin. Unutmaya da calisma zaten. Unutmaya calistikca unutamazsin. Akisina birak. Bu tipki yuzmeye calisip daha da dibe batmak gibi. Akintiya birak duygularini. Ancak bu onunla gorus anlamina gelmiyor. Gorusme. Sadece duygularina engel olma diyorum. Gorusme. Zaten diplerdeymissin. Daha ne kadar dibe inebilirsin ki gorusmeyince? Hicmi baska arkadasin yok? Hobin ya da seni avutacak baska seyler yok mu?

Insanın beynini bile kandırması mümkün onu düşündüğünüz her an bastirmya çalışın sürekli kötü yönlerini size yaptıklarını düşünün.Kim kopekse beni sevmiyormuş deyin %100 ise yaramistir

Tamm mutlaka deniycm çok sağolun

Obsestyonist var instada takipleyin ve yazdıklarını okuyun. Ne yazık ki bu aşk sandığınız şey takıntı. Stolk dahil görüşmeyi bırakırsanız bir süre sonra geçicek ama iradeli olucaksınız.

Ilk defa böyle bir şey yaşadım hayatımda daha önce erkek arkadaşm olmadı hiç ergen gibi davranıyorum bunun da farkındayım ama elimde değil emin olun takıntı olmuş farkındayım ve bundan kurtulmak istiyorm artık

Psikologa gidin ve biraz açilin. Yani gezin tozun. Tinder gibi uygulamalari indirin. Yani biraz erkekler ile sohbet muhabet etmeye alisin, flört etmeye alisin. Yoksa bu sekilde ilk gördügünüz erkege yapisiyorsunuz iste. Iyi mi kötü mü fark etmiyor, takinti oluyor.

Hırs yapmadım ama ben ilk defa böyle bir şey yaşadım yani benim bu yaşıma kadar başka erkek arkadaşım olmadi belki onun da etkisi olabilir arkadaş çevrem var hobilerim de ama hiç birini yapmak istemiyorum depresyonu da tetikledi cunki bu durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…