selamlar.baştan söyleyim hic etmeseydin söylemeseydin demeyin .olan olmuş bi kere çözüm önerecekseniz yazın arkadaşlar lütfen.
anlatıyorum.. hayatımda birisi var . bu kişi benim eski sözlümün faceine baktımı öğrendi.ama bakarken kötü bi niyetim yoktu yeni kız arkadaşını övmüşlerdi bnd merak ettm baktm. hemde 3 5 defa baktm fceden.neyseki soyadnı yazmamş. sevgilimde kim bu dedi. bende bni istyen biriydi nişanlnmş bnde ona bktm diye ylan söyledim.
işin kötü tarafı sevgilim eski sözlmün adını soyadını bliyo .sordu bana omu diye.eger o deseydim ayrılcaktık.cünkü oda haklı kendnce ne diye bakarki insan eski sözlüsne. asıl sorum şu . eski sözlmde sevgilimn bu ara karşılşma olanagı yüksek.cünkü sevglm bi magazada işe başlcak ve eski sözlümnde sık gittiği hesabının oldgu magaza bu.
facedeki fotograflardan tanırsa yalan söyledgmi anlıcak ve beni terkedcek. cıkmaza girdim napim ne diyim bilemedim.eger anlatırsamda bu defa 2 defa suclu olcam hem face e baktgm icn hemde yalan söyledgm icin.nasıl cıkcam bu işten ya