Akıl verin beynime hükmedemiyorum

bak canım,
yanlış anlamış da olabilirim ama kayınvalidenlere sık sık mı yemeğe gidiyorsunuz.. çalıştığın için?

kayınvaliden bu durumdan rahatsız..bence kendi evinde aparatif birşeyler hazırla..gerekirse aç yat ama onu çağıramadığın ölçüde ona gitme..
yani, misal sen ayda bir kez yemeğe alabiliyorsan kayınvalideni,ona haftada bir gitme,çağırsa da gitme..
bence bu laf bunun lafı idi..
naçizane

canım benim.bu söylediklerini anlayabilecek kapasitede bir insan değil.

yok arkadaşım haftada 1 defa gidiyoruz onuda çagırıyorlar

gitmek istemiyorum ama
eşim gitmek isteyince kıramıyorum

bence tekrar hiç konuyu acma.söyledıklerini anlayacak kapasıtesı olsa zaten basta o lafları etmez.nefesini harcadıgınla kalırsın..ama ben olsam davet edene kadar gıtmezdım

seni sevmediyse bir şey yapamazsın

ancak cevap veririsn o kadar, seni oğlundan kıskanıyor

Güzelim kaynanan bence senin kendi annenin yanında seninle bu şekilde konuşmakla kaynanalık egosunu tatmin etmiş (etmeye çalışmış demek daha doğru olur) sıkma canını hiçç değmez.

Eşinide üzmeden kırmadan kendince bir politika izleyerek kaynananın evine gitmeleri eşine bile farkettirmeden azaltabilirsin. Evde eşinin hoşuna gidecek şeyler yaparak onun annesine gitmektense eve gitmeyi tercih etmesini sağlayabilirsin. Mesela hoş bir masa düzeni sevdiği yemekler sevdiği müzik ortak film seyretmek gibi

Anlıyormusun canımcım biz kadınlar bu tür işleri her zaman başarırız değilmiiiiii

canlarım benim .bende soruyu yanlış okumuşum.kaynanalardaydık.kendi annemlerde oraya geldiler.

Sana hitaben yazmamıştım tatlım,diğerine yanlış okumuşsun diye çekişen arkadaşa yazmıştım :hulya:

bu arada çok fazla takılıp kalma kayınvalidene,duyma,umursama,üstüne gitme,kaprisi görmezden gel..

haklısın ya seranay hiç aklıma gelmemişti ama bilomusun zaten hep eşim istio die giodum.şimdi evde sevdiği şeyleri yaparsam gitmek istemez.zaten gecen gidişşimizde artık bu ev bana yabancı geliyor demişti.annesi gilin evinden için.onu oraya götürüpte alıştırmamak lazım.hay sen yaşa.

valla daha davet etsede gitmem... keşke benim kaynanamda böle bi pot kırsa da bahanem olsa ne iyi olur....kaydirigubbakcemile3

kıymetini bil arkadaşım ne takıyosunki kafana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…