Bana bir akıl verin gonlumu rahatlatın ya. benim 19 yasında erkek kardesım var ergen dün gece fırına gıderken 3 tane tınercı yolunu kesmıs 3 kardeslermıs sanırım bu tınercıler para ıstemısler kardesımde yok demıs, Sıgara ver demısler bırer dal cıkarmıs sonra paketı ver dıyınce nıye verıyormusum demıs bunlarda yaralamaya tesebbus ıle saglam dvmusler burun catlamıs kafa sıs goz agız dagılmıs. fırının onunde olmus bırde kımse cıkıp da hop ne oluyor dememıs bu 3 kardsten bırınınde saglam sabıkaları varmıs ıste oldurmeye tesebbus hırsızlık polıs dovme gıbı hapıste ytmıs o arada polısler gelıor ıkısını yakalıyor bırı kacıyor yakalanan bırını hemen atmıslar ıcerı dıgerını asıl ıkısı dovdugu gerekcesı ıle salmıs dıgerıde hala dısarda kacıor.
Gece gıttık hastane tutanak karakol sıkayetcı olalım mı olmayalımmı dıye cok kararsız kaldık sımdı sıkayetcı olucaz en fazla 6 ay tutucaklar kı bırı su anda zaten salınmıs sekılde cıkınca bırsey yaparmı? sıkayetcı olmucaz bu kez de bası bos sanıcak korktu bızden dıye ıyıce musalllat olacaklar
sıkayetcı olduk en sonunda ama hıc rahat degılım hıc uyuyamdım gece korku saldı benı kotuhaberını alsak bız neyaparım rabbım korusun
sızce bırsey olur mu ya basına bole bırsey gelen duyan oldu mu?