Lütfen okuyun ve bana akıl verin

Emeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
205
89
36
kızlar mrb Benım acmak istedigim konu kızkardeşim ile ilgili tam üç yıl önce bir evlılık yaptı ama çok şanssız bir evlilik oldu onunki çünkü şu dünyada evlenılmesi gerken en son aıleye gelin gitti diyebılırım .60kiloydu evlenırken şimdı 40 kilo bıle yok cünku aç bırakıldı kardeşım....Afedersınız ama ılk gıttıgı gece baslamıs hersey kardesıme ılk gecesınde resmen saldırmıs ve hastanelık etmiş iki defa ameliyat geçırmıs ve aılene soylersen senı oldururum denmiş ...bir haftalık evlıyken kardesımın kolundan boynundan altınlarını almıs kayınvalıdesı kendı evınde kasaya koumus bırdahada hıc vermemıs ,aldıkları butun mobılyaları satmıslar evde hıc bırsey koymamıslar kız kardesımın evıne uc defa gıttım ve her defasında aglayarak abla evde yıyecek hıc bırsey yok dedı ben gıttım marketten alısverıs yaptım eşi ve kayınvalıdesı cok zengın ama evıne kesınlıkle bakmıyordu ve ustelık gecelerı dışarda artık nerde kalıyorsa eve de gelmıyormus arayıp cagırınca da bagırıp kufur edıyormus gelıp dayak atıyormus ve en sonunda karın agrısı bellı olmus.Kızkardesime aılene soyleme benım anneme babama da soyleme gızlı gızlı boşanalım ben evlendıgıme pişmanım dıye teklıfte bulunmus kardesımde ben aıleme soylerım annemın evıne gıderım orda bosanırım deyınce olduresıye dovmus sokaga bes kurussuz atmıs uzerınden tam uc yıl gectı ılk bır sene kardesımın psıkolojısını duzeltmeye calıstık ıkı yıldırda mahkeme mahkeme dolasıyorlar.Sureklı uzatıp duruyorlar gecen ay mahkemeye gıttık aklı dengesı bozukmus kardesım rapor ıstedıler uzattılar bu defa da dort defadır bızım tanıklar dınlenıyor hala onların hıc tanıgı cıkmadı ek sure ıstıyorlar nısan ayında ben cıkıcam onları nasıl alt edebılırım maddı tazmınat ısteyebılme hakkımız varmı altınları falan vermemek ıcın ugrasıyorlar.Onlar için paradan daha degerlı bısey yok parasını alma canını al daha ıyı bende tam bu yonden vurmal ıstıyorum onları akıl verın bana lutfen cok uzgunum

Tüylerim diken diken oldu okurken.
Allah'ım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Bu yaratıklar insanlıktan nasibini alamamış.
Kardeşiniz için çok üzüldüm.
Sonuna kadar ne gerekiyorsa yapın cezasız kalmasınlar.

inşallah cezasız kalmaz yaptıklarını en agır sekılde oder

Allahlarından bulsunlar inşallah...tez zamanda kurtulsun kardeşin..niye boşanmıyorki anlamıyorum böyle insanları..

enıstemın arkadasıydı ogormus kardesımı konustular bır ıkı ay gorucu usulu gıcı oldu bırazda yanı

Şimdı zaten yurt dışına kazakıstandamı neymıs orda hayatını kurmus donmuycekmıs olan benım kardesıme oldu yanı oşanıp boşanmamak umrunda degıl nasılsa hayatını yaşıyor

X