Azaltmaz asla. Benim ihtiyacım olan herşeyide alır ama ekstra aldıgım seyler için kavga çıkarır. Ev için hiç birikmişimiz yok. Altınlarımı düğünden sonra verdim eşyaların yarı borcunu kapatması için.Kira cokmus, ufak da olsa eski de olsa kredi cekip ev almaya odaklanın. Sigarayı azaltabilirse de çok iyi olur.
Sonucta bu evde oturuyorum yiyorum içiyorum ihtiyaçlarımı alıyo. Saklamam uygun olmaz ama kendim karar vermek istiyorum neyi karsılayacagıma.Eşin borcunu maaşını saklıyorsa senden sende sakla. Çalışmıyorken insan yerine koymuyorda para gelince değere mi bindin???
Bizde böyle yapabilirdik ama eşim hesaplarını kurcalamamı sevmiyo tepki gösteriyo.Biz eşimle ortak hesap kullanıyoruz. Paralarimiz ayni hesaba yatıyor, ayni hesaptan harciyoruz. Ev kredisi de oduyoruz, para kalırsa yatırım hesabımız var oraya koyuyoruz. Evimiz çok eski, yatırım hesabında para biriktikce yaptırmayı düşünüyoruz.
Belki tek maaş olduğu için strese giriyordur. Bence bir teklif edin. Çok kullanışlı oluyor. Kolay para biriktirirsiniz.Bizde böyle yapabilirdik ama eşim hesaplarını kurcalamamı sevmiyo tepki gösteriyo.
Yok eşimle anlaşamıyorum pek zaten. Ortak para biriktirmek istemiyorum. Oda yanasmaz zaten.Belki tek maaş olduğu için strese giriyordur. Bence bir teklif edin. Çok kullanışlı oluyor. Kolay para biriktirirsiniz.
İhtiyacım olanları alıyo saç kremi maskesi ojem rujum rimelimBenim anlamadigim ne istersem aliyor demissin sonra da ben biraz fazla harcasam kavga eder cimridir yazmissin. Kendinle celismiyor musun?
İşte çalışmazken zorluk çektim para konusunda ben. Birşey soruyorum para hakkında söylemiyo sen karısma diyoBana evliliğiniz ilginc geldi bizde senin paran benim param yoktur ikimizindir o , ödeme işlerini eşim ayarlar hic de karışmam.ki bizde 1 ay önce borca girdik buna ragmen degisen bisi olmadi, ben istediklerimi gider alırım ne aldın neden aldın asla demedi Allah razı olsun. Bu ben calismazkende böyleydi para senin benim degil ikimizindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?