akil verin kizlar kendimi yedim resmen

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
kizlar hemn konuya giricem gece konumu bilenler bilir esimin kasiginda yara vardi ve ben acaba cinsel yolla bulasan bisimi due kuruntu yaptim bu arada tamda o sirada ben mantar oldum hala mantarim devam edio simdide esimin seyinde minik minik 2 3 tane kabuklu yaralar var ama minicik bide deri soyulur gibi soyulmus artik iyice korkmaya basladim bisimi yaptida bulasti die kendimi yiyorum yoksa bu bi hastalkmi bi akil verin bana

Cnm ya hemen olumsuz düşünme olabilir böle şeyler hastalık sonuçta illa biriyle bişeyler yaşaması gerekmio
içini rahat tut ve tedavine bak

kizlar hemn konuya giricem gece konumu bilenler bilir esimin kasiginda yara vardi ve ben acaba cinsel yolla bulasan bisimi due kuruntu yaptim bu arada tamda o sirada ben mantar oldum hala mantarim devam edio simdide esimin seyinde minik minik 2 3 tane kabuklu yaralar var ama minicik bide deri soyulur gibi soyulmus artik iyice korkmaya basladim bisimi yaptida bulasti die kendimi yiyorum yoksa bu bi hastalkmi bi akil verin bana

Esinizde mantar olmus olabilir.

sizde mantar hastlğı oludğu için eşinize de geçmiş olabilir. rahatsızlığınız devam ederken ilişkiye girmeyin belki o da tetikliyo olabilir.

için içini yiyeceğine doktora neden gitmiyorsun?
belki çok basit bir şey bir kremle geçecek.
aksatma bence bir git doktora.

ama o yara olduktan sonra bnde mantar basladi halada devam edio eaim doktora gitti ona iltihap olmus dedi ama doktora guvenmidim cok ilgisizdi simdi esimin seyinde minik minik kabuklu yara var ve deri soyulmus gibi

ama o yara olduktan sonra bnde mantar basladi halada devam edio eaim doktora gitti ona iltihap olmus dedi ama doktora guvenmidim cok ilgisizdi simdi esimin seyinde minik minik kabuklu yara var ve deri soyulmus gibi

Arkadasim tekrar doktora gidin esinde buyuk ihtimalle mantar olmus genital bolgede mantar olmasi sadece kadinlara has degil erkeklerde mantar olur,ayrica mantar olan bolgede yaralar olur zamanla kabuk tutar ve deri soyulur doktorun verecegi krem yada ilaclari kullaninca gecer.

Konu sahibi doktora sizin de gitmeniz şart. Bu tur hastalıklarda ikiniz de tedavi görmelisiniz ve benden önce de bir yorumcunun dediği gibi ilişkiden uzak durmalısınız iyileşene kadar. Önce sağlığınızı düşünün.

mantar tedavimi kendim yapiorum ilacimi fitilimi ve hapimi kullaniyorum ama esimde bole seyler basladi bndede mantar basladi anlam veremedim esim bisimi yapti die korktum boyle bisiyi ona asla soramam zaten kendimi yedim resmn :(

doktara sorun ,bu şekilde emin olunmazki,durduk yere kocanızı aldattı diye suçlayabilirsiniz,yada gerçekten öyledir masum görebilirsiniz. bunu size doktor söylesin.fakat eşin yanaşmıyorsa doktora gitmeye ozaman şüphelenmelisin. çünkü bunu istemek en doğal hakkın,sanada bulaşabilir.bu yüzden boşanan çiftler oluyor,eşi kadına hastalık bulaştırmış.çok kötü bir şey yha

mantar tedavimi kendim yapiorum ilacimi fitilimi ve hapimi kullaniyorum ama esimde bole seyler basladi bndede mantar basladi anlam veremedim esim bisimi yapti die korktum boyle bisiyi ona asla soramam zaten kendimi yedim resmn :(

Arkadasim ben bekarim bir kac yil once bende mantar tedavisi gordum,bir insanda mantar olmasi icin illa biseyler yapmasi gerekmiyor:-) :-)

Siz doktora gittiniz mi peki yoksa kendi kafaniza goremi ilac ve fitil kullaniyorsunuz,evli ciftlerde genellikle esler beraber doktora gitmelidir eger tedavisi duzenli yapilmazsa mantar tekrarlar esinizle beraber doktora gidin.

zaten sorun benim mantar olmam deil bi kac seferde olmustum cunku tedavi ayni sorun esimde niye boyle seyler cikio

zaten sorun benim mantar olmam deil bi kac seferde olmustum cunku tedavi ayni sorun esimde niye boyle seyler cikio

Arkadasim bazi mantar turleri bulasici olabilir eslerden birbirlerine gecebilir,kadinlarda mantar olmasi olagan karsilanirken neden erkeklerde tuhAf karsilanir sizde nasil oluyorsa esinizde de olabilir dogal birseydir boyle durumlarda kari-koca beraber tedaviolmalidir,bir sure cinsel birliktelikten uzak durulmalidir.

canım bence eşin üroloğa gitsin bir muayene olsun senin mantarında eşine geçmiş olabilir...eşininkide sana geçmiş olabilir benim eşimde de olmuştu öyle kabuklu yara ama kendiliğinden geçti problem yapma yani vesvese yapma:34:doktora görünün canım senin mantarının bulaşmamamsı için eşinde ilaç kullanabilir...geçmiş olsun:16:

Back
X