kizlar hemn konuya giricem gece konumu bilenler bilir esimin kasiginda yara vardi ve ben acaba cinsel yolla bulasan bisimi due kuruntu yaptim bu arada tamda o sirada ben mantar oldum hala mantarim devam edio simdide esimin seyinde minik minik 2 3 tane kabuklu yaralar var ama minicik bide deri soyulur gibi soyulmus artik iyice korkmaya basladim bisimi yaptida bulasti die kendimi yiyorum yoksa bu bi hastalkmi bi akil verin bana
ama o yara olduktan sonra bnde mantar basladi halada devam edio eaim doktora gitti ona iltihap olmus dedi ama doktora guvenmidim cok ilgisizdi simdi esimin seyinde minik minik kabuklu yara var ve deri soyulmus gibi
mantar tedavimi kendim yapiorum ilacimi fitilimi ve hapimi kullaniyorum ama esimde bole seyler basladi bndede mantar basladi anlam veremedim esim bisimi yapti die korktum boyle bisiyi ona asla soramam zaten kendimi yedim resmn
zaten sorun benim mantar olmam deil bi kac seferde olmustum cunku tedavi ayni sorun esimde niye boyle seyler cikio
ama o yara olduktan sonra bnde mantar basladi halada devam edio eaim doktora gitti ona iltihap olmus dedi ama doktora guvenmidim cok ilgisizdi simdi esimin seyinde minik minik kabuklu yara var ve deri soyulmus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?