- Konu Sahibi montesorri
-
insanin aklina sonradan geliyor bazi seyler.ben heyecandan cok konusamadim.birde surekli yuzume baktigi icin utandim.yüzüne bakıp neyi anlayacakmışsınız müeccimmiyim deseydiniz.
ayrıca ortalıkta melek yüzlü şeytan çokken yüze bakmak işe yaramaz.
ayrıca benim de burcum kova aksine arkadaşsız yaşayamam sosyal ortamlar çok önemlidir.
tamam mükemmeliyetçilik kendine güven ben bilirim durumları var özelliğimizde ama
burca göre nasıl olcak o iş.
Annene bundan da bahsettin mi peki?birde kendisi bosanmis bir bayanla 5-6kere iliski yasamis.
ben sevmedim bu durumu.kendiside evlenmis ayrilmis adamdan farki ne.sadece resmiyet olmamis bana garip geliyor.siz ne dusunuyorsunuz bu durumda.
bahsetmim.ama yengeme aralarda sordum.bir erkek evlenmeden önce ilişkiye grmesi normail mi gibiAnnene bundan da bahsettin mi peki?
Buna ragmen de sabret demez herhalde.
Senin de bitirmeye gonlun yok o zaman :)bahsetmim.ama yengeme aralarda sordum.bir erkek evlenmeden önce ilişkiye grmesi normail mi gibi
Aşırı saçma tavırlar. Size en çok jestler yapması gereken dönemi bile ergen değiliz laflarıyla mahveden bi adama ömrünüzü adamazsınız inşallah. Gitsin kendine kendi gibi ruhsuz bi eş adayı bulsun, yol yakınken dönün derim.iyi aksamlar oncelikle.nasil basliyacagimi bilmiyorum.derdim evlenmek amaciyla tanistirildigim es adayim.
kendisi 34yasinda.bu sene universite bitirmis birisi.
aslinda onemli olan bunlar degil.
kendisyle aramizda 800km var.
kendisiyle oncelikle mesajla konusmaya basladik.sonra telefonla gorustuk.ve bir kerede yuz yuze gorustuk.
oyle mesajlasmak derken sabah gunaydin aksam isten gelincede ne yapiyorsun gunun nasil gecti gibi.
kendisine tanimak icin mesaj yazdigimda bana mesajla birbirimizi taniyamiycamizi soyledi.birlikte vakit gecirmeyince ne kadar mesajlassak bos dedi.birde mesajlasmaktan hoslanmadigini soyledi.ergen degilmisiz
ben onu nasil taniycam peki.kendisi cok uzakta.bir kere bulustuk.konusmaktan hoslanmiyorum dedi.bos konusmaktan hoslanmiyormus.surekli bakistikbana hic bir sey sormadi.ben merak ettiklerimi sordum.o kadar.
simdilerde en azindan sabahlari gunaydin yazan adam hergun ayni sey diye artik onu da yazmiyor.
beni surekli ergen degiliz diye uyariyor.ben ondan cok kucuk gorunuyorum.o ergen degiliz dedikce o sanki abim yada bir buyugummus gibi hissediyorum.
kendisi konusmak istediginde ariyor artik.kendisi kapatmak istediginde kapatiyor.ben hic aramasam neden aramadin demiyor.3-4gunde bir konusuyoruz.
ve bu adam kurbanda soz nisan yapmayi planliyor
sizce ben ne yapmaliyim bir akil verin kizlar ne olur.
Saçmalamasın benim eşim de kova ve çok konuşkan, sıcakkanlı biridir. Tanışma dönemimizde de gayet konuşkan ve kibardı. Normalde mesaj yazmayı çoğu erkek sevmez ama o benim için çok yoğun bir işi olmasına rağmen mesaj yazmayı ihmal etmezdi. Gece yatarken telefonlarımız açık yatardık düşünün birbirimizin nefesini duyarak uyuyalım diye. Tamam biz de biraz fazla abartmış olabiliriz ama diyeceğim şu ki o adamla evlenmek için, kendinize o adamı iyi göstermek için uğraşmayın. Asla değişmez. Burcuyla da hiç alakası yok dediğim gibi.kendine tuhaf bir ozguveni var.ama kimseyle cok diyalogu yok.ev arkadaslariyla bile cok konusmadigini soyluyor.
sacma ama burcu kovaymis onu arastiyorum artik belki ordan tanirim diye(
Merhaba kizlar beni istemeye geldiler konuda bahsettigim kisi diyim artik.kendisini ailem hic begenmedi abim ve yengem ozelikle.geldigi aksam hepimiz hazirlandik giyindik onda oyle bir hazirlik yoktu.suratsiz bir bicimde oturdu kaldi.buyuklerim geldiginde ayaga kalkip tokalasmadi.abim geldi yine oyle.oturdu kaldi.abimde abicim adami gormuyormusunhic umrunda degil verirseniz verin havasinda adamin umrunda degil gibi dedi.sen onla yapamazsin dedi.
Kendisine neden boyle yaptigini sordugumda ne konusayim ben onlarla dedi.ben kimseyi memnun etmek zorunda degilim dedi.senin nazini cekerim baskasini egosunu tatmim etmem dedi.
Abim onlara ayrilirken olmayacagini soyledi.
Ama ben butun bunlara ragmen devam ettim.cunki birakmadi bende istedim belki bosluktan belki baska seyden bilmiyorum devam ettim.
Ama icime sinmeyen seyler vardi.
Kendisi her ay fizyoterapiste gidiyor ve bir dernege uye.
Bana ac arastir dedi.bende acip arastirdigimda.dernekle ilgili bir suru olumsuz haber var nette.baskaniyla ilgili olsun sahte peygamber diye yada parayla ilgili felan.kadin dernek baskani kocasinin onu psikolojik rahatsiz diye bosamasi haberine kadar bunlari ona soyledigimde inanma dedi.basbakaninda hakkinda bir suru haber cikiyor onlarda dogrumu dedi.
Bu konuyuda gectim ama icimde beni rahatsiz eden bisi vardi.en son yine terapiste gittiginde aradi bana oku bak dedi aile dizimi diye workshopa katimis.okudum nette gecmiste yasanan travma diye seyler yaziyordu.
Bende ona sordumki sen ne yasadin canim dedim.bana sen beni suclar gibi ne soruyosun felan diye cikisti.
En sonda denegin toplantisi icin geldi. 2saatlik yoldan toplanti icon geldi.bende cok sacma buldugumu soyledim kizdi.
Ayrildik.ne ariyor ne soruyor.kizlar kurtulmussun iste diyebilirsiniz ama icim aciyor.bana yardim edinc
Merhaba kizlar beni istemeye geldiler konuda bahsettigim kisi diyim artik.kendisini ailem hic begenmedi abim ve yengem ozelikle.geldigi aksam hepimiz hazirlandik giyindik onda oyle bir hazirlik yoktu.suratsiz bir bicimde oturdu kaldi.buyuklerim geldiginde ayaga kalkip tokalasmadi.abim geldi yine oyle.oturdu kaldi.abimde abicim adami gormuyormusunhic umrunda degil verirseniz verin havasinda adamin umrunda degil gibi dedi.sen onla yapamazsin dedi.
Kendisine neden boyle yaptigini sordugumda ne konusayim ben onlarla dedi.ben kimseyi memnun etmek zorunda degilim dedi.senin nazini cekerim baskasini egosunu tatmim etmem dedi.
Abim onlara ayrilirken olmayacagini soyledi.
Ama ben butun bunlara ragmen devam ettim.cunki birakmadi bende istedim belki bosluktan belki baska seyden bilmiyorum devam ettim.
Ama icime sinmeyen seyler vardi.
Kendisi her ay fizyoterapiste gidiyor ve bir dernege uye.
Bana ac arastir dedi.bende acip arastirdigimda.dernekle ilgili bir suru olumsuz haber var nette.baskaniyla ilgili olsun sahte peygamber diye yada parayla ilgili felan.kadin dernek baskani kocasinin onu psikolojik rahatsiz diye bosamasi haberine kadar bunlari ona soyledigimde inanma dedi.basbakaninda hakkinda bir suru haber cikiyor onlarda dogrumu dedi.
Bu konuyuda gectim ama icimde beni rahatsiz eden bisi vardi.en son yine terapiste gittiginde aradi bana oku bak dedi aile dizimi diye workshopa katimis.okudum nette gecmiste yasanan travma diye seyler yaziyordu.
Bende ona sordumki sen ne yasadin canim dedim.bana sen beni suclar gibi ne soruyosun felan diye cikisti.
En sonda denegin toplantisi icin geldi. 2saatlik yoldan toplanti icon geldi.bende cok sacma buldugumu soyledim kizdi.
Ayrildik.ne ariyor ne soruyor.kizlar kurtulmussun iste diyebilirsiniz ama icim aciyor.bana yardim edinc
Haklisiniz.bitti artik zaten.ama icim yaniyor.gozlerim doluyor surekli.Adiniz gibi biliyorsunuz her şey apacik ortada. Saygisiz , umarsiz , saçma bir adam var karsinizda. Daha ilk aylardan boyle olan ikinci yili nasil olur acaba?
Size biz değil kendiniz yardim edebilirsiniz.. Ne baginiz var bu adamla??? Neden basinizdan savmiyorsunuz da göz gore göre mutsuz olmaya calisiyorsun?
Adam mi yok memlekette en arizasini es olarak sececeksiniz. Değişir saniyorsaniz o anca sizin hayal dünyanzda değişir.
Azicik guclu kararli kendinizden emin olun yani su adamla hala konuşabildiğinize inanmak mümkün degil. Göz gore gore uçuruma atlamak sizinki.
Haklisiniz ailem gorur gormez olmaz dediSakın geri adım atmayın. Ailenizin uyarılarına rağmen devam ettirmeniz hata olmuş.
Gerçekten aşk gözleri bu kadar kör mü ediyor diyeceğim de, aracı vasıtasıyla tanışmışsınız. Lutfen yanlış anlamayın ama tutumunuza anlam veremedim.
Cok kaba davrandi gercekten.biz ozendik bir suru ikram hazirladik.giyindik ailecek beyendi mont ve kareli spor gomlek tuhafti yani.oturdu kalkmadi.bu saygidir buyugun gelince ne bileyim biz ayaga kalkar el operiz.abimlerde boyledir.cok iyi davrandi ailem.Ben anlamadım ki, sizi istemeye geldiğinde kız babası gibi hareket eden biriyle niye devam ettiniz? Derneğin adı ne bilmiyorum ama nedense dernekten çok çakma tarikat çağrışımı yaptı yazdıklarınız bende. Lütfen, lütfen ailenizin lafını dinleyin. Ay bu ne böyle ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?