Akıl verin kızlarım 🫣

burkanazre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
4
1
1
30
Selam bundan yaklaşık 2 gün önce Beta HCG verdim sonuç 0.2 çıktı fakat renkli gecikmem yok yani normalde geçen ay bugün olmuştu ama dünden beri böyle bir koku hassasiyeti sonrasında sabah bulantısı uyku arasında bulantı ile uyanma ve bugün başlayan baş dönmesi uyku hali gibi belirtiler var yaklaşık 2 gündür de göğüslerimde hassasiyet var yani emin değilim ama sizce o 0 nokta 2 de yükselme olur mu tekrarlamalimiyim testi

Eger regl gecikmeniz devam ederse tekrarlayin gec dollenme olabilir
Benim 3.gebelik ve geç döllenme olmuş her doktor bunu söyledi,12 haftalık diyorlar ben diyorum ultrason kağıtlarında başka çıkıyor 2 hafta geriden,evet diyorlar geç döllenme olmuş,10+3 oldum bugün itibariyle

Selam bundan yaklaşık 2 gün önce Beta HCG verdim sonuç 0.2 çıktı fakat renkli gecikmem yok yani normalde geçen ay bugün olmuştu ama dünden beri böyle bir koku hassasiyeti sonrasında sabah bulantısı uyku arasında bulantı ile uyanma ve bugün başlayan baş dönmesi uyku hali gibi belirtiler var yaklaşık 2 gündür de göğüslerimde hassasiyet var yani emin değilim ama sizce o 0 nokta 2 de yükselme olur mu tekrarlamalimiyim testi
8 gün önce negatif çıkan kan testim sonradan 352 olmuştu,3 haftalıkken mi ne gebelik testi çubuğu 2.çizgi silikti 2 ayrı markada da bu olmuştu,4 haftalık olduğunda bu defa net çıktı çünkü hormon iyice artmış oldu

Ve benim 0.200 dü pozitife dönmeden önce ,ne zaman hamile kalsam mutlaka sırtıma sivilceler Başar ordan şüphelendim ama polikistik över var sandım öyle olunca da sırtıma sivilceler basar çünkü, doktor kist yok deyince kan da istedi,kist yok deyince dedim hamilelik belli ki..

8 gün önce negatif çıkan kan testim sonradan 352 olmuştu,3 haftalıkken mi ne gebelik testi çubuğu 2.çizgi silikti 2 ayrı markada da bu olmuştu,4 haftalık olduğunda bu defa net çıktı çünkü hormon iyice artmış oldu
Merhabalar sürecinizde adetin kaçıncı günü negatif kaçıncı günü pozitifti?
Bende şuan gecikme yok. Gonapeptyl iğne oldum 2 temmuzda.
2-3-5 temmuz değerlendirdik
Son ilişki günü (5temmuz) takvime göre yumurtlama günü.
14 temmuzda İğnenin 12. Günü kan verdim 0.5 çıktı.
Normalde 0 çıkar. Hassas değeri varsa bilmiyorum.
Adete 5 gün falan var. Bu değer yükselir mi sizce? B burkanazre kelebek35_ kelebek35_

Back
X