Kızlar iyi geceler ben durumumu anlatıyım bilenler Allah rızası için bi açıklama yada öneride tavsiyede bulunsun. Öncelikle rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bir an önce...
Benim 6 yaşında bir oğlum var. İkinci evliliğim. Oğlum ilk eşimden ikinci eşimden 1 seneyi geçti çocuğum olmuyor.ve doktora gittiğimizde sorun yok dediler. Benim bugün tam sekiz gündür reğlim geçti.çalışıyorum ağır bir işte yeni başladım işe ve bir kaç gündür akıntım fazla,normalde reglim olacağı zaman karnım şişerdi , göğüslerim hassaslaşırdı , kasık bölgem ve bacaklarıma doğru bir ağrı olurdu. Ama bu sekiz gün içinde sadece şişkinlik ve afedersiniz akıntım oldu. Bugün alt karın bölgemde özellikle sol kasığımda büyük bir ağrı hissediyorum. Batma tarzı , yürüyemiyorum. Sivilcelenme oldu çok fazla olmasada...
Regl belirtilerimden hiçbirini yaşamadım. Ha bu arada benim geçen ay reglim 7 Ekim'de oldu, 12 Ekim'de bitti. Daha sonra 21 inde oldu ama lekelenme şeklinde 23 üne kadar lekelenme şeklinde regl oldum. Bat 12 kasımdı olmadı. Pazar gecesi kan verdim negatif çıktı. Bana bu duruma neyin yol açtığını açıklayabilecek bir kişi var mı lütfen kafayı yemek üzereyim. Hamile kalmak istiyorum. Hep hüsrana düşmek beni psikolojik olarak çok etkiliyor.