Akıl verin lütfen kizlar :(

cecanan

AŞK~
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
60
5
18
31
Kizlar sevgilimle ortak face acmistik beraber kullaniyoduk . Bu bi kizi eklemis eski arkadasim dedi . Kiz mesaj atti hayirdir C niye ekledin salak salk isler yapma falan yazmis bende ben sevgilisiyim öyle derken dedim o da sinirlendim o yuzden oyle soyledim yazdi bende altinda bisey olmali ama dedim esine sor , lutfen rahatsiz etmesin benim mutlu bi evliligim falan var dedi bunun uzerine sevgilime mesaj attim sanki yatakta yakaladin dedin o gunden beri konusmuyoruz ne ben mesaj atiyorum ne o sizde fazlami abarttim . Yani beni kötü bi duruma düşürdü kendimi cok kotu hissettim .

neden ortak hesap açarsınız ki? herkesin çevresi farklı. ne gereği var?

Balık baştan kokar

Ortak hesap acma geregi duydugunuza gore demek ki guven problemi varmis. Siz sevgilinizin ne mal oldugunu biliyormussunuz. Simdi de tescillendi iste.
Hayirli olsun ayriliginiz.
Siz yine de sevgilinizle konusup bir ogrenin iyice isin asli astari ne imis diye?

Yaptiginin yanlis oldugunu ikimizde biliyoruz ama gercekten art niyetli bi insan degil ve o kizi da rahatsiz etmek icin ekledigini sanmiyorum benim gücüme giden bulundugum durum

Yaptiginin yanlis oldugunu ikimizde biliyoruz ama gercekten art niyetli bi insan degil ve o kizi da rahatsiz etmek icin ekledigini sanmiyorum benim gücüme giden bulundugum durum
Neden onu korumaya çalışıyosunuz ? Art niyet yok diyelm ne diye ekliyo evli barklı kadını kocası gördü olaylar olaylar siz düşünün bi TÜRKİYE burası. Ne için eklemiş olabilir eski evlenmiş kız arkadaşını ?

fazla mı abartmışım diye mi soruyosun bide
git sadaka falan ver ucuz yırtmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…