- Konu Sahibi enginar seviyorum
Biz herkesi kendimiz gibi gördüğümüz için siz söylemeden teklif etmesini beklemişsiniz. Bende olsam beklerdim sanırım.Burdaki çoğu yoruma katılmıyorum daha kapalı bir ortamda büyümüş ve bu durumlarla daha önce karşılaşmamış olabilir parayı nezaketen ve olması gerektiği gibi karşı tarafın teklif etmesi gerektiğini düşünebilirsin hepimiz zamanında o salaklıkları hatta daha fazlasını yapmışızdırokuduğun bölümle de ne ilgisi var yani onu da anlamadım bu yetkinliklerin cevvalliğin diğer meslekleri yapan insanlarda da olması gerekir bir berberde esnafta öğretmende mühendiste bızler de böyle böyle akıllandık ve artık olması gerektiği gibi davranmayı öğrendik bir nevi kaşarlandık dsdsfs önemli olan bunlardan ders almayı ve hakkını savunmayı öğrenmen ve gözünü açman yoksa hayat sen öğrenene kadar bu tip insanları ve durumları karşına çıkarmaya devam edecektir bu sana ders olsun azıcık yırtık ol çirkef ol bundan sonra kimseden parasını almadan bişey yapma kendi paranın dilencisi olma ki o durumda bile bu kadar ağırlık taşımak zorunda değilsin baktın ağır taşıman gerekecek yük olacak amaaan unutmuşum der geçersin bu kadar kırılgan olmayı da bırak kırılacağın şeyler yazılmamış yorumları okuyarak bölümünü değiştirecek değilsin ya ha yorumları okuyup kendini geliştirir ilerde öyle bir avukat olmamak için çabalarsın başkalarının akıllarından ve yaşadıklarından ders çıkarıp başına gelmeden önlemini alırsın ilerisi için iyi olur ama bu olayı da yaşaman gerekiyodu bence kendini sorgulaman için hayat daha çeşit çeşit insan ve durum çıkaracak karşına 70 yaşına gelsek de hala tam olarak akıllanacağımızı keşke şöyle yapsaydık demeyeceğimizi düşünmüyorum her an bişeyler öğreniyoruz ders alıyoruz almazsak aynı durumla ikinci defa karşılaşıyoruz burda yazılanları da laf sokma olarak görmeyip iyiliğin için yazılmış birer uyarı olarak alırsan tadından yenmez eminim ilerde çok iyi bir avukat olacaksın
![]()
Mademn notlarınız işine yaramıyomuş hanımefendinin o zaman geri alın size yarasın. Boş boş dolabında durmasın.
Okuduğunuz bölümle alakalı bi durum değil yaşadığınız olay. Daha bugün haberlerde bi avukatın mit görevlisiyim diyen adama 400 bin lira kaptırdığını okudum.
Tecrübe olarak düşünün parasını almadığınız hiç bişeyide yapmayın