- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Tavrım cok net zaten eşimin hoşuna gitmediği noktada bu asla annesine ters düşecek bişi yapmamalıyım ona göre.Sans verin. Baktiniz hala degisim yok o zaman yol verirsiniz yine. Ama siz de kayinvalideye karsi cizgilerinizi cizin
Öyle mi diyorsunuz?Gidin bir güzel tatilinizi yapın, kayınvalide aranızda olmayınca ne kadar mutlu olabileceğinizi gösterin. Düzelmezse boşanmayı düşünebilirsiniz bence.
Tavrım cok net zaten eşimin hoşuna gitmediği noktada bu asla annesine ters düşecek bişi yapmamalıyım ona göre.
Bence siz çok memnun görünün şimdiden eşiniz değişmiş de her şey yoluna girmiş gibi bir deneyin. Sizin mutluluğunuza karşı annesi olumsuz tepkiler verirse kendiliğinden rahatsız olması gerekiyor diye düşünüyorum. Siz cevap vermeyin sadece izleyin tatiliniz bitene dek. Dönünce kararınızı verirsiniz. Anneciliği dışında başka bir sorunu yok diyorsunuz, acele bir karar verirseniz belki de değişmişti diye sonradan pişman olabilirsiniz. Sizi kötü etkileyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum bir tatilin. Belki de her şey yoluna girer. Yine aynı devam ederse de keşke demeden içiniz rahat boşanırsınız.Öyle mi diyorsunuz?
Hoş gitmeden önce annesi ile konuşursa sağolsun her şeyi yapacak paranız var bi anneni alıp götürmezsin bi yere diyeceğine o kadaaar eminim ki o kadar yani
Kesinlikle öyle ama bizim annemiz cok tuhaf. Herkes ve her şey etrafında hazır olmalı. Ona hayır denilemez. Kabul etmez sizi dediğinize pişman eder üstelik. Burada mutlaka eski konularımdan beni hatırlayan olacaktırInsan gerekirse kendi annesiyle bile karsi karsiya geliyor kaldi ki kayinvalide. Esinizin beklentisi daha realist olmasi lazim. Annesinin sizin evliliğinizin bu kadar isi ne mesela? Ben kayinpederim ve kayinvalidemle ayni binada oturuyorum, annemde yakin oturuyor. Problem olmamasinin temel sebebi herkesin birbirinin yasamina ve yasam alanina saygi duymasi. Bizim herseyi annemiz babamiz gibi yapma imkanimiz olmadigi gibi, onlardan da bizim gibi olmalarini bekleyemeyiz. Evlat olmak ayri, es olmak ayri
Değişir mi bilemiyorumHerkese merhaba,
Bu hafta içerisinde 2. Konum olacak inanın aileme dahi anlatmadığım eşim ile ilgili konuları sizlere anlatıp destek alıyorum Allah razı olsun öncelikle.
Özetleyecek olursam iliklerine kadar kayınvalidezedeliği yaşıyorum arkadaşlar. Her anlamda hayatıma dahil olan beni yoran bir insan. Eşimde annesinin ağzına bakıyor malum. Buda bizi ayrılmanın eşiğine getirdi. Oysaki eşime çok aşık olarak evlenmiştim sonradan anneci olmaya başlayınca hayatımız değişti resmen. 2 yıllık evliyiz henüz. Avukat araştırmaya başlamıştım gerek işlemler için ki bir kaç gün önce eşim benimle bir konuşma yaptı bu durumun beni çok kırdığının farkında olduğunu annesini çekirdek ailemizin içine dahil etmemesi gerektiğine dair vs. Cok inandırıcı olmamakla birlikte acaba aklı başına gelmiş midir diye düşünmeden edemedim. Çünkü anneciliği haricinde asla tek kötü bir yanı yok. Anlaşamadığımız bir nokta yok. Bugun ise evlilik yıldönümümüz için yurt dışına bilet almış tepkisiz kaldım ne diyeceğimi bilemiyorum düzelir mi diye düşünüp sonra kendini kandırma diyorum bi yanımda şans ver diyor. Siz olsanız ne yapardınız ?
Teşekkürler
Kesinlikle öyle ama bizim annemiz cok tuhaf. Herkes ve her şey etrafında hazır olmalı. Ona hayır denilemez. Kabul etmez sizi dediğinize pişman eder üstelik. Burada mutlaka eski konularımdan beni hatırlayan olacaktır
Zor bi insan uzaklaştım fazlasıyla kendisinden ama bunuda hazmedememiş olacakki bilendi bana iyice
Avukatta boşanmada kaçmıyor. Eşinizin tek kötü huyuda anneciligiymis nadirdir bu sorunu yaşamayan gelinler. Herkes kayinvalidesinin lafına sözüne baksa evli kalan çok az çift kalırdı malesef. Bizimkide eltimi boşanma aşamasına getirdi çünkü çok takıyor birbirleriyle resmen yarışıyorlar. Ona da dediğim şey görmezden geleceksin artik yaşını başını almış insan burdan giriyor diğer taraftan çıkıyor. Kocaniza bir şans daha verin 3n azından değişip değişmediğini anlayabilirsinizHerkese merhaba,
Bu hafta içerisinde 2. Konum olacak inanın aileme dahi anlatmadığım eşim ile ilgili konuları sizlere anlatıp destek alıyorum Allah razı olsun öncelikle.
Özetleyecek olursam iliklerine kadar kayınvalidezedeliği yaşıyorum arkadaşlar. Her anlamda hayatıma dahil olan beni yoran bir insan. Eşimde annesinin ağzına bakıyor malum. Buda bizi ayrılmanın eşiğine getirdi. Oysaki eşime çok aşık olarak evlenmiştim sonradan anneci olmaya başlayınca hayatımız değişti resmen. 2 yıllık evliyiz henüz. Avukat araştırmaya başlamıştım gerek işlemler için ki bir kaç gün önce eşim benimle bir konuşma yaptı bu durumun beni çok kırdığının farkında olduğunu annesini çekirdek ailemizin içine dahil etmemesi gerektiğine dair vs. Cok inandırıcı olmamakla birlikte acaba aklı başına gelmiş midir diye düşünmeden edemedim. Çünkü anneciliği haricinde asla tek kötü bir yanı yok. Anlaşamadığımız bir nokta yok. Bugun ise evlilik yıldönümümüz için yurt dışına bilet almış tepkisiz kaldım ne diyeceğimi bilemiyorum düzelir mi diye düşünüp sonra kendini kandırma diyorum bi yanımda şans ver diyor. Siz olsanız ne yapardınız ?
Teşekkürler
Bu durum eşinizi de rahatsız etmiyor mu? Benim öz annem böyle davransa yine rahatsız olup tepki gösterirdim.Kesinlikle öyle ama bizim annemiz cok tuhaf. Herkes ve her şey etrafında hazır olmalı. Ona hayır denilemez. Kabul etmez sizi dediğinize pişman eder üstelik. Burada mutlaka eski konularımdan beni hatırlayan olacaktır
Zor bi insan uzaklaştım fazlasıyla kendisinden ama bunuda hazmedememiş olacakki bilendi bana iyice
Eğer bu durum sizi ciddi anlamda üzüp strese sokacaksa olmaz tabi eşinizin lafına kanmayın derim. Zira anneci annecidir. Değişmeyecektir yani ona şüpheniz olmasın. Ya da bu duruma alışacaksınız maalesef ortası yok.Herkese merhaba,
Teşekkürler
Çok görmek istediğim bi ülkeye almış aslında içten içe cok sevindim ama yaşadığım kötü zamanlar aklıma geldikçe donuklaştım resmen. Sanırım bi şansı hak ediyorBence siz çok memnun görünün şimdiden eşiniz değişmiş de her şey yoluna girmiş gibi bir deneyin. Sizin mutluluğunuza karşı annesi olumsuz tepkiler verirse kendiliğinden rahatsız olması gerekiyor diye düşünüyorum. Siz cevap vermeyin sadece izleyin tatiliniz bitene dek. Dönünce kararınızı verirsiniz. Anneciliği dışında başka bir sorunu yok diyorsunuz, acele bir karar verirseniz belki de değişmişti diye sonradan pişman olabilirsiniz. Sizi kötü etkileyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum bir tatilin. Belki de her şey yoluna girer. Yine aynı devam ederse de keşke demeden içiniz rahat boşanırsınız.
Umarım orada rahat bırakırGit, kv' den uzakta tatilin tadını çıkar.
Çocuğumuz yok hayır uzunca bi süre böyle bir düşüncemde yokŞans ver korun çocuk yapma
İnşallah çocuk yoktur
Değişeceğine cok inanmıyorum bende ama belki dengeyi kurabilir mi acaba diye düşünüyorum. Cünkü cok yoruldum inanın başka bir insan olsa 5 dk durmayacağından çok eminimDeğişir mi bilemiyorum
İnsanlar kolay kolay değişmezler.Ama eşiniz kesinlikle şans vermeyi hakediyor.Denemekten zarar gelmez.Baktınız değişmiyor o zaman boşanmak istiyorsanız boşanırsınız.Ama şuan için boşanma fikrini rafa kaldırın bence.
Cok haklısınız anlamsız rekabet ortamı gibi , yıldım ama gerçekten ya herro ya merro artıkAvukatta boşanmada kaçmıyor. Eşinizin tek kötü huyuda anneciligiymis nadirdir bu sorunu yaşamayan gelinler. Herkes kayinvalidesinin lafına sözüne baksa evli kalan çok az çift kalırdı malesef. Bizimkide eltimi boşanma aşamasına getirdi çünkü çok takıyor birbirleriyle resmen yarışıyorlar. Ona da dediğim şey görmezden geleceksin artik yaşını başını almış insan burdan giriyor diğer taraftan çıkıyor. Kocaniza bir şans daha verin 3n azından değişip değişmediğini anlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?