Akil verin lutfen

Altınları gösterirseniz onları da elinizden alır borçları zaten size yıkacak öylece ortada kalırsınız. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.
Butun aileni topla gosterirken tek birine dokunmiycam bakip cikacam odadan dedi ama yok dedim. Boyle sacmalikmi olur. Altinlar seni ilgilendirmez onlar benim dedim. Evli olsakta benim dedim. Sizcede haksizmiyim? Bide gelmis tehdit ediyor. Etsin, goz yummiycam

Konularınızı okuduğum kadarıyla edindiğim fikir şu:Eşiniz elinizdeki altınların peşinde, onları alamadığı için sürekli sizi tehdit edip duruyor. Altınları versenizde ödemez o borcu bunu bilin.Sakın tehditlerine, yaptığı laf bezirganlıklarına inanıpta güvenceniz olan altınları göstermeye veya vermeye kalkmayın. Daha önceki konunuzda da 3 haftalığına altınları birine verip geri alacağını söyledi demiştiniz. O altınları almadan size rahat vermeyecek. Ama, alırsada vermeyecek. Bunu, çok iyi biliyor olmalısınız.
Allah yardımcınız olsun. Kazasız belasız bir an evvel kurtulmanızı dilerim.
Amin cok tesekur ederim:(

bu konu bence buradan bilgi alıp hareket edebileceğiniz bir konu değil. bu alanda uzman avukat arkadaşlar varsa ve görüp yazarlarsa ancak.
bir de başka ülkedesiniz, kanunlar farklılık gösteriyor olabilir.
bence mutlaka bir bu alanda uzman bir avukat bulun ve onunla ilerleyin. haklarınızı, neyi nasıl önleyebileceğinizi, nerelere ne bildirmeniz gerekeceğini vs vs öğrenin.
Yarin bir hukuk burosunu arayip bilgi alacagim. Esim evde olmadiginda direk ariycam. Yarin evden calisiyorum insallah buro kapanmadan cikmis olur off

Esimle bosanacaz. Benim uzerime sirket kurmustu onu sildirdim bi sene once sonunda. Ama vergi borcu yapmisti. O kendi odemesse vergi benimi kapimi calabilirmis. Beniim uzerime kalabilirmis borclar. Altinlari gostermessem ona (istemiyomus, sadece gormek istiyormus) hic bi borc odemezmis bana yikarmis borclari. Baban oder diyo gelmis pislik. Bende gostermiycem lan altinlari tehdit et istedigin kadar dedim. Ama kizlar dogrumu yapiyorum? O demesse genede zorda olsa bana kalabilirmis borclar cok kotuyum:KK43: Napicam ben:KK43:
Maddi manevi tazminat talep et bu sebepten dolayı iste hakime anlat üzerime şirket kurdu borcunu ödemedi beni zor durumda bırakıyor de. Onun verdiği tazminatla da borcu kapatırsın :KK66:

Maddi manevi tazminat talep et bu sebepten dolayı iste hakime anlat üzerime şirket kurdu borcunu ödemedi beni zor durumda bırakıyor de. Onun verdiği tazminatla da borcu kapatırsın :KK66:
ben hukukçu değilim ancak daha bugün iyi bir avukatın bir paylaşımını gördüm. hakime davacının kendi kendine durumu ve talebini anlatması çok kabul edilir birşey değilmiş.
hakimler için sözler değil yazılı belgeler esasmış.
bu nedenle konu sahibinin delil toplaması, elinde varsa yazışma, vs bilgileri saklaması bence en iyisi.

Kim dedi üzerine kalacığını. Resmi kaynaklardanmı öğrendin yoksa eşinmi kandırdı? Okadar basit değil

ben hukukçu değilim ancak daha bugün iyi bir avukatın bir paylaşımını gördüm. hakime davacının kendi kendine durumu ve talebini anlatması çok kabul edilir birşey değilmiş.
hakimler için sözler değil yazılı belgeler esasmış.
bu nedenle konu sahibinin delil toplaması, elinde varsa yazışma, vs bilgileri saklaması bence en iyisi.
Doğru yani kendisinin bu düşüncelerini avukata bildirir onun aracılıyla söylenir diye düşündüm

Doğru yani kendisinin bu düşüncelerini avukata bildirir onun aracılıyla söylenir diye düşündüm
Nasil deliller sunabilirim mesela? Is yaptigi sitketlerin isimlerini biliyorum. Muhasebecide belki tanik olabilir cunku o herseyi biliyor. Oyle ispat edebilirmirmiyim sizce? Ve etsem bile hakim kabul edermi

Vergi dairesine gidin. Şirkette kim çalışıyordu. Elinizde eşinizin idare ettiğine dair belge varmı? Muhasebeci bu konuda fikir yürütebilir tüketici hakları savunun yerler oluyor orayada danışın. Vergi dairesine danışın. Durumunuz el veriyorsa avukata danışmanız en iyisi.

Nasil deliller sunabilirim mesela? Is yaptigi sitketlerin isimlerini biliyorum. Muhasebecide belki tanik olabilir cunku o herseyi biliyor. Oyle ispat edebilirmirmiyim sizce? Ve etsem bile hakim kabul edermi
Avukatına belgeleri verirsen falan o halleder gerisini hakime sunar haklı çıkarsın

İyi bir avukatla görüşün bence

Esimle bosanacaz. Benim uzerime sirket kurmustu onu sildirdim bi sene once sonunda. Ama vergi borcu yapmisti. O kendi odemesse vergi benimi kapimi calabilirmis. Beniim uzerime kalabilirmis borclar. Altinlari gostermessem ona (istemiyomus, sadece gormek istiyormus) hic bi borc odemezmis bana yikarmis borclari. Baban oder diyo gelmis pislik. Bende gostermiycem lan altinlari tehdit et istedigin kadar dedim. Ama kizlar dogrumu yapiyorum? O demesse genede zorda olsa bana kalabilirmis borclar cok kotuyum:( Napicam ben:(
Bu konuda en doğru cevabı bi hukukçu verecektir diye düşünüyorum.
Altınları görüp ne yapacak, öyle söylüyor, yerini bilmediği icin. Görünce elinden alacak, borcu da ödemeyecek.
Altınları hic gösterme, borç isini de bi hukukçu ile görüş derim.

Butun aileni topla gosterirken tek birine dokunmiycam bakip cikacam odadan dedi ama yok dedim. Boyle sacmalikmi olur. Altinlar seni ilgilendirmez onlar benim dedim. Evli olsakta benim dedim. Sizcede haksizmiyim? Bide gelmis tehdit ediyor. Etsin, goz yummiycam
Daha önce bununla ilgili konu açmıştınız diye hatırlıyorum ve oraya da aynını yazmıştım. Daha sonra iş "3 haftalığına altınları bir yere bırakıp para alcam, parayı verip altınlarını geri getircem"e dönmüştü. Siz de işsiz kalmasından korkup acaba versem mi diye sormuştunuz. Kusura bakmayın da kocanız buradan dolandırıcı gibi görünüyor.

altınların nerede olduğunu tam bulamamış sen bi çıkar göster de öğrensin kocan. Sonra altınlara elveda, avukata verecek paraya elveda, merhaba vergi borçları..
25bin euro diyorsunuz borç için bu sorunu buradan akıl alarak çözemezsiniz. Güzel bir avukat bulmalısınız. Ayrıca altınları da çok iyi bir yere saklamalısınız.
Sizin kocanız resmen dolandırıcı

cok tesekur ederim hanimlar. Daha evden cikmadi, cikar cikmaz hukuk burosunu ariyacagim. Dua edin lutfen. Esim dun aksam eve geldigimde hakaretlerine devam etti. Surekli o... kiminle yattin bilmem ne diyip duruyor cok igreniyorum. Kulaklik takip biseyler dinliyorum duymiyim diye, bu seferde pis pis el hareketleri yapiyor guluyor sacma sapan seyler yapiyor. Sizce neden boyle hareketler yapiyor? Bana hic normal gelmedi cunku

Back
X