Akil verin lutfen

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Arkadaslar bes aylik evliyim 2 aydir cocuk istyrm ve olmuyor, yasim 29, oncesinde hap kullaniyrdum. Esim hazirandan sonra dort ay olmayacak, doktor bana alti ay olmazsa gel demisti, 6 ay sonunda gitsemde esim olmadigi icin anlam ifade etmeyecek, simdi gitsem erken der belki, ne yapmaliyim ????

Dogum kontrol hapi sonrasi gebe kalma ihtimalimin daha yuksek oldugunu soylemisti, ultrasonla muayene yapti hormon testi falan yapmadi muaynem iyiydi, 6 ay olmazsa gel dedi sadece, gec kalmaktan korkuyrm tedavi gerektiren bi durumum varsa, napcam sasirdim

Tatlım daha 5 aylık evlisin ve hepi topu 2 aydır bebek düşünüyorsunuz, sanki biraz aceleci misin? :) Kafana takarsan sadece geciktirmiş olursun gebeliğini. Doktorlar genelde 1 yıl boyunca olmazsa o zaman gelin diyorlar. İnşallah bir problem yoktur. Merak etme zamanı gelince Rabbim verecek en güzel hediyeni. Hayırlı haberlerini alırız inşallah.

Bu arada hazirana daha çok var. Adetlerin düzenliyse yumurtlama gününü hesapla o günler ilişkiye gir ve ilişkiden sonra yarım saat bacaklarını yukarı kaldırıp bekle. İnşallah hazirana kadar hamile olduğun haberini alırız.

Son düzenleme:
Hazirana kadar olmazsa dort ay daha beklemek zorunda kalicam sonra tekrar denicez falan derken yas ilerliyecek ondan takiyrm kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…