Akıl verin lütfen :(

Alkyone4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
77
merhaba benim 2 bucuk yıldır bir sevgilim var ilk bi yıl cok güzel bi ilişkimiz vardı dünyanın en mutlu insanıydım diyebilirm. Kıskanc biriydi dahada abartmaya basladı bunu beni her yönden kısıtlıyordu maddi zorluklar cekti onu asla yalnız bırakmadım hep yanında oldum kendimden cok fedakarlıklar yaptım benim durumum iyiyken onun için aylarca parasız kaldım tam düzelemeye basladı benden ayrıldı sevgilisi oldu kısa bi süre sonra tekrar geldi bana yalvardı bi aptallık edip affettim sonra bunu kendimd yediremedim ayrıldım ondan sonrada hep ayrıl barıs bi ilişkimiz oldu 1 yıldır böyle ikimizde vazgeçemiyoruz ama sürekli yalanını yakalıyorum şuan ben evlenmek istesem evlenmeye hazır ama bi gün iyiysek bir hafta ayrıyız vazgeçemiyorum ne yapmam lazım akıl verin lütfen

Son düzenleme:
merhaba benim 2 bucuk yıldır bir sevgilim var ilk bi yıl cok güzel bi ilişkimiz vardı dünyanın en mutlu insanıydım diyebilirm. Kıskanc biriydi dahada abartmaya basladı bunu beni her yönden kısıtlıyordu maddi zorluklar cekti onu asla yalnız bırakmadım hep yanında oldum kendimden cok fedakarlıklar yaptım benim durumum iyiyken onun için aylarca parasız kaldım tam düzelemeye basladı benden ayrıldı sevgilisi oldu kısa bi süre sonra tekrar geldi bana yalvardı bi aptallık edip affettim sonra bunu kendimd yediremedim ayrıldım ondan sonrada hep ayrıl barıs bi ilişkimiz oldu 1 yıldır böyle ikimizde vazgeçemiyoruz ama sürekli yalanını yakalıyorum şuan ben evlenmek istesem evlenmeye hazır ama bi gün iyiysek bir hafta ayrıyız barıstıgımız zaman ailesi beni arıyor sürekli ayrılınca hiç sesleri cıkmıyor onlarda sıkıldı artık bu durumumuzdan vazgeçemiyorum ne yapmam lazım akıl verin lütfen

seni terkeden, maddi olarak sömüren, başkasıyla olan, senin tabirinle "sürekli yalanını yakaladığın" biriyle neden evlenmek isteyesin? ömrünü böyle geçirmek istediğin için mi???
bu sorunun "ama seviyorum" dan başka, mantıklı bir cevabı var mı?

merhaba benim 2 bucuk yıldır bir sevgilim var ilk bi yıl cok güzel bi ilişkimiz vardı dünyanın en mutlu insanıydım diyebilirm. Kıskanc biriydi dahada abartmaya basladı bunu beni her yönden kısıtlıyordu maddi zorluklar cekti onu asla yalnız bırakmadım hep yanında oldum kendimden cok fedakarlıklar yaptım benim durumum iyiyken onun için aylarca parasız kaldım tam düzelemeye basladı benden ayrıldı sevgilisi oldu kısa bi süre sonra tekrar geldi bana yalvardı bi aptallık edip affettim sonra bunu kendimd yediremedim ayrıldım ondan sonrada hep ayrıl barıs bi ilişkimiz oldu 1 yıldır böyle ikimizde vazgeçemiyoruz ama sürekli yalanını yakalıyorum şuan ben evlenmek istesem evlenmeye hazır ama bi gün iyiysek bir hafta ayrıyız vazgeçemiyorum ne yapmam lazım akıl verin lütfen
Sonu yok bu ilişkinin. Acı da çeksen bitirmen gerek. Olmuyo. O durumda olan ilişki 10 sene de geçse düzene girmiyo.

burada herkes sana ayrılman gerektiğini söyleyecek.doğru olanıda bu ama senin vazgeçebileceğini sanmıyorum.vazgeçecek olsan bunca şeyden sonra vazgeçerdin zaten.hayırlısı olsun

yalan söylüyor sen yakalıyorsun..bence vazgeçmek yeterli bir sebep..evli olanlar boşanıyor bu yüzden..alışkanlık olmuş sizinki..artık alışkanlığını değiştirmelisin..

Ayrılmam gerektiğini düşünürken gayet mantıklı düşünüyorum ama uygulamak zor :/ bakalım ayrıldım inşallah tekrar barısmayız

Sosyal hayatı biraz canlandırmakta fayda var :) Bence sen evlenmeyi düşünüyorsun ve tek alternatif olarak bu kişiyi görüyorsun.Biraz farklı kişilerle zaman geçir.Başkalarıyla flört et demiyorum ama arkadaş gruplarınla buluşup değişik kişilerle sohbet edebilirsin.Çift olan arkadaşlarınla da görüşüp onların iletişimlerini gözlemleyebilirsin.

Sosyal hayatı biraz canlandırmakta fayda var :) Bence sen evlenmeyi düşünüyorsun ve tek alternatif olarak bu kişiyi görüyorsun.Biraz farklı kişilerle zaman geçir.Başkalarıyla flört et demiyorum ama arkadaş gruplarınla buluşup değişik kişilerle sohbet edebilirsin.Çift olan arkadaşlarınla da görüşüp onların iletişimlerini gözlemleyebilirsin.
Ben asla evlilik düşünmüyorum o evlilik dedikçe ben ondan soğuyordum evlenmek için daha zamanımın oldugunu ve evlenceğim kişinin o olmadıgını biliyorum :) galiba biraz yalnız kaldım etrafımızda hiç arkadasımız kalmadı o yüzden sıkılıp ona takılı kalmıs olabilirim

Ben asla evlilik düşünmüyorum o evlilik dedikçe ben ondan soğuyordum evlenmek için daha zamanımın oldugunu ve evlenceğim kişinin o olmadıgını biliyorum :) galiba biraz yalnız kaldım etrafımızda hiç arkadasımız kalmadı o yüzden sıkılıp ona takılı kalmıs olabilirim
İlk mesajdan sonra yazılan bu mesaj...:KK48::KK48:
Tebrikler çözüme ulaştınız. :)

Evet sanırım artık kendime gelmeye basladım erkeklere karsı inanılmaz güven problemim kaldı bi onuda aşarsam tamam :)

Yalan söylüyor, başkasıyla oluyor, sizi sömürüyor ve siz onu aslında sevmediğinizin farkındasınız.
Onunla beraber 1 dakikanızı dahi ziyan etmeyiniz. Hayat kısa... :KK66:

Cok haklısınız mesleği
Yalan söylüyor, başkasıyla oluyor, sizi sömürüyor ve siz onu aslında sevmediğinizin farkındasınız.
Onunla beraber 1 dakikanızı dahi ziyan etmeyiniz. Hayat kısa... :KK66:
cok haklısınız mesleğimizd elime almak üzereyim güzel bir hayat beni bekliyor artık sanırım :)

Sakın bir aptallık yapıp evlenmeye kalkma Balık Başta Kokar.. Bence o gözündeki at gözlüklerini çıkar çevrene bir bak... Tecrübe Konuşuyor.. :KK66:

X