arkadaşalr ben 2 .5 ay lık nışanlıyım nışanlım cok sorumsuz bana karşı.ben aramasam aramıyo.hep işim var diyor.düğün tarihi konuşmakistemiyor.neden böyle yapıyosun dediğimde ben liseliler gbi seni devamlı arayamm diyor.yaşmız da 28 .gün içinde ben arasam aklına geliyrum.napıyım sizce bitrmelimiyim.
arkadaşalr ben 2 .5 ay lık nışanlıyım nışanlım cok sorumsuz bana karşı.ben aramasam aramıyo.hep işim var diyor.düğün tarihi konuşmakistemiyor.neden böyle yapıyosun dediğimde ben liseliler gbi seni devamlı arayamm diyor.yaşmız da 28 .gün içinde ben arasam aklına geliyrum.napıyım sizce bitrmelimiyim.
kendın soyluyosun bu adam senı dusunmuyor aramasan demek hıc aramayacak seven adam sık sık arar napar neder dıye liseli askla ne alakası varmıs eşım benı gunde en az on defa arar dusun ısıde sureklı cok yogun bazen ıkısaat molası olmaz arar senı sevıyorum der kapatır bende aynı sekılde
yanı bıde sız nısanlısınız daha bı heycanlı olması lazım bence sorgula bakalım bu adam senı sevıyomu sevmıyomu dıye emın olmadan sakın evlenme sakın
sorduğum zaman sen beni sevmiyomusun diye ben sadece sevgimi gösterememm.diyor sevmesem zaten nışan takmasıdım diyor.annesi bile belki daha fazla arıyor.ikmizde çalışan insanlarız. hafta sonları pazarlar tatil mesala görüşlim diyorum bakarız diyor.
sorduğum zaman sen beni sevmiyomusun diye ben sadece sevgimi gösterememm.diyor sevmesem zaten nışan takmasıdım diyor.annesi bile belki daha fazla arıyor.ikmizde çalışan insanlarız. hafta sonları pazarlar tatil mesala görüşlim diyorum bakarız diyor.
düğün tarihi konuşalım diyorum tamma diyo yine bilğigini okuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?