akıl verin napıyımm arkadaşlar

balser

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
143
35
298
Muğla
arkadaşalr ben 2 .5 ay lık nışanlıyım nışanlım cok sorumsuz bana karşı.ben aramasam aramıyo.hep işim var diyor.düğün tarihi konuşmakistemiyor.neden böyle yapıyosun dediğimde ben liseliler gbi seni devamlı arayamm diyor.yaşmız da 28 .gün içinde ben arasam aklına geliyrum.napıyım sizce bitrmelimiyim.

Evlenmeye niyeti yoksa neden nişanlanmış. Hayret bir şey. Böyle bir adamı eşiniz olarak görebiliyor musunuz? Bence yol yakınken dönün

Bitir diyemem ama bence sende hiç arama bakalım napacak!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar erkek tanıdım ki ya artık şu sözlerin ne manaya geldiğini anlıyorum inanın.. Sizde anlıyorsunuz aslında tüm kadınlar anlıyor ama anlamamazlıktan geliyoruz..

şimdi böyleyse evlendıgınız zaman demek ki hiç aramayacak seni :) en heyecanlı dönemlerınız sızın
heyecan gıdınce ne olacak merak ettım

Nişanlılık en güzel en heyecan verici dönem bu zamanda aramayacak ilgilenmeyecekte ne zaman yapacak zaten evlenince böyle şeyler ya azalıyor yabitiyor arkadaşım nişanlını sen daha iyi tanırsın bizden hakkında hayırlısı olsun

dünyadaki tek erkek gibi böyle ilgisiz sevgisiz adamlarla evlenin
ondan sonra kocam beni sevmiyo kocam beni aldatıyo kocam bana ilgi göstermiyo diye topik açarsınız.demem o ki seneyede bekleriz

Canim, bence hic arama... O arayana kadar... Kacan kovalanir, baktin hic aramiyor, ozaman bosver gitsin, sorumluluk bilmeyen bir insandan es olmaz...

kendın soyluyosun bu adam senı dusunmuyor aramasan demek hıc aramayacak seven adam sık sık arar napar neder dıye liseli askla ne alakası varmıs eşım benı gunde en az on defa arar dusun ısıde sureklı cok yogun bazen ıkısaat molası olmaz arar senı sevıyorum der kapatır bende aynı sekılde
yanı bıde sız nısanlısınız daha bı heycanlı olması lazım bence sorgula bakalım bu adam senı sevıyomu sevmıyomu dıye emın olmadan sakın evlenme sakın

sorduğum zaman sen beni sevmiyomusun diye ben sadece sevgimi gösterememm.diyor sevmesem zaten nışan takmasıdım diyor.annesi bile belki daha fazla arıyor.ikmizde çalışan insanlarız. hafta sonları pazarlar tatil mesala görüşlim diyorum bakarız diyor.

düğün tarihi konuşalım diyorum tamma diyo yine bilğigini okuyo.

telefon olayını gectım gorusmeye bıle bakarız dıyomus oda haftada bı gun yanı bılmıyorum belkı senle vakıt gecırmeyı sevmıyor olabılır aklıma bu geldı

En son bi arkadaşım bunun aynısını yaşıyordu. Çocuk onu başkasıyla aldatıyomuş onu öğrendik sonra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
düğün tarihi konuşalım diyorum tamma diyo yine bilğigini okuyo.

Bence erkek evlenmek icin daha sabırsız olur. Seninki biraz evlenme taraftarı değil gibi sende onun ustune gitme , kız evi naz evi derler . Bazı senin yapman lazım . Bekle biraz evlenmek icin acele etme derim bn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…